Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

FCK sikrer avansement?

Skrevet av: BT Karlsen 23.11.2010 21:13

Betfairs kulinarisk interesserte tipser har denne gangen tro på at FC København henter poeng i Russland og at oppgjøret mellom Rangers og Manchester United ender målfattig.

Tipsene er levert av Betfair.

I helgen fikk kanskje flere lasagnen i halsen da Barcelona banket inn 5 baller på 20 minutter i første omgang, og de stoppet ikke heller før de kom til 8 nettkjenninger. Kjøttkakene var dog lettere fordøyd på søndag da Parma og Lazio gjorde det italienere er gode til når begge lag trenger poeng, nemlig spille uavgjort.

Nå er det ny uke, nye lodder og kanskje også nye gevinster? Kjøttkaker blir det iallefall ikke!


Rubin Kazan - FC København:

Første kamp som tiltrekker seg oppmerksomheten finner sted i Russland hvor Ståle Solbakken har tatt med sine drenge på tur. Med mulighet til å sikre seg avansement med uavgjort her, litt avhengig av at Barcelona ikke setter i gang gå-rolig-aksjon mot Panathinaikos, er det en viktig kamp for Solbakken som aldri har vært nærmere til å ta FCK til neste runde i den gjeveste Europacupen.

Rubin Kazan har på sin side kniven på strupen og må både vinne her + ta poeng i Barcelona for å komme seg videre. Russerne har kun scoret ett mål på 4 kamper i Europa, og det var hjemme mot Barcelona. Mot Panathinaikos var det et under at de ikke scorte, men det endte 0-0 og da står dem med 3 poeng på 4 kamper. I helgen spilte de hjemme mot Zenit, og uavgjort i den sørget for at laget ikke lengre kan bli noe annet enn nummer 3 i hjemlig serie.

FCK er så overlegen i dansk serie at de mer eller mindre kan kåres til seriemestere allerede. De har gått fra suksess til suksess i år og imponerte hele fotball-Europa i de to kampene mot Barcelona. Det kan nesten minne litt om Kazan i fjor som jo slo Barcelona på Nou Camp. Det begynner dog å bli lenge siden og de kan ikke leve på den bragden lengre.

Vi selger Rubin Kazan og satser på at FCK ved å spille uavgjort eller vinner - sikrer penger til ekstra krydder på pizzaen til senkampene onsdag kveld. Husk at denne starter kl. 1830!

Selg Rubin Kazan til 1.98.


Rangers - Manchester United:

Den andre kampen vi prøver oss på er oppgjøret mellom Skottland og England, Rangers og Man United. Bortelaget er videre med uavgjort, mens Rangers mest sannsynlig må vinne for å ha muligheten til å gå videre.

United har ikke vært helt lik seg selv i år, hvor de har vært usikre bakover, brukt reservene som ikke er like god som tidligere i år mer, og istedet for å avgjøre kamper i sluttminuttene, tapt mange poeng etter 80 spilte minutter. I Europa har de dog vært bunnsolide og holdt nullen i samtlige kamper sålangt. Framover har de ikke briljert, men gjort det nødvendige til å ta hjem 3 seire. Rooney gjorde comeback i helgen mot Wigan og får kanskje sjansen her også, noe vi holder som et pluss for et målfattig oppgjør. Han er ikke i kampform og hadde lite suksess før han ble skadet.

Rangers har fulgt samme oppskriften, men i forrige kamp røk det til da Valencia slo dem 3-0 i Spania.

Lagenes første møte endte 0-0 i Manchester og det ender fort med et nytt målfattig oppgjør her igjen. Rangers offensiv faller litt igjennom når de møter motstand utenfor Skottland og United har klart å være solide i Europa.

Kjøp Under 2.5 mål til 1.77.