Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Hønefoss eller Sandefjord vinner!

Skrevet av: Moderator 22.11.2010 15:09

Selvom de enda ikke formelt er et Adeccoligalag neste sesong, holder NordicBet Hønefoss som favoritt - sammen med Sandefjord. Outsiderne er tre gamle storheter som i 2010 spilte i tre forskjellige divisjoner: Kongsvinger, Bodø/Glimt og HamKam!

NordicBet er allerede ute med vinnerodds på Adeccoligaen 2011, og man legger merke til at kun et av bookmakerenes fem favorittlag denne sesongen faktisk spilte på nivå to i 2010. Ned fra Tippeligaen kommer Sandefjord og Hønefoss som deler favorittstempelet, mens vi blant outsiderne bak finner det tredje dumpelaget Kongsvinger. Sammen med opprykksglade kamerater fra Hamar og en gammel Bodøstorhet som av og til glimter til danner de en topp5-gruppe som kun et lag fra Jæren kan bryne seg på - skal vi tror bookmakerens oddssettere. NordicBet har sendt oss følgende:

Spillselskapet NordicBet har i dag lansert sine odds for Adeccoligaen 2011, og det er Hønefoss og Sandefjord som er de største favorittene til direkte opprykk neste sesong!

Talsmann Kim Rud Petersen i NordicBet sier at "vi er klare over at Hønefoss fortsatt har en teoretisk mulighet til å bevare plassen i Tippeligaen, men vi har overhodet ingen tro på at så skjer. Derfor har vi nå tatt en gjennomgang av neste års Adeccoliga, og lansert de første oddsene allerede nå!"

Slik ser vinneroddsen på Adeccoligaen ut hos NordicBet:

Hønefoss         3.25
Sandefjord      3.25
Bodø Glimt      7.50
Ham-Kam         7.50
Kongsvinger     7.50
Bryne FK        15.00
Løv Ham         35.00
Mjøndalen      35.00
Nybergsund    35.00
Ranheim         35.00
Strømmen       35.00
Alta               75.00
Sandnes Ulf    75.00
Asker           100.00
Hødd            125.00
Randaberg    150.00


Her gir NordicBet deg også vår vurdering av alle lagene i divisjonen, satt opp alfabetisk:

Kort om hvert lag:

Alta
Mister en solid trener i Bjørkan som virkelig skal ha ros for det han har fått til. Har nok fått tett på maksimalt ut av laget.
Vi tror Alta skal få de tøft kommenede sesong, selv om neste års trenerspørsmål ble avklart nokså tidlig.

Asker
Slo Notodden i 2010 og det tyder på kvalitet for Notodden hadde bedre lag i 2 div enn de hadde i Adecco da de gikk ned.
Målsettningen er nok å holde seg.

Bodø Glimt
Hva skjer her, hvor mange spillere må selges/evt hvem redder klubben fra å måtte selge?
50/50 for hva som skjer. Beholdes spillerene er de trolig gode nok til å kjempe i toppen..

Bryne
Mister trolig Herrem som trur han har blitt en gave for utenlandske klubber etter å ha scora 10 mål i Adeccoligaen. Blir er savn for Bryne som må på spissjakt, ellers har klubben mye bra spillere som ikke får ut sitt virkelige potensiale i annet enn enkelt kamper. Blir de stabile kan de være med å kjempe helt der oppe, men vi sr for oss at de vil svikte når presset kommer.

Ham-Kam
Spennende med Kamma tilbake. Har trolig spillere som gjør at de kan kjempe i toppen. Lehne Olsen med 27 mål i 2 div være til god hjelp. Økonomiske problemer her også, kan risikere å kastes ut av Briskeby om man skal tru på media.

Hødd
Mister sin toppscorer og kanskje beste spiller til Hønefoss, Joachim Magnussen.
Ellers er Hødd gutta et par år eldre enn sist de var oppe, med en stabil målscorer kan de bite bra fra seg siden de normalt sett er meget sterke hjemme, men har de målscorer etter den merkelige overgangen til Magnussen? Vi synes det vil være en bra prestasjon om de overlever etter at Magnussen takka for seg.

Hønefoss
Byen fortjener ikke et Tippeligalag, Adecco neste. Her vil det forsvinne sentrale spillere. Men det sitter faktisk ok spillere på benken, samt noen skadde spillere som kan gå inn å gjøre en bra sesong.
Bør være favoritt sammen med Sandefjord om ikke de mister for mange spillere.

Kongsvinger
Brogeland ny trener, men han kan jo ikke spille, hvilke spillere blir igjen? I dag 22Nov takker daglig leder av, samt Riseth også ser det ut til.
Dette kan bli hva som helst, men må regnes i toppen siden de har hentet inn en såpass kapasitet som trener, det må da tyde på de prøver å satse med det som er igjen av penger, men uten spillere som duger kan dette bli en divisjon ned. Ingenting vil overraske oss her.

Løv Ham
Hadde en meget god stall i 2010, få skader og samkjørtespillere. Mister en av drivkraftene på midten, Haugen til Brann og det vil merkes. Få spillere med kontrakt til 2011 sesongen, også de viktige. Mister de flere går nok Sandstø også, hvis så skjer er trolig Løvene et lag som må kjempe hardt for å overleve.

Mjøndalen
Vi har god tro på Mjøndalen i grunn, undervurderte og blir ikke overrasket om de blander seg inn i toppen. Men da bør de helst ha med seg Midtgaarden videre feks, men det ser vel ut som han går til Odd. Uansett er slagkraftig lag som kan spille ball, samt at de kan være duellknusere. Undervurdes av mange vil vi tro, god sjans til å overraske.

Nybergsund
Brenden imponerer hvert år. Utrolig hvordan han får alle til å dra i samme rettning når det byttes opp til et halvt lag forran hver sesong. 3 av 4 i backrekka må fornyes til 2011, mye bra spillere er det der, men kan ta tid før laget setter seg.

Randaberg
3 Lag fra området i Adecco 2011, og vi tror Sandnes Ulf og Randaberg vil tape på det, de må slåss om samme spillere hvis de skal fornye seg. Synes Randaberg står foran en veldig tøff oppgave om de ikke fornyer seg betraktelig.

Ranheim
Maks sesong i 2010. Mister trolig "Perry" som trener og stakkars den som skal prøve å følge opp 2010 sesongen.
Midt på tabellen tror vi de må si seg fornøyde med. Skal de hevde seg i toppen må Perry overtales til å fortsette, samt at RBK må leie ut spillere.

Sandefjord
Laget er mye bedre enn det de viste i 2010. De kom skjevt ut allerede fra starten i treningskampene da de reiste og møtte Start etter 3 treninger i Januar 2010, og ble smadret 4-0. Standard for 2010 var satt. Vi nekter å tro de er så dumme at de gjentar den oppskriften. Sandefjord bør være med å kjempe i toppen.

Sandnes Ulf
Sportslig ikke gode nok i 2010, men reddet plassen pga Follo degraderes. Kan spille herlig kontringsfotball på sitt beste, men kan også tulle det til om man blir for ambisiøse.

Strømmen
7 Plass 2010 og gjør en meget solid sesong. Mye bra spillere og trenere som trolig vil bite bra fra seg i 2011 også.

Og alle spill på Adeccoligaen 2011 finnes hos NordicBet her!