Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Uavgjort til kjøttkakene!

Skrevet av: Moderator 20.11.2010 01:26

Betfair sin Tippeligatipser har tatt seg lang vinterpause, men de har alliert seg med en ny som i helga debuterer med følgende tips: Real Madrid slipper inn mål, Barcelona pøser ikke inn mål og du velger kjøttkaker som søndagsmiddag!

Her er helgens andre spillepakke mottatt fra Betfair:

Almeria - Barcelona:

Vi begynner i Spania hvor storlagene Barcelona og Real Madrid kniver i toppen. Barcelona har mulighet til å ta tilbake teten om enn for en skakket stund når de reiser sydover til Almeria rundt 2 timer før Real Madrid tar i mot Athletic Bilbao hjemme.

Almeria har bare vunnet en kamp sålangt i år, men samtidig har laget unngått å tape mer enn 4 av de totalt 11 kampene som er spilt. Uavgjort gir som kjent bare ett poeng i fotball og med for mange av dem vil det bli en nedrykkskamp. Nå ligger de under streken og hjemme har de sålangt spilt 4 uavgjorte på 5 forsøk. Målforskjellen er 5-6 og 4 av 5 har gått under 2.5 mål.

Nå blir det nok ikke Almerias fortjeneste om denne går over eller under en 2.5 linje, men Barcelona på utebane har 13-3 i målforskjell på 5 kamper. Det gir rett nok 4 av 5 kamper over 2.5 mål sålangt i år, men i fjor spilte laget 10 av 19 bortekamper under 2.5 mål. Overoddsen blir alltid presset ned når Barcelona spiller, selv om laget beviselig har et høyere målsnitt hjemme enn borte. Messi stod fram som den avgjørende faktor i midtuken da han sikret Argentina 1-0 seier mot Brasil. Man skal ikke se bort i fra at han scorer også i dag.

For å spekulere litt, så har store deler av Barcelonas spillere hatt en landskamp i midtuken, i tillegg har de Champions League i midtuken. Der er det ikke mye som står på spill for katalanerne, men kampskjemaet er tight, og borte gjør de ofte ikke mye mer enn de trenger.

Under 2.5 mål kan man få hele 2.56 på og det finner vi verdt en slant!

Spill: Under 2.5 mål 2.56


Real Madrid - Athletic Bilbao:

The Chosen One har ikke sakket ned på farten selv om han er over i et nytt land og Real Madrid leder an kampen i Primera. Laget var fantastiske bakover i starten av sesongen, da de slapp inn 1 mål på de første 5 kampene, men nå har nok det tette kampprogrammet sammen med en mer briljerende offensiv ført til at Iker Casillas har hentet en ball ut av eget nett i 5 av de siste 6 kampene sine. Kun i lokalderbyet mot Atletico holdt han buret rent, og før Bilbao-kampen har Reals sisteskanse fått god trening i å lete rundt i nettet etter baller da han måtte plukke hele 4 ut mot Portugal i midtuken.

Athletic Bilbao har ikke hentet mer enn 4 poeng på 5 bortekamper i år, men de har fått bryne seg på noen gode lag i blant annet Sevilla, Valencia og Villarreal. I alle kampene denne sesongen har laget scoret og selv om de er store underdogs her, åpner det seg fort rom for kontringer uavhengig av kamputvikling. Real Madrid styrer selvsagt kampene hjemme, og med Ronaldo og co i scoringshumør kan det fort åpne seg luker selv om hjemmelaget kommer foran. Sist vant Real Madrid 1-0 mot Sporting Gijon, men da hadde Gijon flere sjanser til å putte, dog uten hell.

Det gis 1.95 i odds på at baskerne klarer å overliste Casillas i Madrid lørdag kveld og det bør gi grei verdi i lørdagsunderholdningen!

Spill: Atlethic Bilbao to score 1.95


Parma - Lazio:

Siste anbefaling til spill for helgen starter ikke før søndag, og mens du venter på at kjøttkakene skal bli ferdig kan man jo sitte å håpe på at Parma og Lazio deler poengene broderlig mellom seg mellom kl.15.00 og 17.00?

Lazio har startet over all forventning og er kun poenget bak lederlaget Milan etter 12 kamper. Nå har de dog kommet litt mer ned på jorden de siste kampene etter å ha fått stryk mot Lazio og Cesena, før de slo tilbake med 2-0 hjemme mot Napoli sist. Spesielt tapet mot Cesena borte kan være noe foruroligende, selv om de også tok seg av AC Milan tidligere i sesongen.

Parma ligger helt nede på 15. plass, men det er kun 3 poeng opp til 7. plass. Sålangt i sesongen har problemet vært at de har spilt drøssevis med jevne kamper, men ikke nødvendigvis klart å vippe dem til deres fordel. 5 uavgjorte på 12 kamper og kun 2 mål scoret på de siste 5. Likevel står de med 2-2-1 på de kampene!

I denne kampen kan begge lag si seg fornøyd med uavgjort, samtidig som begge lag trenger det. Vi tror det fort ender slik og faller ned på en innsats på poengdeling til 3.15 i odds.

Spill: Uavgjort 3.15