Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Arsenal vinner hatkampen!

Skrevet av: Moderator 19.11.2010 15:45

Mye mål og Arsenalseier mot naboen Spurs. Liverpool vinner selv uten Gerrard. Chelsea hever seg til uavgjort. Og Manu kjører over Wigan. Dette pluss flere av Andy Grays helgespådommer kan du lese her!

Betfair har sendt oss følgende:

Chelsea sitt sjokktap hjemme mot Sunderland sist søndag gjør ligaen helt åpen nok en gang. Tittelhåpfulle Arsenal, Manchester United og Manchester City kommer til å føle at de alle har kamper som kan lett vinnes denne helgen, hvilket kan tillate dem å sette Chelsea under seriøst press. Med de regjerende mesterene borte mot Birmingham kan tabellen se helt annerledes ut igjen på søndag kveld...

Arsenal vs Tottenham
Hvilken måte å starte helgen på om du er en fotballfan. Dette er en av de heftigste rivaliseringene i engelsk fotball og den kampen som supportere på begge sider alltid er desperate etter å vinne.

Arsenal har det bra akkurat nå. Midtbanen ser ekstremt etablert ut og selvom bidragene til Cesc Fabregas har en tendens til å få det meste av oppmerksomheten bør vi ikke undervurdere rollen Samir Nasri har spilt. Skadefri og svært forbedret når det gjelder avslutningene hans, er franskmannen i en strålende form og hadde en sprudlende kamp mot England på onsdag kveld.

The Gunners sin seier mot Everton beviste at de kan vinne vanskelige bortekamper mot organiserte lag og Chelsea sitt tap et par timer før var toppen på kransekaken i det som allerede var en god helg for dem. Det er ingen grunn som tilsier at de ikke kan sparke fra seg fremover.

Spurs har vært imponerende i Europa i debuten deres i Champions League-sesongen, men ligaformen deres har lidd som et resultat, og de har spilt like mange dårlige kamper som gode kamper. Roman Pavlyuchenko scoret forrige helg slik som Peter Crouch (som også scoret i midtuken), men jeg har på følelsen at dette laget fremdeles savner Jermain Defoe, spesielt i Premier League. Til tross for alle de fysiske egenskapene de to har, er de ikke avsluttere på den måten den tidligere West Ham-mannen er.

Først og fremst bør dette bli en svært underholdende kamp for de nøytrale. For Spurs-fans kan det likevel være et tilfelle av at de ser frem i mot omkampen fordi jeg tror ikke de kommer til å få mye glede ut av denne.

Anbefalte spill:
Kjøp Arsenal til å vinne til 1.67
Kjøp begge lag til å score til 1.75
Kjøp 2-1 til Arsenal til 9.2


Liverpool vs West Ham
Etter å ha vist tegn til å komme tilbake etter en dårlig start gikk Liverpool hen og spilte en av de verste kampene denne sesongen og tapte mot Stoke. Det fantes ikke noe ønske, forpliktelse, vilje eller tro på seg selv og det er rett og slett uakseptablet når du er Liverpool FC. Verst av alt er at de muligens må spille denne kampen uten kapteinen deres etter at Steven Gerrard hinket av banen mot Frankrike på onsdag kveld.

Det er en bra ting at de spiller hjemme mot West Ham. Det har vært en katastrofal kampanje så langt for the Hammers. De har tapt hver eneste kamp de har spilt dårlig i, og har mislykkes i å vinne kamper når de har spilt bra. Mannskapet er ikke et spesielt dårlig et, og de har en svært erfaren trener, men tingene skjer simpelthen ikke for de akkurat nå.

Mot en litt tøffere motstander ville jeg ikke ha tatt siden til Liverpool til en relativt lav pris, men de bør ha nok klasse til å vinne denne.

Anbefalte spill:
Kjøp Liverpool til å vinne til 1.6
Kjøp Liverpool til å vinne 2-0 til 8.2
Kjøp Liverpool til å score i begge omganger til 2.6


Birmingham vs Chelsea
Ettersom skadene begynner å hope seg opp, begynner Chelsea så se litt sårbare ut og jeg vil være overrasket om de tar alle tre poengene her. Kjøp uavgjort til 3.65; kjøp 1-1 til 7.6.

Blackpool vs Wolves
The Tangerines er nødt til å vinne et par av disse kampene om de skal holde seg oppe i denne divisjonen og jeg har på følelsen at de kommer til å plukke tre poeng her. Kjøp Blackpool til 2.6; kjøp 2-1 til 10.0.

Bolton vs Newcastle
Bolton har vært virkelig gode denne sesongen og jeg kan se for meg at de blir for sterke og utspiller dette uforutsigbare Newcastle-laget. Kjøp Bolton til å vinne til 3.8; kjøp 2-1 til 9.4.

Manchester United vs Wigan
Det er mulig vi kommer til å se Wayne Rooney tilbake i action, men vi bør helt sikkert se en komfortabel hjemmeseier. Kjøp Manchester United til 1.24; kjøp 3-0 til 8.4.

West Brom vs Stoke
En interessant kontrast i fotballstiler på show her, og hjemmefordelen bør utgjøre hele forskjellen. Kjøp West Brom til å vinne til 2.26; kjøp 1-0 til 8.4 .


Vårt sedvanlige doble tilbud av tv-kamper på søndag gir oss to tette kamper mellom to jevngode lag og en kamp som Manchester City simpelthen ikke har råd til å tape...

Blackburn vs Aston Villa
Jeg er ikke helt sikkert på hva jeg skal tro om det nåværende Villa-laget. På den ene siden har de mange unge talentfulle spillere som lover godt for fremtiden, men på den andre siden mangler de et par erfarne hoder som kan få dem til å vise kunstene sine. Det er grunnen til at jeg synes signeringen av Robert Pires var en lur en. Med sine 37 år kommer han ikke til å score rundt 20 mål per sesong eller gå på løp mot forsvarspillere med det tempoet han pleide. Men han er en spiller som har vært med og gjort det meste for både klubb og land i rundt femten år. Han er en svært erfaren spiller som alltid har tatt godt vare på seg selv når det gjelder både diett og livsstil og har oppført seg på den korrekte måten til alle tider. Å ha fanget ham er er viktig for hva han kan bidra med både på og utenfor banen.

Blackburn er et veldig forskjellige hjemmelag enn det de er borte fra Ewood Park og resultatene deres beviser virkelig det. Det har noen fintspillende spillere som David Dunn og Morten Gamst Pedersen i rekkene, men i bunn og grunn er det et typisk Sam Allardyce-lag som jobber hardt, gir alt de har i hver kamp og gjør livet vanskelig for mostanderene deres.

Dersom Blackbrun tar sjansene deres vil den større erfaringen deres sørge for at de tar alle tre poengene, men med raske spillere som Marc Albrighton og Ashley Young i god form og alltid farlige og kan ta spillere på sengekanten kommer jeg til å spille trygt og selge Villa.

Anbefalte spill:
Selg Villa til 3.6
Kjøp 1-1 riktig resultat til 7.2


Fulham vs Manchester City
Alt står ikke bra til på Eastlands. Det ser ut som om Manchester City er i stand til å heve spillet for de store anledningene, men de kan ikke vinne ofte nok når søkelyset er et annet sted. Jeg er ikke sikker på om Roberto Mancini vet hvilken ellever som er hans beste, eller hvilket system som er det beste å bruke med tanke på mannskapet han har til disposisjon. Marco Balotelli spilte en fantastisk kamp for et par uker siden og dernest sørget han for å bli sent av banet og måtte sone de neste tre. Joe Hart, en av de mest stabile spillerene deres denne sesongen er kanskje ikke skadefri for denne kampen.

For hva det enn er verdt, foretrakk jeg formen av laget mot Birmingham den helgen hvor Gareth Barry ikke spilte og Adam Johnson kom inn for å skape en ekstra angrepsmulighet. Dersom City skal kunne konkurrere for en plass blandt de tre beste tror jeg de må begynne å være litt mindre forsiktig og litt mer ambisiøse.

Mark Hughes ville uten tvil ha elsket å vinne denne kampen for å sende sine tidligere arbeidsgivere beskjeden om at han burde ha fått mer tid. Dersom han hadde fått lov er jeg sikker på at han ville ha byttet dressen for et par betalende shortser og en Fulham-drakt for å gå ut på banen og vise hva han er god for og score et par mål. Uheldigvis må han stole på at spillere som Clint Dempsey og Zolten Gera gjør det, og på kampdagen er det ikke sikkert at det er nok til å stoppe City fra å finne tilbake til riktig spor.

Jeg forventer ikke at Mancini sine menn plutselig skal begynne å spille vidstrakt, fri-flytende fotball, men pø om pø tror jeg de kommer til å få seieren de higer etter.

Anbefalte spill:
Kjøp Manchester City til å vinne til 2.44
Kjøp Manchester City til å vinne 1-0 til 8.2
Kjøp David Silva til å bli første målscorer til 9.0