Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Kristiansund BK opprykksfavoritter i 2011

Skrevet av: Moderator 17.11.2010 12:03

For de fleste er fotballsesongen over, men  NordicBet er allerede ute med odds for 2011-sesongen. Ole Gunnar Solskjær er på de flestes lepper og han gir positive ringvirkninger og frelserstatus i to byer.

Kristiansund BK har lenge jobbet målbevist mot å nå Adeccoligaen, men så langt har det bare holdt til gode plasseringer på tabellen. Det som gjør at vi nå tror at klubben kan ta nye steg er den økte samarbeidsviljen fra Molde FK.

Solskjær-effekten
Nå som Molde FK har singert Ole Gunnar Solskjær er vi helt sikre på at samarbeidet vil bli av det nyttige slaget for KBK . Vi tror at en av forutsetningene for at Ole Gunnar skrev under papirene var at han ville at Molde FK skal hjelpe gamleklubben opp til Adeccoligaen. Signalene fra både klubben og Solskjær synes helt åpenbare og det er selvsagt godt nytt for lederne i KBK. Ved å velge å gjøre det på denne måten får Ole Gunnar muligheten for å takke begge de to byene som har betydd så mye for hans utrolige karriere. Det som taler imot KBK er at klubben har slitt økonomisk og har holdt på å brekke ryggen av sine ambisjoner om Adeccospill.
Vi tror at viljen i Kristiansund til å få til noe med klubben vokser i takt med at Ole Gunnar også legger sin velsignede hånd over KBK. Vi er rimelig sikre på at Molde FK kommer til å forsterke sin spillerstall vesentlig og da  øker nok sjansene for at det drypper noen kvalitetspillere på Molde FK i løpet av 2011. KBK er et stabilt topplag i 2.divisjon og et par spillere med erfaring fra Tippeligaen kan være det som gjør at de endelig når sitt klare mål. Vi tror at uten Solskjær-linken ville KBK kun vært en outsider på en 3 - 4 plass på våre oddslister.
Nå som frelseren har landet og bosetter seg i Kristiansund raser dog oddsene på KBK ned til 3.00. Uten Solskjær effekten ville trolig oddsene vært det doble eleller kanskje sågar det tredoble for å gi en indikasjon på hvor mye vi tror denne signeringen også betyr for KBK.

Utfordrerne
Den største utfordreren til KBK må nødvendigvis bli Follo . Follo har nok pr dags dato det beste mannskapet av de lagene som skal spille i denne avdelingen, men det økonomiske rotet i klubben bidrar til at de har solide utfordringer med å beholde  stammen av spillere inn mot 2011 sesongen. Både spillere og trenere er vel fristet til å hoppe på bedre tilbud om de dukker opp og slik sett blir det en solid utfordring for trenere og ledere å beholde det laget som strengt tatt hadde fortjent å være i Adeccoligaen i 2011.

Vi tror uansett at Follo greier å få fram et slagkraftig lag og de vil helt klart bli en meget tøff nøtt for KBK og andre lag med ambisjon om opprykk. Rent økonomisk betyr det nok mye å ha nådd cupfinalen, for fotballinteressen i Follo har vel neppe vært større enn nå. Greier klubben å utnytte cupeffekten har de en gylden mugighet for å få bein å stå på også økonomisk i årene som kommer. Vi er svært usikre når vi vurderer Follo, men en cupfinalist bør ikke stå velig høyt i odds når de beveger seg ned på 2.divisjonsnivå. Oddsene på Follo vil nok svinge veldig framover men pr nå er de andrerangert med 3.50.

Manglerud Star skuffet seg selv med en fjerdeplass i årets sesong. Vi tror laget har potensial til å nå enda høyere i år og rangerer de på en sterk 3 plass med 7.00 ganger innsatsen om de rykker opp. Raufoss er en klubb med bra tradisjoner, men de skuffet mye utover sesongen ifjor. Nok en av disse klubbene som sliter med pengene, men klubben har bra tradisjon på å hevde seg høyt oppe på dette nivået. Vi tror klubben også har havnet i en vansklig avdeling i år og vi tilbyr 9 ganger pengene på de som tror at Raufoss blir å finne på topp.

Nykommeren
Bak disse fire klubbene tror vi det kan bli et sprang ned til de øvrige. Årets sterkeste nykkommer tror vi blir Herd fra Sunnmøre. Sunnmørsklubben har jobbet seg opp i divisjonene og de har alle tiders mulghet for å etablere seg til å bli Ålesunds nest beste klubb. God rekrutering og solid treningsinnsats gjør at vi tror vi at Rune Ulvestads menn vil kunne holde seg godt unna nedrykkstrid i 2011. Det burde være forutsetninger å forsterke klubben ettersom Hødd er på vei til Adecco og Skarbøvik rykka ned til 2 divisjon. I tillegg virker det som om Herd er blant de beste i regionen til å sammarbeide med fotballens flaggskip på Sunnmøre nemmlig AAFK.

Her er Nordicbets første odds på 2 divisjon avdeling 2 for sesongen 2011:
Kristiansund BK            3.00
Follo                           3.50
Manglerud Star            7.00
Raufoss                       9.00
Molde2                       12.00
Bærum                       15.00
Brumunddal                30.00
Valdres                      30.00
Herd                         40.00
Frigg                          50.00
Aalesund2                  55.00
Lillehammer                70.00
Bærum                      100.00
Jevnaker                   150.00