Betfairs<" /> Målrikt og uavgjort på Wembley?
Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Målrikt og uavgjort på Wembley?

Skrevet av: BT Karlsen 15.11.2010 10:05

Betfairs tippeekspert Andy Gray har vurdert landskampene i midtuka, og tror på at onsdagens storoppgjør mellom England og Frankrike blir severdig med mange mål, men at det ender uavgjort til slutt.

Her vurderer Betfairs tippeekspert Andy Grays noen av midtukens landskamper:


England - Frankrike
Det er sannsynlig at Fabio Capello kommer til å velge en eksperimentell førsteellever for denne kampen og jeg tror England-fansen kommer til å ønske det velkommen. Det er alltid bra å se nye spillere få landslagskamper og spillere som Andy Carroll kan få sjansen som på Wembley mot franskmennene.
Dette er den ideelle sjansen til å prøve ut noen nye spillere for jeg forventer at den franske treneren kommer til å gjøre det sammen. Laurent Blanc har vunnet tre og tapt to av de fem kampene han har ledet, og han prøver fremdeles å finne ut hva som er det beste laget hans.
Enkelte klager på at vennskapskamper er kjedelige, men jeg tror onsdagskvelden kan bli unntaket på Wembley. De som kommer til å komme inn fra U-21 og klubblagene kommer til å være desperate etter å imponere Capello og det kan føre til at det blir en spennende kamp.
Englands to siste kamper produserte begge fire mål, og jeg forventer at kampen på onsdag blir likedan. Hver vennskapskamp England har spilt i år har brytet over 2.5 mål-barrieren hvorav halvparten har hatt over 3.5 mål, så det er ingen grunn til å tro at denne kampen blir en treg affære. Med uprøvde spillere, i tillegg til det sannsynlige eksperimentelle franske laget, er det vanskelig å gjette på om Thee Lions kan vinne kampen, så jeg kommer til å tippe at det blir et 2-2 uavgjort resultat.
Anbefalt spill: Kjøp uavgjort til 3.35; over 3.5 mål

Skottland - Færøyene
Jeg vil virkelig at Skottland skal lykkes, men jeg er nødt til å være ærlig og innrømme at vi ikke har en del mål i laget vårt for øyeblikket. Så jeg er ikke sikker på om dette blir den kampen du kanskje forventer. Det var noen oppmuntrende tegn i Skottlands tap mot verdensmesterene Spania, og de var uheldige og tapte etter en fantastisk hardkjempende kamp. Imidlertid, før det, hadde 2-1 seieren over Liechenstein på Hampden Park understreket vansklighetene laget ofte har hatt i å vinne over svake motstandere.
Det skotske forsvarer ser likevel greit ut, så jeg kommer til å kjøpe at de holder buret rent. Jeg liker å tro at de kan score både to og tre mål mot Færøyene, så jeg kommer til å kjøpe at Skottland vinner 3-0.
Anbefalt spill: Kjøp Skottland, kjøp 3-0; kjøpt Skottland til å holde buret rent.

Irland - Norge
Jeg liker Irland under Giovanni Trappatoni og jeg håper de kommer til å kvalifisere for et stort mesteskap under italieneren.
Anbefalt spill: Kjøp Irland til å vinne 1-0.

Nord-Irland - Marokko
Nigel Worthington sine menn er, som enkelte av verdensfotballens super powers vet, en tøff motstander på Windsor Park og jeg forventer at de vinner denne.
Anbefalt spill: Kjøp Nord-Irland til å vinne 2-0.