Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Andy tror på ManUtd og Chelsea

Skrevet av: BT Karlsen 12.11.2010 15:33

Betfairs tippeekspert Andy Gray har som vanlig vurdert kommende Premier League-runde, og anbefaler denne helgen bl.a. spill på at Manchester United slår Aston Villa lørdag og at Chelsea tar full pott mot Sunderland søndag.

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays vurderinger av alle Premier League-kampene denne helgen:


Aston Villa - Manchester United 
Denne kampen hviler på en del faktorer. Først av alt så sliter Villa med skader for øyeblikket. De var heldige som fikk en 3-2 seier over et svekket Blackpool-lag midtukes, og det var ikke den ideelle forberedelsen til denne kampen. Gerard Houllier har ikke hatt den letteste starten på Villa Park med skader på nøkkelspillere som Gabriel Agbonlahor og en offentlig uvorenstemmelse med John Carew. Agbonlahor kom riktignok inn som innbytter midtukes og Villa kommer uten tvil til å gange fra farten hans dersom han er skadefri. Manchester United dominerte kampen mot Manchester City på onsdags kveld og var uten tvil det beste laget. Jeg forventer at Sir Alex Ferguson kommer til å ha høyere ambisjoner med lagoppstillingen hans på lørdag; Paul Scholes soner for kort selvfølgelig, og United kan begynne med Javier Hernandez på topp med Dimitar Berbatov som partner. Darren Fletcher og Michael Carrick får da oppgaven med å ordne opp på midtbanen og sørge for en plattform for kantspillerene til å støtte de to mennene på topp.Til tross for et uavgjort resultat og en seier på Old Trafford i forrige sesong, har Villa en dårlig statistikk mot United. Det kommer til å bli svært vanskelig for dem å endre det på lørdag ved lunsjtider. Jeg tror rett og slett at United kommer til å gå ut for full guffe for å sikre seg en seier. De banet veien mot Chelsea forrige helg, men ligger igjen fire poeng bak, så jeg forventer at Sir Alex Ferguson kommer til å har mye høyere ambisjoner i hans tilnærmelse av kampen her.
 Det ser ut som om United har ordnet forsvarsproblemene som de slet med tidligere i sesongen, og jeg syntes Rio Ferdinand og Nemanja Vidic spilte utmerket mot City. De er i ferd med å finne rytmen på midtbanen, men de trenger å være mer kyniske på topp. Jeg kan definitivt se for meg at de kommer til å score et par mål på lørdag.
Anbefalt spill: Kjøp United til 1.86; Kjøp 1-3 til 19.5; Kjøp over 3.5 mål til 3.95

Stoke City - Liverpool 
Jeg har sett Stoke et par ganger i løpet av de siste ukene og de er rett og slett et enkelt lag. Det er ikke noe gysing, de legger press på motstanderene på midtbanen og pumper høye baller inn i straffeområdet som motstanderens forsvarsspillere må hanske opp med. Tony Pulis har også inngytet en sterk og konkurransedyktig mentalitet i spillerene sine. Med tanke på alle disse grunnene forventer jeg at Liverpool kommer til å synes det blir en tøff kamp på Britannia Stadion. The Reds har ikke vært involvert i mange høystscorende kamper denne sesongen og til tross for at Fernando Torres er tilbake i form, sliter de på topp. Roy Hodgson prøver å få de til å være vanskelige å slå, han vil at de skal være kompakte og vanskelige å bryte ned, og det kan gjøre at de blir litt sløve i angrep. Dog kan det godt hende at Torres kommer på målscorerlisten mot Stoke. Han var superb mot Chelsea og scoret et fantastisk mål mot Wigan midtukes. Det har vært en vanskelig periode for spanjolen, men han er nå godt i gang og jeg kjøper at han kommer til å sette ballen i nettet på lørdag.
Liverpool er på vei fremover under Hodgson og en god kamp på Britannia Stadion kommer til å gi ytterligere bevis på det. Jeg tror likevel ikke at de kan vinne denne, og jeg tror det kommer til å bli uavgjort med få mål.
Anbefalt spill: Kjøp uavgjort til 3.4; 1-1 til 7.6; Fernando Torres til å score

Manchester City vs Birmingham City: Roberto Mancini sine menn kommer helt sikkert til å være mer eventyrlystne nå enn i derby-kampen og jeg kan se at de vinner denne kampen. Kjøp Man City til 1.45; 2-1 til 9.0.

Newcastle United vs Fulham: Newcastle må bedre hjemmeformen etter å tapt midtukes igjen. Fulham er vanskelige å slå, men de vinner sjeldent borte. Kjøp uavgjort til 3.45; 1-1 til 7.4.

Tottenham vs Blackburn: Rovers plukket med seg tre fantastiske poeng midtukes mens Spurs slet hjemme mot Sunderland. Likevel kan Harry sine menn finne tilbake til vinnerformen på lørdag. Kjøp Spurs til 1.61; 2-0 til 8.8.

West Ham United vs Blackpool: Ian Holloway hvilte spillere til denne kampen, men jeg er ikke sikker på at det gir utslag. Kjøp West Ham til 1.91; 3-1 til 15.5.

Wigan vs West Brom: Det er mulig dette ikke ser ut som helgens store kamp, men the Baggies spiller ganske bra og Wigan kunne ha slått Liverpool midtukes. Kjøp uavgjort til 3.4; 2-2 til 16.5.

Wolves vs Bolton: Bolton spiller bra, men jeg tror Mick McCarthy sitt hell kan endre seg her. Kjøp Wolves til 2.46; 2-1 til 10.5.

Everton - Arsenal 
Everton har hatt en forferdelig tid hvor de har prøvd å score mål. Jeg tror ikke David Moyes har noen klager angående fotballen de spiller fra den ene halvdelen til den andre, men han er nødt til å være seriøst bekymret over sluttproduktet deres. De sliter virkelig i straffeområdet; Louis Saha har ikke begynt sesongen langt nær så godt som Moyes forventet og Yakubu er fremdeles skadet.
Tim Cahill har scoret fem ligamål så langt, men et lag kan ikke være avhengig av at midtbanespillerene skal bære byrden med å score målene. Andre spillere må ta sin del av ansvaret for the Toffees; spillere som Mikel Arteta er nødt til å begynne å sette baller i nettet, og til og med lenger bak er spillere som Sylvin Distin i stand til å gjøre sin del.
Faktisk så tror jeg Cesc Fabregas kommer seg på målscorerlisten på Goddison. Han fikk med seg et par mål i 6-1 kampen her forrige sesong og en spiller med spanjolens egenskaper må alltid regnes med i målmarkedet.
Arsenal sin seier over Wolves i midtuken var viktig for dem. Etter tapet på hjemmebane mot Newcastle var det vesentlig for Arsene Wenger sitt lag å returnere til vinnerformen og Marouane Chamak beviste at han er kapabel til å utgjøre forskjellen når det virkelig gjelder.
Jeg tror ikke Everton kommer til å bli banket 6-1 igjen på søndag, men jeg kommer til å måtte plassere et spill imot et av lagene mine for den andre gangen denne helgen. Med et tungt hjerte kjøper jeg at Arsenal vinner 2-1.
Anbefalt spill: Kjøp Arsenal til 2.28; 1-2 til 9.8, over 2.5 mål til 2.04.

Chelsea - Sunderland
Enda tre poeng hjemme for Chelsea? Jeg er ikke for sikker på det, og dette er ikke på noen som helst en forutbestemt konklusjon. Ligalederene vinner, men de stråler ikke. De spilte dårlig mot Wolves og vant, de var dårlig mot Blackburn og vant og til og med mot Fulham i midtuken var de avhengig av Petr Cech sine redninger for å garantere dem en 1-0 seier.
Steve Bruce sitt lag plukket med seg noen strålende poeng mot Tottenham på tirsdag og han vil fryde seg over å gjøre det samme på Stamford Bridge. Chelsea er dog langt vanskeligere å holde tilbake og jeg tror Sunderland kan komme til å begynne med fem menn på midtbanen med Asamoah Gyan som alene spiss.
Ghaneseren er en god nok spiller, han har gjort lurt i å ta sjansen i Darren Bent sitt fravær i de siste kampene. Sunderland er i stand til å få med seg et poeng fra Stamford Bridge, men jeg tror ikke de kommer til å gjøre det. Hva de kan få til er å bli det første Premier League-laget som scorer som bortelag der denne sesongen. Jeg tror Sunderland kommer til å sitte tilbake og prøve å ta the Blues på sengen, men Chelsea kan score et par selv og jeg kjøper at de vinner 2-1.
Anbefalt spill: Kjøp Chelsea til å vinne til 1.26; 2-1 til 11.0; Begge lag scorer til 2.22