Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Tommy danser i motbakke

Skrevet av: BT Karlsen 06.11.2010 11:37

Skal vi danse-moroa fortsetter og lørdag er det klart for en ny festaften. NordicBet har som vanlig tatt en titt på hvem de tror ryker og hvem de tror ender opp på topp.

Alle parene skal forme sin egen dans og NordicBet tror dette kan bli en runde hvor de ulike deltakerne virkelig får utfolde seg.


Tommy Fredvang danser til We Go Together, John Travolta & Olivia Newton-John (fra musikalen Grease) NordiBet anser Tommy for å være den svakeste danseren igjen, men han virker å ha et utforholsmessig godt grep på publikum for så langt ser han ut til å være allergisk mot å måtte danse en andre dans.Sjansene for at det skjer øker jo dramatisk uke for uke og i en omdans tror vi at Tommy skal få det tøft å gå videre. Han sjarmerer nok damene, men de har også en såpass dårlig danser som Tommy og noen av de øvrige i dette feltet... ja da veier nok rettferdighet tyngre enn sjarme.. Tommy kommer til å se dårligere ut til å danse nå som Håvard Lilleheie er ute av dansen Nordicbet tilbyr kun 2.10 i odds om du setter ditt spill på at Tommy Fredvang er den som må forlate parketten på lørdag.

Stig Henrik Hoff danser til Voulez-Vous / Cast of Mamma Mia the movie, Philip Michael, Christine Baranski, Julie Walters & Stellan Skarsgård (fra musikalen Mamma Mia) Stig Henrik var i duell sist og det tror vi fort han kan ende i også denne gang. Selv om han på sitt beste er en av de dyktigste danserne tror vi at han manler litt publikumsapell sammenlignet med de heteste favorittene til å vinne Skal vi danse. Han skal dog være favoritt om han må ut å danse en andre dans mot Tommy. Sjanene for en duell med Stig Henrik er dog så stor at vi tror han er en soleklar nestfavoritt til å ryke. Vi kan jo ikke utelukke at Tommy Fredvang sjarmerer seg også forbi dette hindret og da skal Stig Henrik få det tøft om han er en av to i en andredans..Oddsene på at Stig Henrik ryker ut på lørdag er 3.30.

Maria Haukaas Mittet danser til One Night Only, Anika Noni Rose, Beyoncé, Sharon Leal (fra musikalen Dreamgirls) Maria gjorde et bra comback sist og kom seg greit videre etter at hun hadde vært stemt ut for to uker siden.. Vi hadde liten tro på at hun skulle ryke ut forrige uke og det skjedde jo heller ikke. Vi er dog ikke like overbeviste om at fansen vil moblisere like mye denne uken og oddsene på at hun ryker tilsier at hun er en liten outsider bak Tommy og Stig Henrik. Maria er i faresonen om hun ikke møter Tommy i duell for hun er ikke markant bedre til å danse enn noen av de andre. Har dog noen veldig gode dager på parketten og kan derfor heller ikke avskrives mot noen. Showdans tror vi dog skal passe Maria ganske så bra og derfor blir det et lite oddsprang opp til henne fra Stig Henrik.Vi tilbyr 5.00 gangen om Maria Haukaas Mittet må forlate parketten på ny..

Åsleik Engmark danser til Ladies Choice , Zac Efron (fra musikalen Hairspray). Åsleik framstår som en veldig bra teknisk danser, men også han må føle presset på å levere nå som det er såpass mange andre dyktige dansere igjen. Vi tror dog Åsleik vil komme seg gjennom om han kommer i en second dance på grunn av sine kvaliteter. Muligens er ikke veien så veldig lang til en andredans for Åsleiks del for vi tror han er flinkere til å danse enn til å sjarmere publikum. Hans dansekunnskaper gjør at vi allikevel tilbyr 5.50 om du tror Åsleik må finne trøst hos Knerten etter lørdagens showdans..

Aylar Lie danser Flashdance What a Feeling, Irene Cara. Aylar har futt og fart i kroppen til å surfe vidre når hun får komponere sin egen låt. Hun har såpass mange fysiske kvaliteter at hun vil komme til å blende publikum. Vi tror at hun kommer til å få kjempegode karrakterer og gi publikum en veldig god feeling på lørdag. Vi er rimelig trygge på at Aylar blir med videre i showet og vi tilbyr da også hele 10.00 i odds om hun er den som må forlate parketten.

Her er i allefall Nordicbets liste over hvem vi tror ryker ut av Skal vi danse på lørdag:
Tommy Fredvang 2.10
Stig Henrik Hoff 3.30
Maria Haukaas Mittet 5.00
Åsleik Engmark 5.50
Aylar Lie 10.0


Vinneroddsen er også oppdatert og det er få endringer fra de siste ukene. Aylar troner på toppen for vi tror hun har mest inne og da vil hun kunne virkelig spisse formen nå som finalene begynner å nærme seg. Åsleik er på en grei andreplass fordi han kanskje er den teknisk mest begavede danseren. Vi synes dog han mangler litt sprut i beina i forhold til Aylar og vi tror hun kan by på mer av seg selv framover når hun antageligvis kommer til å legge enda mer i dansingen inn mot finalene. Maria er på en god tredjeplass for hun har også en kombinasjon av brukbare danseferdigheter og en sjarme som kan nå ut til folket. Vi blir litt overasket om ingen av disse tre står igjen som vinner av Skal vi danse 2011. 

Her er Nordicbets vinnerliste:
Aylar Lie 2.35
Åsleik Engmark 3.75
Maria Haukaas Mittet 4.25 
Stig Henrik Hoff 7.00 
Tommy Fredvang 14.00 
 
Her finner du NordicBet's odds:
http://www.nordicbet.com/selection?cmd=choose&category_id=2460