Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

- Rekdal bryter kontrakten!

Skrevet av: Moderator 05.11.2010 22:08

Kjetil Rekdal er AAFKs mest suksessrike trener noensinne, i hvert fall med bakgrunn i oppnådde resultater. Spillselskapet NordicBet har uansett liten tro på at Rekdal fullfører kontrakten og tror han forsvinner ut dørene innen 1.oktober 2011.

Ivar Morten Nordmark har nok en vel så stor stjerne blant fansen, men ingen andre enn Rekdal har ledet laget til Cupgull. I tillegg ser laget ut til å ha gode muligheter for en historisk sterk fjerdeplass i Tippeligaen.

Til tross for ovennevnte tror ikke NordicBet at Kjetil Rekdal blir i klubben ut kontraktstiden. Det er i dag lansert odds på om Kjetil Rekdal er AAFK trener 1. Oktober 2011, og oddsene indikerer at NordicBet har stor tro på at AAFK må begynne å kartlegge treneralternativer inn mot eller litt ut i 2011 sesongen.


Oddsene på at Kjetil Rekdal er hovedtrener i AAFK 1. Oktober 2011 er som følger:

JA 2.10
NEI 1.65

Oppdatert odds finner du her.
- Velg More bets for å komme til veddemålet som omhandler Rekdal.

Nedenfor følger NordicBet's begrunnelse:
Kjetil Rekdal har levert så bra som AAFK trener at fallhøyden er faretruende høy. AAFK er veldig opptatt av å ha god styring på økonomien, og det samsvarer nok ikke med Rekdals åpenbare ambisjoner om å gjøre AAFK til en toppklubb. 

Det er liten tvil om at Rekdal er misfornøyd med jobben til AAFK styret så langt. Spørsmålet er hva som skjer den dagen AAFK får motgang og tabellen lyser av at både publikum og styret er misfornøyde med prestasjonene. NordicBet tror Rekdals kritikk av styret kan bli såpass massiv etter hvert at enten han selv eller styret en dag finner ut at det beste nok vil være om deres veier skilles. Historisk sett har endel lag som har prestert langt bedre enn forventet den ene sesongen ofte fått en liten down det påfølgende året.

NordicBet har rangert lagene for 2011 og har kommet fram til at AAFK trolig vil få en sportslig nedur i 2011. En 11 plass er fasiten etter at vi har sett i spåkula.

Link til Nordibets odds på Tippeligaen 2011 finner du for øvrig her.

En av grunnene til at vi tror på en solid netur er at Anders Lindegaard kommer til å bli solgt. Om AAFK mister Lindegaard vil garantert mange poeng gå tapt bare på denne spilleren. Forsvinner Lindegaard mister ikke bare laget en solid keeper, men også en spiller som har bidratt kraftig til å heve standarden på andre spillere i klubben. Klubben kan også miste andre sentrale spillere, men Nordicbet vurderer kun Lindegaard til å være nærmest uerstattelig. Dette er nok noe Rekdal vet og om Lindegaard er på vei ut kan det nok tenkes at Rekdal fristes til å skifte beite om ikke klubben er villig til å strekke seg etter solide spillerforsterkninger.

Derfor utelukker vi ikke at Rekdal allerede nå vurderer å ta sin hatt å gå. AAFK har satt mye inn på å ha kontroll over økonomien og det tilsier at klubben ikke vil få råd til å hente de mest attraktive spillerne i markedet. AAFK må nok derfor lykkes veldig bra med spillerkjøpene om en skal ha håp om fortatt å blidgjøre sitt pubikum.

Stridens kjerne kan bli om Rekdal makter å kommunisere på en verdig måte med pengefolkene i klubben for det spørs om de er villige til å høre på Rekdal så lenge han "pisser på dem i media"

Det finnes selvsagt tungveiende grunner for at Rekdal kommer til å fullføre kontrakten med AAFK. Han trives nok godt i byen og med mye familie i umiddelbar nærhet er det selvsagt tunge grunner for å fortsette som trener i AAFK. Det at han også har publikums støtte veier også veldig tungt. Rent sportslig er det jo også spennende å forstette å utvikle endel spillere som åpenbart har tatt steg i riktig retning. 

Summa summarum er vi usikre på utfallet. Vi har dog mest tro på at Rekdal blir for egenrådig for AAFKs styre og at litt motgang kan være  nok til å vippe Rekdal ned fra trenerstolen. Oddsene går derfor litt i favør at vi tror Rekdal forsvinner før 1.Oktober 2011.

Rekdal klatrer på listene for å bli ny MFK trener
Kjetil Rekdal rykket forøvrig opp andreplass på NordicBet's oddsliste over hvem som trener Molde 15. januar 2011. Øverst på listen troner Ole Gunnar Solskjær med lave 1.15 i odds. Årsaken til klatringen er at media igjen har begynt å skrive om Rekdals misnøye, men vi har også fått endel spill på at Rekdal blir MFK trener 2011 til relativt høye odds og vi har derfor valgt å ta ned oddsene på Rekdal endel. Til tross for stor suksess tror altså ikke Nordicbet det er særlig stor sjanse for at Uwe Rösler vil fortsette i trenerstolen for vi tilbyr i allefall 11.00 ganger pengene på det utfallet.

 
Her er topp 10 listen over akutelle MFK trenere:
Ole Gunnar Solskjær       1.07
Kjetil Rekdal                 10.00
Åge Hareide                  11.00
Uwe Rösler                   11.00
Per Joar Hansen            30.00
Tom Nordlie                  40.00
Trond Sollied                40.00
Jørn Andersen              55.00
Arne Sandstø               55.00
Nils Arne Eggen            70.00