Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Drogba utligner!

Skrevet av: Moderator 05.11.2010 14:38

Arsenal, Manchester United, Everton, Sunderland, Blackburn og Birmingham vinner alle i helga om vi skal tro Andy Gray. I storkampen på Anfield vinner lagene hver sin omgang og Drogba redder gjestene.

Lørdagens kamper:
 
Bolton vs Tottenham Hotspur
Hvordan denne kampen kommer til å gå er avhengig av hvor bra Spurs klarer å hente seg inn igjen fra midtukens Champions League-bragder. De la ned et kjempehardt arbeid for å slå Inter Milan med en oppsiktsvekkende oppvisning; jeg var på White Hart Lane og følelsen av oppstemthet var storartet. Imidlertid kan det av og til gjøre at spillerene føler seg litt utladet i de påfølgende dagene.
Jeg forventer at Harry Redknapp kommer til å gjøre et par endringer for hva som kommer til å bli en tøff tur til Reebok stadion. Spillere som Robbie Keane, Jermanie Jenas og Wilson Palacios som ikke spilte i midtuken, kan alle få en sjanse. Harry har et utmerket mannskap og kan enkelt sette inn på en helt forskjellig midtbanerekke. Jeg tro han kommer til å finne glede ved sjansen til å friske opp laget sitt.

Bolton er alltid vanskelige å spille mot. De har blitt et mer attraktivt lag under Owen Coyle, men de er fremdeles direkte og de viste forrige helg mot Liverpool akkurat hvor vanskelige de kan være å spille mot. Johan Elmander og Kevin Davies kommer til å ligge fremme på topp og begge er i stand til å sette ballen i nettet dersom Spurs gir dem sjansen. Når det er sagt, så scorer ikke Bolton mange mål og Spurs har ikke vært av de mest fruktbare på bortebane denne sesongen, så jeg liker synet av Under 2.5 mål til 1.88.
Odds på 2.48 for Spurs og 3.15 for Bolton reflekterer greit formen til lagene, men jeg er ikke sikker på om markedene har regnet med en mulig bakrus for Spurs fra midtuken. Dette er en vanskelig kamp for bortelaget og jeg kommer til å kjøpe uavgjort til 3.5. Under disse omstendighetene tror jeg Harry kommer til å bli fornøyd med det. For et riktig resultat roper 1-1 på meg til 7.4.

Anbefalte spill:
Kjøp uavgjort til 3.5
Kjøp under 2.5 mål til 1.88
Kjøp 1-1 til 7.4

Birmingham vs West Ham
Begge disse lagene var umedgjørlige i forsvaret forrige helg, så jeg forventer nok en lavtscorende affære her. Hjemmelaget kan likevel stikke av med seieren.
Anbefalte spill: Kjøp Birmingham til 2.02 og 1-0 til 7.4

Blackburn vs Wigan
Dette Lancashire-derbyet mellom to slitere kommer til å bli et hardkjempende møte, men jeg tror Big Sam sine menn kommer til å vinne.
Anbefalte spill: Kjøp Blackburn til 1.83 og 2-1 til 9.2

Blackpool vs Everton
Blackpool vant sin første hjemmeseier forrige uke, men min gamle klubb er i ferd med å finne formen og jeg forventer at det kommer til å bli en fornøyelig reise til sjøsiden for the Toffees.
Anbefalte spill: Kjøp Everton til 1.85 og 0-2 til 10.0

Fulham vs Aston Villa
Villa er ikke like sterke denne sesongen og Fulham fortsetter å være vanskelig å slå på hjemmebane. Jeg forventer likevel mål i denne kampen.
Anbefalte spill: Kjøp uavgjort til 3.35 og 2-2 til 19.5

Manchester United vs Wolves
United er fremdeles ikke på sitt beste, men nå klarer de å vinne kamper på hjemmebane og jeg forventer en rutinert seier her.
Anbefalt spill: Kjøp Manchester United til 1.25 og 2-0 til 6.8

Sunderland vs Stoke
Sunderland er nok traumatisert etter at de ble banket i derbykampen, men Steve Bruce kan inspirere laget sitt til å slå tilbake på lørdag.
Anbefalte spill: Kjøp Sunderland til 2.12 og 1-0 til 7.4.


Søndag:

Arsenal vs Newcastle
Jeg stiller meg selv spørsmålet som helt sikkert er i tankene til Magpies fans hver helg: Hvilket Newcastle-lag kommer vi til å se? Forrige ukes 5-1 maltraktering av Sunderland i nord-øst derbyet var øyeblikket geordiene har drømt om helt siden laget deres rykket opp fra Championship på slutten av forrige sesong. Det kunne ikke ha gått bedre, men på en måte har Newcastle vært der før. Når alt kommer til alt scoret de seks mot Aston Villa i august og deretter tapte de den neste hjemmekampen mot Blackpool og den neste etter der mot Stoke. De må være Premier Leagues mest uforutsigbare lag.

Uansett hvordan gjestene kommer til å spille kommer Arsenal til å sette de under sterkt press. The Magpies sin siste Premier League-kamp her - for to år siden - var det øyeblikket da det gikk opp for fansen at de hadde en lang sesong foran seg; de tapte 3-0 og klubbens eier ble filmet drikkendes på en pint med øl. De dagene er for lengst borte, men vi kan fort se et lignende resultat.

Jeg forventer ikke at the Gunners sine bestrebelser i midtuken i Champions League vil ha en spesielt stor innvirkning på denne kampen siden Arsene Wenger sannsynligvis kommer til å stille opp med nøkkelspillerene sine med friske ben. Cesc Fabregas får rett nok min beundring, men jeg har vært spesielt imponert over Samir Nasri denne sesongen. Den franske midtbanespillerene er en førsteklasses spiller, full av smarte løp og utsøkte ballberøringer, og dersom han spiller på søndag kommer jeg til å kjøpe at han scorer.

Som vi har sett er Newcastle sterke i angrep. Kevin Nolan og Shola Ameobi var nådeløse mot Sunderland og Andy Carroll kommer til å være en trussel, men Arsenal er sterkere bak enn de har vært på mange sesonger; Sebastian Squillaci ser ut til å være en god signering, og statistikken til forsvaret på the Emirates er veldig god. Jeg forventer at Arsenal holder buret rent.

Anbefalte spill:
Kjøp Arsenal til 1.31
Kjøp 2-0 til 8.4
Kjøp Samir Nasri til å score.


Liverpool vs Chelsea
Denne kampen har vært en av Premier Leagues mest intense i de siste årene og på et tidspunkt under Rafael Benitez og Jose Mourinho utviklet det seg et ekte fiendskap mellom lagene. Nå har ting endret seg, men selvom Chelsea er 12 plasser over Liverpool på tabellen er dette fremdeles en vanskelig kamp å tippe.
Liverpool har vunnet to kamper på rad, men det er vanskelig å vite om de har endret seg for godt. Vi kommer til å vite mye mer om dem etter denne kampen. De var ikke spesielt gode i seieren mot Bolton, men det resultatet har nok gitt dem en oppløfting.
Chelsea er det beste laget i landet, men de spiller ikke alltid slik. De var dårlige borte mot Blackburn forrige helg, men de vant, og som klisjen sier, evnen til å vinne når du ikke spiller bra på en bane som Ewood Park er noe du trenger om du skal vinne tittelen.

Dersom dette hadde vært en kamp som ble spilt for tre uker siden ville jeg ha kjøpt Chelsea for alle pengene, men nå er jeg ikke like sikker. Det vil ikke overraske meg om Liverpool får noe ut av denne kampen. Når man ser på markedene, og dersom du vil få igjen mye for pengene dine bør du kjøpe dem til å vinne, for det er ingen grunn overhodet at de skal være så svake som 4.0 dette er tross alt Liverpool på Anfield.
Jeg kan se for meg at hjemmelaget starter bra fansen deres kommer til å inspirere dem til å komme ut på banen for fulle guffe og noe sier meg at Liverpool kommer til å ta ledelsen før pause. Dog er Chelsea fantastiske til å gjøre seg gjeldene mot slutten av kampene og Didier Drogba har en utmerket statistikk mot Anfield-klubben. Han er god til å slite ut forsvarspillere og, dersom han får sjansen, kommer han ikke til å bomme. Jeg kjøper at Didier Drogba scorer utligningsmålet for Chelsea og gir dem ett poeng. Plasser en innsats på Liverpool/Uavgjort på pause/fulltidsmarkedet.

Anbefalte spill:
Kjøp uavgjort til 3.5;
Kjøp 1-1 til 7.6;
Kjøp Liverpool/uavgjort til 19.0 på pause/fulltidsmarkedet.