Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Målfester og Oddpoeng

Skrevet av: Moderator 05.11.2010 11:55

Siste mail har kommet med Tippeligatips fra Betfair, og i mangel på sportslig spenning i siste serierunde prøver skribenten ved hjelp av andre saker å fyre opp bergensere - i tillegg til at vedkommende ikke tror at Brann vinner. Pluss et uvanlig dobbeltips!

Odd har noe å spille for!

Med nyheten om at Follo ikke får lisens til neste år så ble plutselig fjerdeplassen noe å spille for. Aalesund, Odd og Haugesund kan alle ta den, men alle tre lag spiller borte: Aafk mot Rosenborg, Odd mot Brann og Haugesund mot Start. Aafk har den klart vanskeligste jobben, mens Haugesund har vært et elendig bortelag. Vi tror Odd stikker av med fjerdeplassen til slutt, og da trenger de poeng i Bergen.

Brann har ikke noe å spille for og de skal være sjeleglad for at de unngår å havne på kvalikplassen i år. 5-6-3 står de med hjemme, ikke spesielt mye å skryte av. Formen er heller ikke på topp ettersom de har sluppet inn tre mål både mot Lillestrøm og Aalesund på de siste tre kampene.

Odd er i langt bedre form og har vunnet fem av sine siste sju, og har bare tapt en av disse kampene (3-0 borte for Haugesund). Skienslaget står totalt med 4-5-5 på bortebane, og med det så tar de poeng i langt over 50% av sine bortekamper.

Vi velger å selge Brann her, og det kan vi gjøre til ca 2.30 i odds, det gir oss en odds på ca 1.76 på at Odd tar poeng i kampen.


Målrik serieavslutning?

Årets serieavslutning i Tippeligaen er tidenes kjedeligste, absolutt alt som er av betydning ser ut til å være avgjort, medaljene er fordelt og nedrykkene er bestemt. Vi tror dette betyr en avslutning der lagene slipper seg fri og at dette blir målrikt. Vi har derfor funnet en dobbel vi mener skal gå inn.

Første kampen vi har valgt oss ut er oppgjøret på Lerkendal, der årets seriemester tar imot Aalesund. Rosenborg har rett nok spilt hele tre kamper på rad i serien som ikke har ført til over 2.5 mål, og sist ble det bare 0-0 mot Kongsvinger. Men trønderne hadde forut for de kampene hele 7/9 over totalen, og generelt så har det vært mye festfotball og lite forsvar med Eggen som trener.

Aalesund har spilt over totalen i 7/8 siste kamper og kun hjemmekampen mot Kongsvinger den 19/9 endte under. Aalesund har funnet tilbake formen nå på tampen, og har scoret tre mål mot både Brann og Viking nå helt på slutten.

Den andre kampen vi har valgt oss ut er oppgjøret mellom Brann og Odd. Brann er like ustabile som været er i Bergen (sorry, who are we kidding, været er jo dønn stabilt i Bergen, stabilt drittvær altså), og de går fra store seire til store tap. Hele 7/8 siste kampene har endt med over 2.5 mål for Brann, og det renner inn med mål i begge ender av banen.

Odd har i motsetning til bergenserne ikke vært ustabile, de gikk rett nok fra 5-0 over Sandefjord til å tape 3-0 for Haugesund, men de er langt foran Brann når det kommer til å slippe inn mål, i positiv forstand. De er langt tettere bakover enn søndagens motstander. Likevel så har 6/7 siste endt over totalen for laget fra Skien.

Som allerede nevnt så tror vi på målrike oppgjør i siste serierunde, der de fleste lag kan slippe seg litt fri. Dobbelen vi har valgt oss ut gir betalt med ca 2.25 i odds, og med den satser vi på en flott avslutning for årets Tippeligatips fra Betfair.