Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Nye overraskelser i X-Faktor?

Skrevet av: BT Karlsen 04.11.2010 15:26

Fredag er det filmkveld i X Factor, og NordicBet tror fortsatt at Ole Gustav Johnsen ryker ut av programmet som nestemann.

Talsmann Kim Rud Petersen i NordicBet sier at " Vi er litt forundret av at Ole Gustav sniker seg unna å synge en andregang uke etter uke, men snart må det vel være dags for at han må opp på scena igjen. Vi tror at når Ole Gustav først kommer i en duell så ryker han ut av showet. Vi tror også at Marthe Valle er en av de som er i faresonen og vi gir henne nesten like lave odds som Ole Gustav denne gangen. Hans Bollandsås er kanonsterk på sitt beste, men er nok avhengig av å være i toppshape og prestere helt opp mot max for å ikke være i faresonen for å ryke ut."

Her er NordicBets liste over hvem vi tror ryker ut av X Factor på fredag:
Ole Gustav Johnsen ( Froland) 2.90
Marthe Valle (Harstad) 3.65
Hans Bollandsås ( Melhus) 3.95
Post 4 ( Tønsberg) 6.50
Annsofi Pettersen ( Sarpsborg) 7.00
Eivind Nyberg Sagli ( Nittedal) 12.00
Atle Pettersen ( Skien) 25.00
Mo ( Oslo) 30.00


"Mo seiler opp som den heteste favoritten til å vinne hele X Factor. Vi var tidlig litt i tvil om Mo holdt sangmessig, men her ser det ut til at vi har tatt feil. Når han viser seg som en bra sanger er det liten tvil om at Mo er med helt i favorittsjiktet for gutten er jo nesten like karesmatisk som selvsate Michael Jackson.. Hardeste utfordrer ser ut til å bli Atle Pedersen som vokser uke for uke og som virkelig ser ut til å ha nok sexapeal til å pirre både svigermor og ungpikehjertene helt i kne. Annsofi har hatt en litt dårlig kurve og må denne uken se seg forbigått av Eivind Nygård Sagli på NordicBets oddslister over hvem vi tror vinner hele showet." sier talsmann Kim Rud Petersen i NordicBet.

NordicBets odds på vinner av X-faktor ser slik ut:
Mo ( Oslo) 2.55
Atle Pettersen ( Skien) 3.50
Eivind Nyberg Sagli ( Nittedal) 7.00
Annsofi Pettersen ( Sarpsborg) 8.00 

Hans Bollandsås ( Melhus) 10.00
Post 4 ( Tønsberg) 11.00
Marthe Valle (Harstad) 16.00
Ole Gustav Johnsen ( Froland) 35.00


Link til de ferskeste odds:
http://www.nordicbet.com/selection?cmd=choose&category_id=9085


Her er også NordicBets oddsetteres vurdering av deltakerne:

Ole Gustav Johnsen er først ute med «As Time Goes By» av Dooley Wilson fra filmen Casablanca » Ole Gustav klamrer seg fast fra uke til uke og det kan tyde på at han har en større fanskare enn vi først har antatt. Ole Gustav er nok av de svakeste igjen i feltet og slik vi ser det er han i faresonen nok engang. Om Ole Gustav er en av to som skal synge en andre sang ligger han fryktelig dårlig an for å komme seg videre slik vi vurderer fredagens X Factor felt.

Post 4 deltar med «Everybodys Changing» av Keane fra filmen «One Tree Hill». Dette er en låt vi tror vil passe Post 4 gutta som hånd i hanske. Post 4 prester jevnt bra og bør ha fine muligheter for å komme videre med denne låten. Nåløyet begynner dog å bli veldig trangt og det er flere i feltet som er bedre enn Post 4 og dermed er de litt i faresonen.

Eivind Nygård Sagli skal framføre «A Thousand Miles» av Vanessa Carlton fra filkmen «White Chicks». Eivind fortsetter å sjarmere publikum og virker å være stabil og ganske så flink i sin framføringer. Mangler kanskje det lille eksta X Factoren som noen av de andre har, men framstår fremdeles som en søt gutt som kan sanke en god del ungpikestemmer.

Hans Bollandsås tilbyr låta «Footloose» av Kenny Loggins filmen «Footloose». Hans har noen stjerneframføringer innimellom og har han dagen er han sikret avansement. Faller han igjennom tror vi han er veldig i faresonen, for han er nok ikke den som har den mest tydlige fanskaren i ryggen. På sitt beste et sikkert ess, på sitt verste et sikkert ess for en sangduell.

Annsofi Pettersen «Proud Mary» av Tina Turner fra filmen «What Love Got To Do With It». Annsofi framstår kanskje ikke like fantastisk som i de første showene og må løfte seg framover for å være med i favorittsjiktet. Dog en stor overaskelse at hun måtte synge en andre gang sist, og det beviser at hun på en dårlig dag kan ryke ut når som helst. Vi har vel tro på at hun løfter seg og at hun vekket flere av sine fans og vil gå videre på fredag. Like sikker på Annsofi som i startfasen av showet er vi ikke, og hun blir en liten outsider til å ryke ut på fredag.

Atle Pedersen «We All Die Young» av Steel Dragon fra filmen «Rock Star». Atle har vel kanskje den som har vokst seg til å bli den mest tydelig sexapeal av gutta noe som nok ikke er å forakte i et slikt show hvor svigermødre og ungpikene nok er de som stemmer flest ganger. Atle framstår som en potensiell finalist i årets skal vi danse. Mannen har også en stemme som holder mer enn nok mål til å være med å kjempe helt inn.

Marthe Valle «Both Sides Now» av Joni Mitchell fra filmen «Love Actually». Marthe framstår som dyktig og veldig ordentlig. Litt for ordentlig til å sanke så fryktelig med stemmer, men dama kan jo synge slik at hun allikevel har en fair sjanse om hun kommer i en duell. Marthe har ikke den største X Factoren og vi lurer litt på om det er særlig mange utenom sambygdinger som orker stemme henne særlig fram. Blir Nordicbets nest favoritt til å ryke ut denne uken. Hun går foran Ole Gustav fordi hun tross alt er en hakket bedre artist.

Mo «Youre The One That I Want» av John Travolta & Olivia Newton John fra filmen «Grease». Vi var ikke helt overvevist om at Mo sang godt nok til å henge med i dette showet. X factoren har vi dog aldri betvilt, men sangferdighetene satte vi et stort spørsmålsteng ved i starten av årets X Factor. Mo ser ut til å ha spart litt på sangkruttet for han virker å ha framgang uke for uke. Han uttalte tidlig på audittion at han ikke gav alt for å spare litt krutt til senere og sannelig ser det ut til at Mo faktisk hadde mye mer inne enn han valgte å vise i årets show. Når han viser seg som en bra sanger er det liten tvil om at Mo er med helt i favorittsjiktet, for gutten er jo nesten like karismatisk som selveste Michael Jackson..