Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Andy tror på ManUtd og Liverpool

Skrevet av: BT Karlsen 29.10.2010 15:03

Betfairs tippeekspert Andy Gray har som vanlig vurdert kommende Premier League-runde, og anbefaler denne helgen bl.a. spill på at Manchester United slår Tottenham lørdag og at Liverpool tar full pott i Bolton søndag.

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays vurderinger av alle Premier League-kampene denne helgen:


Vi hadde en fascinerende kamprunde sist helg med massevis av mål og enda flere kontroversielle dommeravgjørelser. Sluttresultatet var at Manchester City sitt tittelhåp fikk en seriøs bulk mens Arsenal i prosessen gjorde det klart at de mener business i år. Dette er nok en stor helg med Premier League-action. La oss prøve å tjene penger på det

Manchester United vs Tottenham
Hva var det som ble sagt om at en uke i politikken er lenge? Vel, en uke hos Manchester United må da være en evighet etter hva som har skjedd siden jeg skrev denne spalten i forrige uke. Wayne Rooney endret tankegang og signerte for nye fem år, de slo Stoke i ligaen og Wolves i Carling cupen. Og plutselig ser livet ganske rosenrødt ut for denne storartete fotballklubben.
Seieren mot Stoke City var litt tilfeldig på den måten at alle bortsett fra dommeren mente Gary Neville burde ha blitt sendt av banen, men du rir på lykkebølgen og gjør det beste ut av det i denne kampen og det er akkurat hva United gjorde. Javier Hernandez er mannen som skaper alle avisoverskriftene for øyeblikket, men de gamle trauste karene som Nemanja Vidic, Darren Fletcher og Patrice Evra spilte alle gode kamper mot Stoke og understreket viktigheten av at seniorspillerene dine står frem som gode eksempler. Med Wayne Rooney fremdeles ute forventer jeg at den lille meksikaneren får tillit fra start i denne kampen og det er ingen grunn som helst til å tro at målscorerrekken hans skulle ende her.
Spurs så litt utmattet ut forrige helg mot Everton, men det var forståelig med tanke på bedriften i Milano i løpet av uken. Kampformen Rafael van der Vaart har vist i det siste har vært superb, men igjen er ikke det akkurat en overraskelse med tanke på talentet gutten har. Jeg forventer at han igjen kommer til å spille i hullet bak enten Roman Pavlyuchenko eller Peter Crouch og at mye av Spurs sitt angrep kommer til å bli skapt av hans magiske venstrefot. De trenger en god oppvisning fra ham dersom de skal få noe ut av denne kampen.
Spurs kommer til å prøve hardt, men dette er ikke en bane hvor de har hatt mye glede i det siste og siden Manchester har et godt driv nå kjøper jeg dem til å vinne en tett kamp.
Anbefalt spill:
Kjøp Manchester United til å vinne til 1.63
Kjøp Manchester United til å vinne 1-0 til 9.2
Kjøp under 2.5 mål til 2.38

Arsenal vs West Ham 
Kanskje litt tettere kamp enn enkelte tror, men poengene bør forbli på the Emirates. Kjøp Arsenal til 1.19; kjøp 2-1 til 11.5

Blackburn vs Chelsea 
Jeg har på følelsen at dette kan bli en overraskelse med Blackburns kompromissløse og direkte spill hvilket ikke tillater Chelsea å etablere spillet sitt. Kjøp uavgjort til 4.6; kjøp 1-1 til 9.4

Everton vs Stoke 
Nok en seier for Everton og ytterligere bevis på at de har ridd stormen av og er tilbake til sitt tilnærmet beste. Kjøp Everton til 1.6; kjøp 1-0 til 7.0

Fulham vs Wigan 
Fulham sliter og dette er en kamp de trenger å vinne for å finne tilbake til sporet. Jeg gjetter på at de klarer det. Kjøp Fulham til å vinne til 1.96; kjøp 2-1 til 9.8

Wolves vs Man City 
Tapet hjemme mot Arsenal var en stor strek i regningen for tittelhåpet, men til og med uten Carlos Tevez tror jeg City kan vinne mot Wolves. Kjøp Manchester City til å vinne til 1.81; kjøp 0-2 til 8.8

Ingen av de seks beste på tabellen er involvert på søndag, men prøv å fortelle fansen til Aston Villa, Birmingham, Newcastle og Sunderland at det ikke er noen store kamper som spilles den dagen! I andre steder i landet prøver Liverpool å fortsette bergingen borte mot Bolton

Newcastle vs Sunderland
Seieren deres mot West Ham var massive tre poeng for Newcastle, men sant å si var det en kamp som hjemmelaget tapte i stedet for en bortelaget vant. Like bekymringsverdig var det at Newcastle sin andreellever ble ydmyket mot Arsenals eget reservelag i Carling-cupen på onsdag kveld hvilket beviste hva mange av oss allerede vet, at dette er et fotball-lag som mangler stryke i dybden. Dersom spillere som Jonas Gutierrez, Andy Carroll og Kevin Nolan blir ute med skader kan dette Newcastle-laget finne seg blottstillet og virkelig i en verden full av trøbler.
Sunderland har vært ok så langt denne sesongen, men ikke noe annet enn det. Hjemmeformen deres er solid som demonstrert med seiren mot Aston Villa (selvom det eneste målet i kampen var et selvmål), men turen deres til Blackburn for et par uker siden var et eksempel på et lag som ikke har troen på at de kan vinne bortekamper. Til og med da Sam Allardyce sitt lag var nede i ti menn i hele andre omgang klarte de ikke å skape nok sjanser til å vinne kampen.
Det var interessant å høre Steve Bruce innrømme at laget hans er for avhengige av målene til Darren Bent og det er derfor litt rart at han ikke har vært klar for å gi Asamoah Gyan en del kamper. Du betaler ikke £13m for å ha en spiss på benken med mindre du er Manchester City selvfølgelig! Spøk tilside, jeg tror gutten har hatt nok tid i dette landet allerede og nok erfaring fra denne ligaen til å rettferdiggjøre fire eller fem kampstarter på rad og en sjanse til å imponere. Jeg kan forstå at noen ganger trenger mindre og tekniske spillere tid for å tilpasse seg denne unike ligaen, men Gyan er en stor gutt som kan passe på seg selv, så jeg ser ikke på det som en grunn. Dersom Steve Bruce skulle gi ham tillitt fra start i en kamp som denne ville det være et ekte tegn på at Sunderland har til hensikt å mene business og det kan kun være en god ting, men vi må alle vente å se om han har satt han opp i elleveren.
Steve Bruce var en god forsvarspiller i sin tid, og det er ikke overraskende at prioriteten hans for hver kamp er å holde buret rent. Men jeg tror ikke han kommer til å få det i denne kampen, siden jeg forventer det å være hardtkjempende affære, et godt, gammeldags blod-og-torden nord-østlig derby, som kommer til å ende opp med poengdeling.
Anbefalt spill:
Kjøp uavgjort til 3.4
Kjøp 2-2 til 16.5
Kjøp Asamoah Gyan til å score når som helst til 3.5

Bolton vs Liverpool
Det er tegn på at dette Bolton-laget prøver å spille en litt annerledes fotball enn det vi har blitt vant til de siste årene, med en større anstrengelse på å holde ballen på bakken og i laget. Men en leopard endrer ikke fullstending på prikkene sine, og når de er usikre på hva de skal gjøre forblir planen å spille opp lange baller til Kevin Davies og å la ham prøve å få noe til å skje. Det samme som i de dager da Big Sam var sjefen.
Den taktikken kan komme i favøren til Liverpool som har to fortreffelige hodespillere i Martin Skrtel og Sotiris Kyrgiakos, og de kan holde Davies rolig dersom de spiller så bra som jeg vet de kan. Den hjemmeseieren mot Blackburn var ingen masterklasse, men det var et svært etterlengtet resultat for Liverpool og noen ganger kan du bygge videre på noen av de og bruke det som en katalysator for en start på en god seiersrekke. Selvtillitt skaper mer selvtillitt.
Det er ikke ofte jeg tippet en borteseier for Liverpool, men med Fernando Torres som viser tegn på at han er nesten 100% når det gjelder å være skadefri, ikke når det gjelder form, kommer jeg til å ha troen på at Roy sine gutter klarer å få til to av to.
Anbefalt spill:
Kjøp Liverpool til å vinne til 2.34
Kjøp Liverpools 1-0 seier til 8.4
Kjøp Fernando Torres til å bli første målscorer til 5.5

Aston Villa vs Birmingham 
Hjemmefordel er enda viktigere i derby-kamper enn i vanlige kamper og magefølelsen min sier at Villa kan få det til å telle. Kjøp Villa til å vinne til 1.87; kjøp 1-0 til 7.2.