Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Liverpool vinner! (!)

Skrevet av: Moderator 22.10.2010 12:46

Hicks, Gillett, Henry, Hodgson og Torres. Sjelden eller aldri har vel et så, per dags dato, dårlig lag vært så mye i vinden (og/eller motvinden om du vil). I tillegg til å gi Chelsea og Rooneys klubb tillitt går faktisk Andy Gray for Liverpoolseier!!

Betfair har mailet over følgende tips for helgen:

Etter nok en spennende runde med Champions League-action og de overraskende nyhetene om at Wayne Rooney ønsker å forlate Old Trafford er vi tilbake til nok en viktig runde med Premier League-kamper.

Spurs vs Everton

For flesteparten er det å spille i Champions League enhver klubbs ambisjon. Men når du prøver å plukke ut laget ditt for en stor Premier League-kamp til helgen etter midtukesspill har jeg følelsen av at enkelte trenere der ute tenker i sitt stille sinn at de kunne ha vært det foruten. Harry Redknapp er et godt eksempel. Spurs reiste til Milano i midtuken, gikk ned til ti menn tidlig på, slapp inn fire i første omgang og deretter måtte spillerene hans løpe rundt som galinger for å prøve å komme seg opp igjen fra en umulig situasjon. Takket være Gareth Bale sitt utrolige hattrick klarte de det nesten, men nå må Harry plukke opp og motivere det utslitte laget sitt for et avspark ved lunsjtider mot Everton, kun to og en halv dag etter fløyten ble blåst i Milano.

Utmattelse kan fort vise seg å være den avgjørende faktoren i denne kampen. Ikke bare trengte ikke Everton å spille midtukes, men David Moyes sitt lag har ikke på nær vært så uheldige som Spurs når det gjelder skadefronten, hvilket betyr at valgmulighetene som er tilgjengelig for Everton-sjefen når det gjelder rotasjon på mannskapet er mye større. En spiller jeg mistenker ikke får hvile nå er Seamus Coleman. Overgangsgebyret hans var på kun £150,000 og av det jeg har sett av gutten så langt ser han ut til å være et at de beste kjøpene i løpet av de siste par årene. Energisk, dyktig og allerede kapabel til å takle presset med å spille på de store arenaene; her er en spiller som fort kan ende opp med å bli en ekte publikumsfavoritt. På noen måter minner han meg om en høyresidet Gareth Bale på det at han kan være svært effektiv som både en angripende back eller en ortodoks høyresidet midtbanespiller, og det kommer til å bli interessant å se i hvilken posisjon han viser seg å være mest effektiv. Men det er et dilemma som David må løse, ikke jeg!

Everton kommer til å være høyt oppe mentalt etter Merseyside-derby seieren forrige søndag i tillegg til å være friskere, og de kommer seriøst til å tro på sjansene deres til å få noe ut av denne kampen. Spillet deres var så effektivt og bestemt forrige uke at jeg er fristet til å faktisk kjøpe dem til å vinne denne, men et uavgjort resultat på White Hart Lane er slik et godt resultat i disse dager at jeg er sikker på at David Moyes kommer til å være fornøyd med det. Et selg-spill av Spurs blir det derfor.

Anbefalte spill:
Selg Spurs til å vinne til 2.18
Kjøp 1-1 som riktig resultat til 7.4


West Ham vs Newcastle

Newcastle har problemer. Jeg sa det før sesongen startet når de ikke styrket mannskapet og jeg sier det nå igjen etter å ha sett dem spille i løpet av de siste to månedene. For å gjøre ting verre har assisterende trener Colin Calderwood forlatt klubben for å ta over i Hibernian, så det er nok en hodepine for stakkars gamle Chris Hughton å ordne opp med.

Det går ikke akkurat på skinner for West Ham heller. Heller det motsatte, de er på bunnen! Men Avram Grant er en god trener med mye erfaring av å være i slike situasjoner, og hva det nå er verdt, så har de et mannskap med mer kvalitiet i seg. På toppen av den listen er Scott Parker, deres midtbanedynamo og inspirerende kaptein. Ryktemøllen jobbet hardt i sommer om at Tottenham (blandt andre) var en mulig ny klubb, men han har fortsatt der han er og har vært den beste spilleren deres så langt. Det er mulig han bestemmer seg for at han fremdeles har en siste stor overgang igjen i ham, men så lenge han er på Upton Park vil West Ham kun få fullstendige lojale oppvisninger fra ham.

Uavhengig av ligaposisjoner tror jeg West Ham er det bedre laget og jeg forventer at de vinner denne kampen relativt komfortabelt.

Anbefalte spill:
Kjøp West Ham til å vinne til 2.44
Kjøp 2-0 til West Ham til 13.5


Birmingham vs Blackpool
Enda mer solid hjemmeform fra the Blues når Blackpool-laget lærer hvor vanskelig denne ligaen egentlig er.
Birmingham til å vinne til 1.93; Birmingham til å vinne 2-1 til 8.6

Chelsea vs Wolves
Hverdagen gjenopptas for Chelsea med nok en enkelt seier og et rent bur. Chelsea til å vinne til 1.14; Chelsea til å vinne 3-0 til 8.2

Sunderland vs Villa
To lag som spiller litt bedre fotball enn det resultatene tilsier bør utjevne hverandre og dele poengene. Uavgjort til 3.3; Kjøp 1-1 til 7.0

West Brom vs Fulham
Du bør aldri undervurdere hva lit og tro kan gjøre med et fotballag, og etter den heltemodige kampen på Old Trafford har the Baggies mer enn nok av det. Kjøp West Brom til 2.24; kjøp West Brom til å vinne 2-1 til 9.8.

Wigan vs Bolton
Jeg har blitt stadig mer imponert med måten Bolton spiller i disse dager, og jeg kan se at de tar alle tre poengene her. Kjøp Bolton til å vinne til 3.3; kjøp Bolton til å vinne 0-1 til 10.0


Etter en litt treg start på sesongen ser det ut som om Manchester City har funnet fotfestet og har bestått de fleste testene som har kommet deres vei så langt, men Arsenal kommer til å presentere en forskjellige type motstand enn det de har møtt så langt. Dette bør være en fascinerende kamp som kommer til å virke som et barometer på akkurat hvor langt City har kommet. I andre steder i landet kommer Manchester United og Liverpool til å prøve å komme tilbake på riktig spor etter forrige ukes respektive skuffende resultater.

Stoke City vs Manchester United

Det er ikke pent å sparke dem når de ligger nede, men prøv å fortell det til Stoke sin trener Tony Pulis. Etter å ha sett denne helgens mostander kaste vekk en tomålsledelse for den ørtende gangen denne sesongen mot West Brom og deretter sett på med vantro sammen med resten av oss at stjernespilleren deres går åpent ut og sier han ønsker å forlate klubben kommer Pulis til å lukte blod og kommer til å sette troppene sine til å gi United en brennende het kamp.

Det er jo både vel og godt, men du forlbir ikke Manchester United-trener for mer enn 20 år uten å levere når laget ditt har ryggen opp mot veggen. United har ingenting annet om ikke karakter, erfaring med å få seg selv ut av trøbbel og tro på at dersom de kan spille opp mot sitt beste så kan de slå hvem som helst på hvilken som helst bane under hvilke som helst omstendigheter.

Dette kommer ikke til å bli lett, og det kommer definitivt ikke til å være vakkert, men mine penger er på at Sir Alex kommer til å lure Tony Pulis og sette lagets trøbler til side, om det så bare skulle være for en ettermiddag.

Anbefalte spill:
Kjøp Manchester United til å vinne til 1.76
Kjøp 2-1 til Manchester United til 9.2
Kjøpe begge lagene scorer til 1.88


Manchester City vs Arsenal

Den seieren mot Chelsea var viktig for å vise alle at City kan takle de store begivenhetene og skremmes ikke av noen i denne ligaen. Men på et vis så visste vi allerede det, så den rotete 3-2 seiren over Blakcpool forrige helg fortalte oss kanskje mer om karakteren til dette laget enn den Chelsea-kampen. De var litt slurvete på midtbanen, forsvarte ikke bra i andre omgang og slet med å skape noe som helst i store deler av kampen, men de vant. Å ta tre poeng når du ikke spiller bra er et illevarslende tegn for rivalene og merket av et mesterlag. Riktignok må de finne en annen målkilde enn kun Carlos Tevez dersom de skal fortsette å vinne, men det er en diskusjon for en annen dag.


Anbefalte spill:

Kjøp Manchester City til å vinne til 2.52
Kjøp Manchester City til å vinne 2-0 til 15.5
Kjøp James Milner til å score til 5.0


Liverpool vs Blackburn
Ingen kamp er enkel for Liverpool i disse dager og dersom de ikke kan vinne denne, er problemene deres større enn vi tror, men jeg kommer til å støtte dem for denne ene gangen. Kjøp Liverpool til å vinne til 1.68; kjøp Liverpool til å vinne 1-0 til 7.2.