Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Andy spiller Villa!

Skrevet av: BT Karlsen 15.10.2010 14:16

Betfairs tippeekspert Andy Gray har sett på helgens Premier League-runde, og anbefaler bl.a. å spille på at Aston Villa slår Chelsea lørdag og at Everton slår Liverpool i Merseyside-derbyet søndag.

Her er Betfairs tippeekspert Andy Grays tanker om alle Premier League-kampene denne helgen:


Lørdagens kamper

Landslagene som spilte denne midtuken er nok glade for å kunne si farvel til en marerittrunde, men de gode nyhetene for de involverte spillerene er at de kan gjøre det godt igjen i helgens ligakamper. Manchester United, Arsenal og Manchester City har alle kamper som kan vinnes, men Chelsea har en real test foran seg når de reiser til Villa Park, som uten tvil er helgens største kamp.

Aston Villa vs Chelsea
Vi har sett en relativt god forbedring i Villa siden Gerrard Houllier tok over, og dette er en veldig god sjanse for alle å kunne se akkurat hvor langt de har kommet mot ligalederene.
 The Midlanders har spilt en ganske åpen type fotball i det siste, men det er mulig de må stramme inn litt på angrepsinstinktene en smule her, og spille på en mer konservativ måte, suge opp presset og prøve å ta Chelsea på senga med farten til Ashley Young og Gabriel Agbonlahor.
Chelsea startet sesongen på en fabelaktig måte, de holdt buret rent på den ene siden og scoret på vilje på den andre siden. Men skaden til Frank Lampard har til en viss grad begrenset angrepsmulighetene i tillegg til å ha tatt fra dem en pålitelig målscorer, mens tapet mot Manchester City stoppet drivet deres.
Dersom du spør hvem den mest sannsynlige vinneren av denne kampen er, så er svaret selvfølgelig Chelsea. Men når det gjelder tippeverdi er Aston Villa et fremragende spill til 5.7, spesielt med tanke på at de vant denne kampen 2-1 i fjor. Hjemme foran deres egne fans mot et lag som begynner å vise et par sprekker er pengene mine på at Villa kommer til å vinne en kamp, som i mine øyne ikke akkurat er en så stor overraskelse.
Anbefalt spill:
Kjøp Aston Villa til å vinne til 5.7
Kjøp begge lagene til å score til 1.79
Kjøp Aston Villa til å vinne 2-1 til 22.0

Arsenal vs Birmingham
Jeg kan ikke se at lynet slår ned to ganger etter det West Brom tapet og en enkel hjemmeseier ligger i kortene. Arsenal til å vinne til 1.33; Arsenal til å vinne 2-0 til 8.2

Bolton vs Stoke
Ikke forvent en festival av underholdene fotball her, men du bør forvente en hardtkjempende kamp som ender med poengdeling. Kjøp uavgjort til 3.35; kjøp 1-1 til 7.2

Fulham vs Tottenham
Ett poeng på Craven Cottage er en god ettermiddagsjobb i disse dager, mens jeg er sikker på at Mark Hughes kommer til være fornøyd med det samme. Kjøp uavgjort til 3.3; kjøp 1-1 til 7.2

Manchester United vs West Brom
En sjanse for Wayne Rooney til å finne tilbake til skuddføttene og for United til å ta med seg nye tre poeng. Kjøp Man Utd til å vinne til 1.29; Kjøp 3-1 til 12.5

Newcastle vs Wigan
Jeg har sett nok av disse to lagene til å si at det ikke er stor forskjell på de, så jeg satser den store prisen på Wigan. Kjøp Wigan til å vinne til 4.9; kjøp 1-0 til Wigan til 14.0 

Wolves vs West Ham
Mick McCarthy sitt Wolves-lag har nylig fått en god del kritikk for deres ødeleggende taktikk i de siste kampene, men enten de vinner denne kampen på en pen eller stygg måte, tror jeg de kommer til vinne den. Kjøp Wolves til å vinne til 2.32; kjøp Wolves til å vinne 2-1 til 10.0

Søndags og mandagskampene

Derbyet på Merseyside er alltid en stor begivenhet på fotballkalenderen, men den er enda større denne uken med tanke på hva som skjer med Liverpool utenfor banen. Andre steder i landet prøver Manchester City å holde liv i vinnerdrivet.

Everton vs Liverpool
Jeg lurer på hva slags odds du har på at Everton og Liverpool er blandt de fire bunnlagene syv kamper inn i Premier League-sesongen. Og jeg lurer på om det har vært et tidligere tilfelle av disse to lagene plassert som henholdsvis nummer 17. og 18. når det første Merseyside-derbyet i sesongen skal spilles.
På noen måter mistenker jeg at Liverpool-spillerene er glade for at denne kampen spilles nå. Mens rotet angående klubbens eierskap hales ut i retten kan de fokusere på ting ute på banen og kun bekymre seg om å gjøre jobben deres når kampen sparkes igang.
Begge lagene har hatt en marerittaktig sesongstart, men Everton kan i det minste føle at de har et slags driv etter et uavgjort resultat borte mot Fulham og en super seier mot Birmingham. Det er de typene resultat som gir deg troen som et lag, og som jeg har sagt tidligere har the Toffees vært uheldige denne sesongen og er kun en målscorer i form fra å få noen svært gode resultater.
Det er ikke ofte jeg tror Everton kommer til å ta denne kampen, og statistikken tilsier at det ikke er ofte de gjør det, men å spille hjemme pluss det enkle faktum at de spiller bedre fotball for øyeblikket gjør at jeg gir dem tilliten.
Anbefalt spill
Kjøp Everton til å vinne til 2.54
Kjøp Everton til å vinne 2-0 til 14.5
Kjøp Tim Cahill til å score til 3.6 eller bedre

Blackpool vs Manchester City
Jeg må innrømme at jeg ikke forventet å se Blackpool på denne plasseringen nå. De er på niende plass i ligaen og har vunnet mot Wigan, Newcastle, og mest imponerende, Liverpool. De prestasjonene er et resultat av den ånden Ian Holloway har brakt med seg til dette mannskapet og sammenhørigheten og motstandsstyrken som vi ser de viser hver gang disse Blackpool-spillerene går ut på banen. Jeg tror fremdeles de kommer til å slite for å holde seg oppe, men de har vært en kreditt til nyopprykkede lag og jeg har sett mye dårligere lag enn dette i Premier League de siste årene.
Jeg nevnte de imponerende seirene de har tatt så langt denne sesongen og du lurer på hvorfor de ikke kan gjenta den typen form på hjemmebane. Svaret, tror jeg, ligger i mentaliteten deres. De har vært underdogs helt siden de rykket opp fra fjorårets Championship play-offs og jeg tror de føler seg mer komfortable med å spille kamper med det merket enn å være det laget som er forventet å vinne mot motstanderen.
Det er grunnen til at jeg tror de kommer til å synes at denne kampen er vanskelig. City kommer til å være fornøyde med å være tålmodige og vente på sjansene deres i stedet for å gå ut for full guffe og skape hull i bakrekken. Dersom det er slik kampen foreløper, må du forvente at kvaliteten til en Carlos Tevez, Adam Johnson eller David Silva vil gjøre forskjellen og gi Roberto Mancini nok en seier, og dermed virkelig sette press på Chelsea.
Anbefalt spill:
Kjøp Manchester City til å vinne til 1.64
Kjøp City til å vinne 2-1 til 8.6
Kjøp at City ikke holder buret rent til 1.54

Blackburn vs Sunderland 
Blackburn bør overvelde og ha for mye muskler for dette Sunderland-laget som har spart deres beste spill for Stadium of Light. Kjøp Blackburn til å vinne til 2.16; Blackburn til å vinne 2-1 til 9.6