Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

X Factor: Annsofi Pettersen er fortsatt oddsfavoritt!

Skrevet av: BT Karlsen 14.10.2010 20:04

Annsofi Pettersen fra Sarpsborg leverte varene tiltross for litt rusten stemme forrige uke, og NordicBet synes hun forsvarer det favorittstemplet de satte på henne før første Livesending.

Den 16 år gamle jenta står nå til 4,50 ganger innsatsen som vinner hos Nordicbet, som argumenterer slik:

"Vi synes hun framstår som en bra artist og vi mener at hun har den beste stemmen av samtlige og forhåpentligvis har hun også brukbart forbedringspotensiale framover. 
Mo fra Oslo har fått relativt mye oppmerksomet sålangt i konkurransen for han er jo utvilsomt en facinerende person som nok tjener mye på sin naturlige X Factor. Vi hadde han dog litt nede på listene før forrige Livesending, men må nok bite i oss at han kanskje ikke er blant de best til å synge. Han leverte såpass bra sist at han fyker opp på en sterk andreplass på Nordicbets oddslister med oddsene 5.00. 
Den tredje som impornerte oss var Atle Pettersen fra Skien som leverte bra og vi synes han virket bunnsolid i framføringen. Gutten har glimt i øyet og kan fort bli jentenes favoritt og han havner derfor på en tredjeplass på våre oddslister med oddsene 6,50. "

Vinneroddslista ser slik ut hos Nordicbet før fredagens sending:
Annsofi Pettersen ( Sarpsborg) 4.50
Mo ( Oslo) 5.00
Atle Pettersen ( Skien) 6.50
Eivind Nyberg Sagli ( Nittedal) 9.00
Marthe Valle ( Bergen) 9.00
Post 4 ( Tønsberg) 10.00
Tanita Kolås ( Lindås) 13.00
Hans Bollandsås ( Melhus) 14.00
Irresistible ( Sør Trøndelag) 15.00
Sofie Braseth ( Kjøpsvik) 20.00
Ole Gustav Johnsen ( Froland) 35,00


Hvem ryker så ut av konkurransen på fredag? Her er NordicBets vurderinger:
"Forrige uke traff vi flott med å spå 2 Ellements ut av showet, men vi sliter litt med å finne et klart holdepunkt foran denne omgangen av X Factor. Ole Gustav Johansen synes vi ikke leverte spesielt bra i første show og han framstod ikke med alt for stor X Facor. Han er jo utvilsomt en sjarmerende kar, men vi synes ikke sangprestasjonene sist gjør at han er en av de som bør henge lenge med i denne konkurransen. Spørsmålet er vel om han har såpass mye sympati hos folket fordi han er så herlig, men vi velger å tro på at de som stemmer har en viss form for rettferdighetsans. 
Hardest i mot tror vi blir Sofie Bratseth som vi syntes hadde den svakeste framførigen sist. Dog har hun et ok potensiale om hun får de rette låtene, men vi synes hun virket litt uferdig sist og tror hun fort kan komme i en duell om å måtte synge seg videre. 
Vi tror også Irresisteble kan havne i trøbbel for det kan virke som det ikke er noen kjempefordel å være en grupp i denne sammenhengen, og vi synes ikke de leverte varene like bra som vi hadde forventet. Sist uke var Hans Bollandsås i duell og han er jo derfor også svært utsatt med tanke på å holde seg inne i konkurransen. Vi synes dog han presterte såpass bra at han har en ok sjanse til å unngå duell . Det kan også tenkes at hans fans mobliserer litt ekstra denne ruden siden han måtte ut i duell sist."

Her er i allefall Nordibets odds på hvem som ryker ut på fredag:
Ole Gustav Johnsen ( Froland) 5.00
Sofie Braseth ( Kjøpsvik) 5.50
Hans Bollandsås ( Melhus) 6.00
Irresistible ( Sør Trøndelag) 7.00
Tanita Kolås ( Lindås) 7.25
Marthe Valle ( Bergen) 8.00
Post 4 ( Tønsberg) 9.00
Eivind Nyberg Sagli ( Nittedal) 14.00
Atle Pettersen ( Skien) 22.00
Mo ( Oslo) 29.00
Annsofi Pettersen ( Sarpsborg) 30.00