Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

3 Tippeligatips fra Betfair

Skrevet av: BT Karlsen 14.10.2010 19:00

Betfair er her igjen med noen spilleforslag til helgens runde i Tippeligaen. Denne gangen byr de på 3 svært varierte tips.

Tipsene er skrevet av Betfair Norge


Haugesund taper ikke hjemme nå heller
FK Haugesund står for det som kan være årets prestasjon i Tippeligaen, for de har enda ikke tapt hjemme på eget gress. 8 seire, 5 uavgjorte og 0 tap står de med når de bare har 2 hjemmekamper igjen. Hadde det ikke vært for at de er langt under pari borte, så hadde de tatt medalje.   
Stabæk har vært langt nede denne sesongen, men de har kommet seg litt i det siste, og har nå vunnet sine 2 siste. Men motstanden i det siste har ikke vært allverdens, et Kongsvinger-lag som ligger med brukket rygg og et Aafk-lag som får seg en hårføner fra trener Rekdal etter nesten hver eneste bortekamp. Borte så står Stabæk med 4 seire, 4 uavgjorte og 4 tap i år.   
Motsatt oppgjør mellom lagene endte med 0-0 i Telenor Arena i vår, og vi tror det fort er et uavgjort resultat som er det mest aktuelle før denne kampen også. Derfor ender vi opp med et spill på uavgjort til 3.65.    
 
Start tar poeng i de dype skoger   
Kongsvinger er virkelig et lag med brukket rygg, de står i fare for å rykke ned og klubben har ikke penger til å betale spillerne lønn. Kun 4 seire har det blitt på 26 kamper så langt, og seieren over super dumpekandidat Sandefjord er den eneste de har siden i slutten av mai.   
Start har ikke vært noe stort bortelag med bare 3 seire på 13 kamper, men formen virker å være stigende etter at de spilte 1-1 hjemme mot Tromsø sist, spilte uavgjort borte mot Hønefoss i kampen før det, og vant hele 4-2 hjemme mot Strømsgodset den 19. September.   
Vårens oppgjør mellom lagene endte med 3-0 til Start, og vi har veldig vanskelig for å se at Kongsvinger skal kunne stikke av med alle poengene her. 
Vi velger å spille denne med et asiat handikap på 0, noe som vil at at om kampen ender uavgjort så får vi pengene tilbake, mens dersom Start vinner så vinner vi til en odds på 1.60.    

Poeng til Viking i Skien   
Odd virket virkelig å være i dytten etter 3-0 over Stabæk og 5-0 over Sandefjord, men de kom virkelig ned på jorden sist mot Haugesund når de fikk 0-3 i fleisen. Totalt står Odd med 6 seire, 4 uavgjort og 3 tap på eget gress denne sesongen.   
Viking fikk seg en seier sist mot Strømsgodset, og med det så brøt de "forbannelsen" med at de ikke hadde vunnet siden Erik Nevland kom tilbake til klubben. Nå hadde det ikke blitt så veldig mange tap heller (selv om de tapte de siste 2 før seieren over Godset). Totalt så har Viking bare 2 seire borte, men de står med 6 uavgjorte og har bare tapt 5 kamper.   
I serien så har Viking tatt poeng mot Odd de 4 siste gangene lagene har møttes. Vårens oppgjør i Stavanger endte med 3-1 seier, noe vi ikke er sikker på gjentar seg. Men vi tror sjansene for at Viking tar med seg minst 1 poeng tilbake til oljebyen er store, og vi velger derfor å selge Odd til 2.25, noe som gir oss en odds på poeng til Viking på 1.80.     

Du har fortsatt noen dager på deg til å melde deg på vår fantastiske Straffekonkurranse her

Usikker på hvordan Betfair og oddsspill på betting exchanger fungerer? 
Her kan du se en introduksjonsvideo som viser hva Betfair er og hvordan det fungerer: https://learning.betfair.com/en/videos/welcome-to-betfair.html     

God fotballhelg fra Betfair!