Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Andy Grays landslagspakke!

Skrevet av: Moderator 08.10.2010 15:49

Andy Gray har truffet bra i det siste og tipser i dag bl.a. om broderlig poengdeling i Wales, favorittseier til Italia i Nord-Irland og at Montenegro scorer i England.

Betfair har sendt oss følgende tips, forfattet av Andy Gray:

Vi er tilbake til landslags-action denne uken hvor Europas beste lag alle prøver å ta et steg i riktig retning mot kvalifikasjon for Euro 2012. Vi har England, Skottland og Irland som alle topper deres respektive grupper, men Nord-Irland og Wales har mye jobb fremfor seg og disse neste to kamprundene kan flytte de rett tilbake i strid eller signalisere slutten på kampanjen deres før de egentlig fikk begynt. Jeg har vært i ganske god tippeform i det siste, så la oss håpe at det fortsetter med disse

Wales vs Bulgaria

Wales sin trener Bryan Fynn fikk et hardt slag før denne kampen med nyhetene om at stjernespiller og kaptein Craig Bellamy kommer til å være ute for Wales sine to neste kamper på grunn av skade, inkludert den første avgjørende kampen mot Bulgaria. Nå er det faktum at Dimitar Berbatov har lagt opp som landslagspiller en slags trøst, når vi tenker på den målscorerformen Manchester United-spissen har vært i, i det siste.

Flynn kjenner disse spillerene godt og hva han kan forvente av dem, mens de virker ganske fornøyd med at han fikk stillingen. Dette er virkelig den type kamp Wales må vinne i stedet for å få et uavgjort resultat dersom de skal ha noen som helst sjanse til å kvalifisere for Euro 2012 og mye kommer til å være avhenging av den imponerende Gareth Bale, som er (sammen med fraværende Bellamy) den ekte klassespilleren i dette Wales-laget. Men Bulgaria har noen egne våpen selv og waliserene må demme godt opp for Bolton-vingen Martin Petrov som har spilt svært godt i det siste.

Publikum vil garantert gi hjemmelaget et løft, men disse to lagene ser ganske jevne ut for meg, og min gjetning er at kampresultatet kommer til å reflektere det.

Anbefalte spill:
Kjøp uavgjort til 3.3
Kjøp 1-1 som riktig resultat til 7.0


Nord-Irland vs Italia

Italia sin VM-kampanje var ikke annet enn en katastrofe og mange beskyldte Marcello Lippi for å ha plukket ut for mange erfarne spillere, og ikke mange nok unge, energiske og modige typer. Den nye treneren Cesare Prandelli gjør sikkert og visst ikke de samme feilene og overrasket en del med å plukke ut Manchester City sin kommende stjerne Mario Balotelli og den uforutsigbare Antonio Cassano, som hadde vært i den internasjonale villmarken i årevis med de to første kvalifiseringskampene.

De er to av to i denne gruppen så langt, inkludert en hardtkjempende seier i Estland og går rettferdig inn i denne kampen som odds-favoritter. Det er en stor kløft i kvalitet mellom spillerene på begge lagene og jeg tror vi kommer til å være vitner til at gjestene gjør en klassisk Italiensk jobb i Nord-Irland, ved å stoppe dem på midtbanen og sørge for at angrepstalentet gjør jobben sin på den andre siden.

Vi har tidligere sett nord-irske lag som har vist seg fra sin beste side på hjemmebane i de siste årene som da de slo England og Spania, men de møter et godt italiensk lag fredags kveld og jeg mistenker at Italia kommer til å rettferdigjøre statusen deres som favoritter når fløyta blåser for kampslutt.

Anbefalte spill:
Kjøp Italia til å vinne til 1.77
Kjøp Italia til å vinne 2-0 til 8.2


Irland vs Russland

Dette irske laget blir bedre og bedre under Giovanni Trappatoni og nær ved å nærme seg den gyldne perioden under Jack Charlton da de kvalifiserte for to VM og ett EM. Robbie Keane og Shay Given er de to ekte stjernene på laget og det er til deres kreditt at de har fortsatt å spille med høy klasse i den irske skjorten når de har mistet plassene på laget på klubbnivå. Men det er ikke nok å bare ha to spillere som spiller skjorten av seg, og nøkkelen til lagets nylige suksess har vært at spillere som John OShea, Richard Dunne og Kevin Doyle også har gitt viktige bidrag og gjort det meste ut av deres Premier League-erfaring.

Men ikke glem at dette russiske laget også har den type erfaring selv. Andryi Arshavin, Roman Pavlyuchenko og Yuri Zhirkov spiller alle i Premier League og ikke bare for hvilke som helst lag; alle tre avsluttet blandt de fire beste i fjor og særlig de to første kommer til å være en stor trussel mot Given sitt mål i kveld. De er nok svært bitre over tapet mot Slovenia i play-offs til VM og ivrige på å gjøre det godt igjen.

Irland er et godt, solid hjemmelag som kommer til å få et massivt løft fra hjemmepublikum som kommer til å lage en hel masse støy på den nye stadion deres og selvom en kamp mot Russland aldri er en walkover, tror jeg de kommer til å stikke av med seieren med et enkelt mål.

Anbefalte spill:
Kjøp Irland til å vinne til 2.7
Kjøp Irland til å vinne 1-0 til 7.8


England har startet kampanjen deres friskt og det er like mye kvalititeten på kampene som resultatene som tilsier at de har lagt VM problemene bak dem; en seier hjemme mot Montenegro ville virkelig sette de på riktig vei til å toppe denne gruppen. Litt lenger nord har Skottland den ikke så misunnelsesverdige jobben med å motta EM-mesterene. Lykke til gutter!

England vs Montenegro

I midten av alle de positive følelsene om dette England-laget post-VM, har Fabio Capello måttet takle at erfarne spillere som Emile Heskey, Wes Brown og Paul Robinson har lagt opp når det gjelder landslaget. Ok, så var ikke alle automatisk spillere fra start, men gode valg å sette inn om nødvendig. På den andre siden så har Ashley Young sin klubbform vært strålende, James Milner har fortsatt å spille bra for både klubb og land og Adam Johnson sin landslagskarriere har startet friskt.

Jeg ønsker veldig at Manchester City-mannen får starte på tirsdag kveld. Han har vært ut og inn på City-laget som resultat av alle angrepsvalgene Roberto Mancini har til disposisjon, men når han har fått tillit fra start har han alltid vist seg fra sin beste side, og ikke minst på søndag ettermiddag da han scoret vinnermålet hjemme mot Newcastle. Det er alltid lettere å vise seg fram på landslaget hjemme foran egne fans i stedet for i et fiendtlig miljø, og dette er grunnen til at jeg synes dette er en god sjanse til å gi ham litt seriøs spilletid.

England bør virkelig vinne denne kampen relativt komfortabelt når du tar med i betraktning forskjellen i verdensranking mellom de to lagene og Englands hjemmestatistikk. Dersom de scorer tidlig kan slusene åpnes som tilfellet var mot Bulgaria, men dersom motstanderen forsvarer seg bra og holder de ute fra målfeltet kan det fort bli en nervøs og irritabel kveld. Jeg kommer til å ha tro på dette litt nye England-laget og kjøpe at de får en relativt enkel seier selvom et kjennetegn på dette laget under Capello har overraskende (for en italiensk trener) nok vært problemer med å holde buret rent ved de fleste tilfeller, så jeg kommer også til å kjøpe at Montenegro kommer til å score minst ett mål.

Anbefalte spill:
Kjøp England til å vinne 3-1 til 13.0
Kjøp England til ikke å holde buret rent
Kjøp James Milner til å score når som helst


Skottland vs Spania

Dersom Skottland ønsker å lete etter positive ting før denne kampen så kan de finne litt trøst i det faktum at Xavi har blitt satt ut for å hvile, Cesc Fabregas er ute med skade og Fernando Torres er nesten helt sikkert ikke tilgjengelig etter å ha hinket av banen mot Blackpool forrige helg. Det er de gode nyhetene, men de dårlige nyhetene er at Vicente Del Bosque har uendelige muligheter i mannskapet sitt for å vikariere for denne trioen og hvilke elleve han enn velger for denne kampen så kommer de til å være av den høyeste kvalitet.

Skottland vet hva de møter og vi kan være vitne til det noe underlige synet av at Craig Levein stiller opp laget sitt nesten som om det var bortelaget: fire bak, fem på midtbanen og kun en mann på topp som skal prøve å få noe til å skje. De kommer til å prøve å skjære av ballspillerene, å ikke gi spillere som Andres Iniesta tid og rom og forsøke å gjøre det meste ut av oppspill som kommer deres vei. Det er planen, men å utføre den er noe helt annet!

Jeg skulle ønske jeg kunne argumentere for Skottland her, jeg skulle virkelig det, men dette Spania-laget er ett av de beste landslagene jeg har sett på mange år og odds-favorittene bør vinne denne kampen, skjønt med en mindre margin enn enkelte måtte tro.

Anbefalte spill:
Kjøp Spania til å vinne til 1.47
Kjøp Spania til å vinne 2-1 til 3.35