Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Hjemmeskuffelser i Bergen og Trondheim?

Skrevet av: BT Karlsen 01.10.2010 12:00

Betfairs Tippeligatips denne helgen går på at Brann får problemer i "kampen om å unngå nedrykkskvalifisering" mot Hønefoss, og at gullkampen fremdeles vil leve etter søndagskveldens match på Lerkendal.

Tipsene er skrevet av Betfair Norge

Tynnslitte nerver i Bergen får en tøff helg
Det blir en slags nedrykksfinale i Bergen i en meget interessant lørdagskamp fra Tippeligaen. Hønefoss som ligger på kvalikkplass reiser til Bergen for å komme seg på trygg grunn, mens Brann for alvor kan stirre nedrykket nesten hele Norge unner de i hvitøyet, med tap.   
Brann har bare vunnet èn kamp siden kalenderen viste juli måned, og da slo de Adeccoliga-laget Sandefjord med 4-1 i Sandefjord. Siden har de tapt 3, spilt 3 uavgjorte og vunnet en kamp. Seieren var meget sterk, den kom borte mot Tromsø i en kamp Brann kontret hjemmelaget i senk. Totalt så har bare Brann 3 seire hjemme på Stadion i år, 6 kamper har endt med uavgjort og 3 kamper har endt med tap.   
Hønefoss har en reell mulighet til å berge plassen uten å måtte ta veien om kvalifisering, og da er kampen mot Brann i Bergen en av nøkkelkampene. I sist kamp så rundspilte Hønefoss Start, men en fantastisk Høie i mål hos gjestene fra Sørlandet sørget for at det ble 0-0. Hønefoss har ikke vært noe storartet bortelag, på 12 kamper så har de fått med seg 2 seire, 2 uavgjorte og 8 tap.   
Det er mye som er galt i Bergen, og nå har også gamle trenere startet å si sitt i media. Laget vinner heller ikke kamper om dagen, og de er gjort til veldig store favoritter hjemme mot et Hønefoss lag som har langt mindre å tape en Brann har. Vi syns hjemmeoddsen er alt for lav og vi velger å selge at hjemmelaget vinner til ca 1.55 i odds. Det vil si at vi får en odds på 2.8 på at Hønefoss får med seg poeng fra kampen. For å regne ut oddsen når man selger så kan man benytte følgende formel (odds/odds-1).    

Tett og jevn seriefinale?   
For spenningen i eliteserien så håper de fleste som ikke er trøndere på at søndagens storkamp skal ende med seier til gjestene fra hovedstaden. Slike ting kan vi ikke tenke på når vi tipper, men vi syns oddsen på hjemmelaget er satt veldig lavt når det er en serietoer i storform som kommer på besøk.   
Vi er ikke helt overbevist over jobben Nils-Arne Eggen har gjort med Rosenborg, og spesielt har kampene i Europa vist at det er noe som mangler. I tillegg så har Rosenborg slitt litt i hjemmelig serie i det siste, der de har slitt i kampene mot både Strømsgodset og Viking.   
Vålerenga har vunnet sine 5 siste kamper i serien, og med 5 poeng opp til Rosenborg så er det bare en ting som teller i denne kampen og det er seier. Med seier så kan de siste 4 kampene bli en triller lik den vi fikk i 2004, da Rosenborg og Vålerenga i siste serierunde vekslet på hvem som ledet serien alt etter hvor mange mål de hadde scoret i kampen sin. Rosenborg vant den duellen til slutt, der begge endte på 18 plussmål, men Rosenborg hadde scoret flere en Vålerenga.   
Vi syns 2 i odds på Rosenborg i denne kampen er fryktelig lavt med alt som står på spill, og vi velger å spille Vålerenga med et +0.5 asiatisk handikap. På det får vi i skrivende stund 2 i odds.

Usikker på hvordan Betfair og oddsspill på betting exchanger fungerer?
Her kan du se en introduksjonsvideo som viser hva Betfair er og hvordan det fungerer.