Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

CL-tips fra Betfairs eksperter

Skrevet av: BT Karlsen 29.09.2010 12:56

Velkjente Andy Gray har gjort seg opp en mening om utfallet av Manchester Uniteds Champions League-kamp i kveld borte mot Valencia. I tillegg har Betfair fått hjelp av en russisk ekspert for tips til kampen mellom Rubin Kazan og Barcelona.

Valencia vs Man Utd

Opp med hånden dersom du trodde Rangers kom til å få med seg noe som helst fra turen deres til Old Trafford. Nei, ikke jeg heller. Det var et bittert og skuffende resultat for Manchester United og et som har lagt et øyeblikkelig press på dem med en tur til Ibrox i nær fremtid, for ikke å snakke om den lille saken av en bortekamp mot Valencia som plutselig har blitt svært viktig for Sir Alex. I en ideell verden skulle han ønske å ha ti poeng på blokka med kun to kamper igjen som betyr at han kunne spille med et svakere lag i de to kampene, men det ser usannsynlig ut nå.      
Det ville være enkelt å anta at dette kommer til å være en overganssesong for Valencia med David Silva og David Villa, nøkkelspillerene deres de siste par sesongene, borte. Men på dag en dro de til Bursaspor og banket dem 4-0, så de har uten tvil funnet ståstedet deres uten de to stjernene raskere enn noen hadde trodd.    
United liker normalt å spille 4-5-1 borte i denne typer kamper, men med Dimitar Berbatov som spiller på den måten han gjør, så kan jeg ikke se at Sir Alex gir slipp på han, hvilket kan bety at Wayne Rooney muligens må spille litt dypere, eller på venstresiden, noe som Wayne ikke alltid har vært glad for.   
Etter å ha sett disse kampene i løpet av årene, får erfaringen min meg til å tro at desto anspente og viktigere de er, jo tøffere har disse kampene en tendens til å være, og dette kan være akkurat en slik kamp.  
Det bør være en lavtscorende kamp, men magefølelsen min sier at United kan gjøre akkurat nok for å stikke av med seieren.     

Anbefalt spill:     
Kjøp Manchester United til å vinne til 2.46   
Kjøp Manchester United til å vinne 1-0 til 10.0   
Kjøp under 2.5 mål til 1.83       

Vasiliy Utkin er kjent som stemmen for europeisk fotball i sitt hjemland, Russland. Han er vert for et TV show og en høyt anerkjent kommentator; han skriver daglige blogger og spiller inn populære radio podcasts. Her skriver han om den store Champions League kampen på onsdag kveld:     

RUBIN KAZAN  vs BARCELONA  
Rubin møtte Barcelona to ganger i Champions League forrige sesong og de tapte ingen av kampene.   
Det var veldig overraskende, og jeg mener at sjansene til at Rubin Kazan blir det første laget i verden til å skape slike problemer for Barca tre ganger på rad er veldig lave. Faktisk så mener jeg at det rett og slett ikke er mulig.   
I tillegg er ikke Rubin i en like god form denne sesongen, og jeg tror de kommer til å spille veldig defensivt mot Barca og prøve å forsikre seg om at de ikke får noen baklengsmål samtidig som de håper på å få en sjanse på andre enden av banen.   
Men den slags taktikk kommer ikke til å virke, og jeg tror at et Barcelona-mål vil åpne kampen for dem og gjøre at de stikker av med seieren. Jeg er ganske sikker på at Rubin ikke kommer til å score og en klar seier for Barcelona ligger i kortene.   

Utkins tips: 
Kjøp Barcelona til 1.64 
Kjøp under 2.5 mål til 1.96