Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Chelsea vinner ikke!

Skrevet av: Moderator 24.09.2010 22:21

Skal man tro Andy Gray ryker hundreprosentern for gutta fra 'brua, mens de kriserammede på Anfield kopierer bragden fra 1-0-seiern mot WBA. Hva med Manu og Arsenal? Klikk under og finn ut!

Betfair har sendt oss følgende pakke for helga:

Etter en midtuke full av cupbomber i Carling Cupen er vi tilbake i Premier League og hva som er Chelsea sin største prøve så langt denne sesongen når de reiser til Manchester hvor de har en lunsjdate på lørdag med City. I andre steder i landet er det en ny sjanse for gjenerverelse for Everton i form av en reise til Fulham etter en bedrøvelig sesongstart, mens Liverpool kommer til å prøve å gjøre det bedre mot Sunderland enn hva de gjorde hjemme mot Northampton..


Manchester City vs Chelsea

Ligatabellen ser svært så pen ut for Chelsea-fans akkurat nå med fem seire av fem mulige og en superb målforskjell. Med all respekt for lag som Blackpool og Wigan så har de ikke møtt de beste lagene i divisjonen enda og denne kampen representerer den største prøven de har møtt så langt i ligaen.

Carlo Ancelotti sine menn har vært strålende så langt. Didier Drogba har begynt sesongen i bedre form enn tidligere år, Florent Malouda har vært fantastisk med tanke på bidragene hans med mål og målgivende, mens det å ha en Michael Essien i form igjen er som å ha en helt ny £30 million signering i rekkene. Men dersom angrepsspillerene tror at de kommer til å få like mye tid og rom som de har fått i tidligere kamper må de tro om igjen.

Til tross for at han har en latterlig stor pott av angrepstalenter til disposisjon, er Roberto Mancini på mange måter en typisk italiensk trener hvis førsteprioritet for laget er å forsvare bra. Og for å være rettferdig mot ham, så har laget hans gjort det ganske bra denne sesongen bortsett fra en sjelden Joe Hart tabbe hjemme mot Blackburn og litt soving på tampen av kampen borte mot Sunderland som resulterte i at det ble gitt en veldig sen straffe. Dersom det er noe å utsette på, så er det angrepsspillerene som har spilt litt under pari med kun Carlos Tevez som har vært i sitt sedvanlige briljante form.

En seier for Chelsea her vil virkelig kunne ta luften ut av Mancini sitt lag og samtidig gi Ancelotti sitt lag en real pustepause på toppen av tabellen, og selvfølgelig ønsker du ikke å gi et lag som dem den typen forsprang så tidlig på. Uavgjort ville ikke vært et dårlig resultat for bortelaget med tanke på at dette er en av de tøffeste stedene å reise til i disse dager, mens Mancini sannsynligvis ville ta i mot det poenget også siden det i det minste ville representere det første poenget Chelsea vil miste. Alt tatt i betrakning er det mest sannsynlige resultatet av denne kampen en lavtscorende fordeling av poengene.

Anbefalte spill:
Kjøp uavgjort til 3.45
Kjøp 1-1 til 7.4
Kjøp under 2.5 mål til 2.0


Arsenal vs West Brom
Med eller uten Cesc Fabregas, nok en underholdende ettermiddag med angrepsfotball ligger i kortene, og med det en komfortabel hjemmeseier. Kjøp Arsenal til å vinne til 1.24; 3-0 til 9.6

Birmingham vs Wigan
The Blues er i relativt god form og har troen på seg selv etter en god midtukeseier i cupen. Alle tre poengene forblir på St. Andrews. Kjøp Birmingham til å vinne til 1.89; 2-0 til 9.2

Blackpool vs Blackburn
Det er denne typen kamp som Blackpool trenger å vinne dersom de skal holde seg i denne divisjonen, men jeg tror Blackburn blir for sterke for dem og kommer til å vinne med ett mål. Kjøp
Blackburn til å vinne til 2.4; 0-1 til 10.5

Fulham vs. Everton
Bitter skuffelse midtukes for begge disse lagene som også har hatt uhell med skader på nøkkelspillere. Ett poeng hver for to likebyrdes lag. Kjøp uavgjort til 3.3; 1-1 til 7.2

Liverpool vs Sunderland
Presset er på Roy Hodgson allerede og dette er en kamp de må vinne for å vinne tilbake troen på seg selv. Det kommer ikke til å bli lett, men hjemmefordelen bør hjelpe de over kneiken. Kjøp Liverpool til å vinne 1.49; 1-0 til 7.4

West Ham vs Tottenham
Nok en spiker i kisten mot West Ham sine overlevelsessjanser siden Tottenham kommer til å fortsette der de slapp med forrige ukes seier. Kjøp Tottenham til å vinne til 2.14; 1-2 til 9.4


En ekte godbit for Premier League-fansen på søndag med ikke mindre enn tre TV-kamper for å sørge for at de kommer seg gjennom søndagssteken og resten av ettermiddagen. Siden Chelsea og Manchester City møter hverandre på lørdag, er det en god sjanse for Manchester United å plukke enda tre poeng og skape litt press i toppen.

Wolves vs Aston Villa

To av mine gamle lag møtes her og etter å ha spilt (og la meg fortelle at jeg også scoret!) for begge i denne kampen kan jeg fortelle deg at dette lokalderbyet betyr mer for spillerene og supporterene enn noen måtte tro.

Wolves ser ut som et bedre lag enn sist gang og det ser ikke ut til å være noen tegn på andre-sesongssyndromet i det hele tatt; for mine penger tror jeg de ikke kommer til å være i noe særlig fare for å rykke ned. Når det er sagt; jeg har sett en god del av Villa allerede denne sesongen og de har spilt bedre enn hva resultatene tilsier. I tillegg tror jeg Wolves kan være litt sårbare mot Villa sin motoffensive trussel enn andre lag som kanskje har litt mer tempo bak; Ashley Young har started sesongen særdeles godt og lykke til til den som prøver å holde følge med Gabriel Agbonlahor!

Jeg har sett Villa klare bragdene i disse lokale derbyene ganske ofte de siste årene og jeg tror de kommer til å gjøre det igjen på søndag.

Anbefalte spill:
Kjøp Aston Villa til å vinne til 2.66
Kjøp Aston Villa til å vinne 1-2 til 10.5
Kjøp Ashley Young til å score til 4.5


Bolton vs Man Utd

Ikke bare er United klare for neste runde i Carling Cupen, men Sir Alex hadde også mulighet til å hvile nesten alle av nøkkelspillerene sine i den prosessen. Michael Owen scoret to ganger og selvom jeg ikke forventer at han starter på søndag, var det i det minste en påminnelse til treneren om at når han er i form, har Michael fremdeles en rolle å spille og har noe litt annerledes å stille opp med enn spillere som Wayne Rooney og Dimitar Berbatov.

Vi vet alle at Bolton gjør livet vanskelig for motstanderene deres og at de må kjempe for alt til den bitre slutt dersom de skal stikke av med alle poengene. Men United har en god statistikk her i de siste årene og bør ha for mye klasse på dagen, spesielt med den formen Berbatov viser. Jeg vil bli overrasket om de ikke vinner denne og jeg forventer en del flere mål fra angrepsmennene.

Anbefalte spill:
Kjøp Manchester United til å vinne til 1.51
Kjøp Manchester United til å vinne 1-3 til 14.0
Kjøp Manchester United til å score i begge omgangene til 2.32


Newcastle vs Stoke

Newcastle er Premier League sin Dr Jekyll og Mr Hyde. En 6-0 seier hjemme mot Aston Villa og en borteseier på Goodison Park var høydepunkter, mens et uforklarelig hjemmetap mot Blackpool var bevis på at du slettes ikke kan vite hva du kan vente deg av Chris Hughtons sine menn.

Stoke vel, de er bare Stoke. De kommer ikke til å skaffe seg mange venner i ligaen med deres fysiske spill som av og til går for langt, men det er naivt å tro at de kommer til å endre på spillet fordi andre ikke liker det. Som jeg har hintet til, dette er en ganske så tøff kamp å gjette på, men det mest logiske spillet, dersom du legger press på meg, er å kjøpe uavgjort resultat.

Anbefalte spill:
Kjøp uavgjort til 3.5
Kjøp 1-1 til 7.6
Kjøp Kenwyne Jones til å score når som helst til 3.3