Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Uavgjort, målfest og Enga igjen.

Skrevet av: Moderator 24.09.2010 11:34

Betfair sin tipser er enig med Ronny Johnsen at Enga tar seg av Brann hjemme. I tillegg kliner de til med en uavgjort mellom LSK og Molde samt et sjeldent overspill i Nordens Paris.

Betfair har sendt oss følgende begrunnelser:

Uavgjort på Åråsen

Lillestrøm gikk en veldig lang periode uten å vinne en eneste fotballkamp i serien. Faktisk så drøyde det fra 9. mai til 22. august uten at de innkasserte en eneste seier. Det løsnet mot Aalesund, og siden har de fått seg et tap, en seier og nå sist ble det uavgjort med 3-3 borte mot Haugesund. Totalt så har LSK 6 seire hjemme, 4 uavgjorte og bare 2 tap.

Molde har fått seg en ny giv med ny trener, for de har faktisk vunnet begge kampene etter at Ove Røssler overtok roret. Først fikk de med seg sin første seier på bortebane denne sesongen, med en sterk 3-1 seier borte mot hjemmesterke Strømsgodset, så fulgte de opp med å slå Hønefoss med 1-0 hjemme på røkkeløkka. Totalt så har molde spilt uavgjort i 5 av sine 12 bortekamper i år, de har vunnet 1 og 6 har endt med tap.

Vi tror dette blir en jevn kamp mellom to lag som har stigende form. Vi tror ikke at noen av lagene klarer å stikke av med seieren, og vi spiller dermed at dette ender med poengdeling til 3.65 i odds.


Mye mål på Alfheim?

Vi hadde aldri trodd vi skulle komme med et tips på at det blir mye mål på Alfheim, for er det en ting som har vært en sannhet i norsk fotball de siste årene, så har det vært at Rosenborg vinner og at Tromsø kampene ender med lite mål på Alfheim. Men TIL har nå spilt over i 3 av sine 4 siste kamper, og sist hadde de et fyrverkeri av en kamp borte mot Sandefjord, der det endte med hele 8 mål.

Viking har også hatt mange målrike kamper i det siste, sist ble det 7 mål i kampen mot VIF, og faktisk så har 4 av de siste 5 endt med mer en 2.5 mål, og ingen av de kampene som har endt over totalen har hatt mindre en 4 mål i seg.

Det virker som det har løsnet litt for Viking offensivt, og mot et Tromsø forsvar som ikke har vært helt patent i det siste, så kan de fort få seg et mål eller to. Vi syns oddsen på 1.80 for at dette ender med mer en 2.5 mål er helt grei, og det forsøker vi et spill på.


Vålerenga banker bønda fra Bergen?

Selv om Vålerenga har mistet sin beste spiss (Moa), så har de ikke sett seg tilbake. De har vunnet alle kampene etter at Moa forsvant til Tyskland, og de har bøttet på med mål med 4 mot Viking og 3 mot Stabæk. VIF står nå med 4 strake seire, og på hjemmebane så har de vært praktisktalt uslåelige med 9 seire, 2 uavgjorte og ingen tap.

Brann tapte sist mot Rosenborg hjemme på stadion, men før det så fikk de med seg en knallsterk 3-0 seier borte oppe i ishavet. I det hele tatt så er det ustabilt som best kan oppsummere hvordan Bergenserne har prestert i det siste. Totalt så står brann med 3 seire, 3 uavgjorte og 6 tap på fremmed gress denne sesongen. Før denne kampen så meldes det om at Brann har store skadeproblemer, og at de nesten vil ha problemer med å stille lag om ikke situasjonen tar seg opp før søndag.

Vi tror Vålerenga fortsetter seiersmarsjen mot Brann, VIF har vært så gode hjemme og Brann har så mye skader, at 1.60 på hjemmeseier ser svært spiselig ut for oss.