Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Andy Gray spiller topplagene

Skrevet av: Moderator 18.09.2010 09:27

Andy Gray er tilbake med tips på både helgens Premier League og kommende ukes Carling Cup, og han går for bl.a. seiere til ManU, Chelsea og Arsenal*2!

Andy Gray skriver:

Stoke City - West Ham
Jeg så Stoke spille på mandag kveld og de hadde vilje, var stridslystne og satte Aston Villa under sterkt press. Hjemmesupporterene er fantastiske, høylytte og Britannia Stadium er et veldig vanskelig sted å spille til de beste av tider, ikke minst etter fire tap på rad som West Ham har gjort.
Jeg syntes Ricardo Fuller og Jermaine Pennant sto for en viktig innflytelse mot Villa. De bringer finesse til spillet og jeg er spent på om de begge er å finne i startoppstillingen på lørdag. Dersom Pennant kan lykkes i Stoke med Matthew Etherington på motsatt flanke, så vil de ha to spillere som kan sende veldig gode crossballer.
West Ham sin situasjon er forferdelig. Du ville ikke ha ønsket en slik start for et hvilket som helst lag. De har vært uheldigen siden de har begynt sesongen med tøffe kamper mot Manchester United og Chelsea, men de hadde håpet på å vinne kampen hjemme mot Bolton. Avram Grant kommer ikke til å være tilstede på lørdagens kamp, men vi må respektere hans religiøse tro, og West Ham trenger å fokusere på den aktuelle jobben. Dersom de ikke kjemper hardt kommer de til å bli slått, uten tvil. Stoke kommer til å stille med stor tro på seg selv etter å ha slått Villa og jeg forutser en veldig tøff dag for the Hammers igjen. Jeg forventer at det vil bli tap nummer fem for dem, og jeg kjøper Stoke til å vinne 2-0.
Anbefalte spill:
Kjøp Stoke til 1.98
Kjøp 2-0 til 10.0
Kjøp Stoke holder buret rent til 2.62

Aston Villa - Bolton
Villa kommer til å føle seg litt slukøret etter tapet mot Stoke og de kommer fremdeles til å være uten deres nye trener. De har likevel nok til å slå Bolton og jeg kjøper dem.
Anbefalt spill: Kjøp 1-0 til 8.2

Blackburn - Fulham
En vanskelig en. Fulham har fremdeles ikke tapt, men jeg kommer til å kjøpe Blackburn på grunn av deres utmerkede hjemmestatistikk.
Anbefalt spill: Kjøp 2-1 til 9.6

Everton - Newcastle
Etter siste ukes praktfulle opphenting mot Manchester United trenger Everton fremdeles en seier. Jeg forventer at de får den mot Newcastle på lørdag.
Anbefalt spill: Kjøp 3-1 til 15.0

Tottenham - Wolves
Spurs tapte denne kampen forrige sesong og Harry Redknapp kommer til å være bestemt på at det ikke blir en repetisjon på lørdag. Men de spilte i Europa midtukes, Wolves er et godt lag og dette kommer ikke til å bli lett for hjemmelaget.
Anbefalt spill: Kjøp 1-0 til 7.8

West Bromwich Albion - Birmingham City
Det er vanskelig å skille disse to Midlands-rivalene. Det har blitt veldig vanskelig å slå Birmingham, de er det sterkeste laget, men the Baggies kan holde dem i tøyler på hjemmebane.
Anbefalt spill: Kjøp 2-2 til 18.0

Sunderland - Arsenal
Av og til bekymrer jeg meg for Arsenal etter at de har spilt i Europa midtukes, men seieren deres over Braga var så bekvem at de sannsynligvis er fremdeles ganske friske til beins. Sunderland kommer til å spille fysisk og aggressivt; de kommer til å presse Arsenal tidlig og forsøke å stoppe dem fra å spille pasningsspillet deres. Arsene Wenger liker det nok ikke, men det er slik Sunderland kommer til å måtte spille, for om de lar Arsenal sende pasninger innenfor laget kommer de til å bli slått 6-0 akkurat som Braga.
Steve Bruce sine lag gjør alltid livet vanskelig for the Gunners og Sunderlands hjemmeform er god. Etter å ha scoret i debuten mot Wigan forrige uke forventer jeg at Asamoah Gyan kommer til å starte, og med Darren Bent ved hans side har Sunderland grunnlaget til et sterkt angrep.
Arsenal har det som trengs for å vinne på Stadium of Light. De kommer til å beholde ballen i laget i lange perioder til tross fra press fra hjemmelaget, og, til syvende og sist, forventer jeg at det kommer til å gi resultater. Jeg liker Marouane Chamakh, han har vært imponerende så langt, og Cesc Fabregas er i kjempeform. Det har blitt sagt tidligere, men spanjolens betydning for Arsenal kan ikke undervurderes. Dette er oppmuntrende tider for the Gunners og jeg forventer en seier i en kamp som må kjempes for. Jeg har også følelsen av at Andrei Arshavin kommer til å score sitt tredje må for sesongen.
Anbefalte spill:
Kjøp Arsenal til 1.7
Kjøp 1-2 til 9.0
Kjøp Andrei Arshavin til å score

Wigan Athletic - Manchester City
Wigan sliter, men City trenger virkelig å begynne å vinne; jeg tror Roberto Mancini sitt lag kommer til å vise seg å være for sterke for the Latics, men jeg forventer ikke like mange mål som vi har sett på denne banen så langt denne sesongen.
Anbefalte spill:
Kjøp Manchester City til å vinne til 1.79
Manchester City til å vinne 0-2 til 9.4

Chelsea - Blackpool 
Jeg ser virkelig frem i mot til å se Blackpool. De har hatt en god start på sesongen; forrige ukes seier mot Newcastle kan vise seg å være uvurderlig på slutten av sesongen og Ian Holloway sier at laget hans kommer til å spille på samme måtte mot Chelsea på søndag. Det er en farlig spilleplan å ta med seg til Stamford Bridge; mesterene river lag i stykker for øyeblikket; Didier Drogba kommer tilbake frisk og rask og det kan hende Frank Lampard er tilbake også.
Du vinner ikke tittelen i september, og det er fremdeles en lang vei å gå. Chelsea kommer helt sikkert til å ha en dårlig periode lag har alltid det, til og med de beste, men de spiller usedvanlig bra for øyeblikket og det ser allerede illevarslende ut for rivalene deres. Michael Essien sin retur har gjort de enda bedre. Han spilte ikke i deres dobbeltvinnende sesong og returen hans er som å ha en ny spiller på laget. Deco og Michael Ballack har funnet seg nye klubber, men med Essien er midtbanen til Chelsea raskere, sterkere og det har stort potensiale for å score mål.
Premier League er en veldig vanskelig liga å vinne. Kun ett lag har gått gjennom en hel sesong uten å tape og jeg forventer ikke at Chelsea kommer til å gjenta Arsenal sin prestasjon dette året. Chelsea møter snart Manchester City og det er hvor de kommer til å bli satt på prøve. Denne uken, mot Blackpool, forventer jeg at de vinner komfortabelt.
Anbefalte spill:
Kjøp 3-0 til 7.6
Kjøp over 2.5 mål til 1.33
Kjøp Michael Essien til å score

Manchester United - Liverpool
Er dette fremdeles den største derby-kampen i engelsk fotball? Jeg mener det bestemt og jeg tror du kommer til å få det vanskelig med å finne noen som er uenige. Vi har sett noen fyrverk til kamper mellom disse to nordvestlige gigantene i løpet av årene og jeg er spent på søndagens kamp.
Begge lagene har en tendens til å gå ut på banen og snu formen deres på hodet. Liverpool var ikke gode mot Birmingham forrige uke og Manchester United slet med å finne rytmen mot Rangers i Champions League. Spillere som Paul Scholes og Dimitar Berbatov utgjorde sannsynligvis forskjellen i den kampen, men Sir Alex kommer til å være fornøyd med at mange av de store spillerene hans er friske for søndagens kamp.
Det er fremdeles tøft å bryte ned Liverpool og United må nok være tålmodige. Til tross for kritikk av Fernando Torres i det siste, tror jeg fremdeles at Roy Hodgson sitt lag er sterke fremme. Den spanske spissen har en fantastisk forståelse med Steven Gerrard, noe som ikke kommer til å forsvinne natten over, og Joe Cole kan være viktig med returen fra suspensjonen. Husk, han scoret et viktig mål for Chelsea på Old Trafford forrige sesong.
Av de to lagene spiller United best. Dimitar Berbatov er i veldig god form og jeg kjøper at han kommer til å sette ballen i nettet på søndag. Alle øynene kommer til å være på Wayne Rooney og dette er den typen kamp han må påvirke om han skal stadfeste statusen sin som en av verdens beste spillere. Jeg forventer ikke mange mål, men til syvende og sist tror jeg hjemmefordelen kommer til å telle.
Anbefalte spill:
Kjøp Manchester United til 1.75
Kjøp 2-1 til 9.8
Kjøp Dimitar Berbatov til å score.

Carling Cup
Tirsdag (21/09/10)
Tottenham vs Arsenal er alltid et fascinerende derby uansett hva som står på spill. Fansen kommer til å være oppspilte for denne kampen og begge trenerene er klar over det. Denne kampen gir en sjanse til å prøve ut unge spillere og, selvom jeg ikke er sikker på hva Harry Redknapp kommer til å gjøre, kommer Arsene Wenger helt sikkert til å sende ungdommen på banen. Men husk, det var i Carling-cupen at vi først så noen av de nåværende Gunners-spillerene. Jeg liker oddsen på 2.7 som er tilgjengelig for en seier til Arsenal og jeg kommer til å kjøpe at de vinner til 1-2.