Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

2*U og masse mål i Bergen!

Skrevet av: Moderator 17.09.2010 22:45

Betfair går for noe så vanlig som uavgjort for Viking, noe så uvanlig som uavgjort for Sandefjord og en målrik kamp når Brann tar imot Europaslaktede trøndere.

Dette er helgens tips fra Betfair:

Uavgjort i Stavanger?

Det begynner å bli lenge siden Viking tapte en fotballkamp i Tippeligaen, men problemet er at det er enda litt lengre siden de faktisk vant en kamp! Viking har spilt uavgjort i sine 5 siste seriekamper, og vi må helt tilbake til 25. juli for å finne sist en kamp med de involvert ikke endte med poengdeling! Viking har vært gode hjemme, og har bare tapt en hjemmekamp så langt. Det var mot Rosenborg, i en kamp som skulle ha endt uavgjort hadde det ikke vært for Jarstein sin hodeløse opptreden der han kaster en Rosenborgspiller overende i feltet mens ballen er på den andre siden av banen.

Helgens motstander er av det skikkelig tøffe slaget, for selv om Vålerenga har mistet Moa til Tyskland, så har de vunnet begge kampene etter at han ble borte. Nå ble de rett nok rundspilte av Molde i første kampen, men et tidlig mål og en masse flaks gjorde at de vant 1-0. Sist vant de 3-2 over Stabæk etter at landslagsmålvakt Knudsen så mer ut som Thomas Myhre en seg selv ved et par anledninger. Vålerenga har vært langt bedre hjemme en borte, og på fremmed gress står de så langt med 5 seire, 2 uavgjort og 5 tap.

Intet tre vokser inn i himmelen, og det gjelder selvsagt også hvor mange ganger Viking spiller uavgjort på rad. Men de var meget gode mot RBK sist og burde vunnet den kampen. Vålerenga er en knallhard nøtt, og fortsetter å vinne uten Moa. Vi tror ikke at noen av lagene kommer til å tape denne kampen, og spiller uavgjort til 3.50 i odds.


Poeng til bunnlaget fra hvalfangerbyen

Det er ikke mye som går veien for Sandefjord i år, kun 8 poeng har de sanket så langt og de ligger desidert sist på tabellen. Det eneste som kan sørge for at de ikke innehar sisteplassen også ved sesongslutt er om Kongsvinger går konkurs og settes med 0 poeng, men nedrykk blir det uansett. Det er nå 5 kamper siden Sandefjord tok poeng sist med 0-0 borte mot Viking, men vi tror faktisk de kan ta poeng i helgen mot et Tromsølag som er ute av form.

Tromsø har ikke vunnet borte siden 5. mai når de slo Brann med 1-0 i Bergen. Siden har de spilt 4 uavgjort og tapt 2 kamper på bortebane. I det hele tatt så har formen til laget fra ishavsbyen vært litt skrall etter VM og sist fikk de virkelig stryk med hele 0-3 hjemme mot Brann.

Vi har vel problemer med å virkelig tro at Sandefjord skal kunne vinne denne kampen, så vi har valgt spille uavgjort også her. Tromsø sliter med å score mål, og spiller veldig mye uavgjort når de er å fremmed gress, mens Sandefjord rett og slett bare sliter. Men vi tror på en jevn kamp, som TIL ikke får inn i sitt spor og at Sandefjord stjeler med seg et poeng tilslutt. Det betales med 3.70 i skrivende stund.


Målrikt i Bergen!

Rundens hovedkamp er klassikeren mellom Brann og Rosenborg. Brann har startet å score, og samtidig så har de ikke akkurat et forsvar som de kan være stolte av. 7 av de siste 9 har endt over 2.5 mål for Brann, og det vil altså si at de har spilt over totalen i 77% av kampene Skarsfjord har trent de.

Rosenborg gikk på en skikkelig blemme i Tyskland i Europa League på torsdag, der ble de sendt hjem med hele 0-4 i sekken, og de så mer ut som et småguttelag en Norges mest suverene fotball-lag. I hjemmelig serie så har de spilt festfotball framover på banen etter at Eggen tok over og hele 5 av de siste 6 har gått over 2.5 mål.

Vi tror kampen i Bergen kommer til å bli fartsfylt, med høy intensitet og alle mann i angrep. Rosenborg har virkelig noe å hevne etter en elendig tur til kontinentet, mens Brann ser ut til endelig å ha lært seg hvor målet står når treneren ikke hadde sin erfaring fra Italia. Over 2.5 mål betales med 1.60, og det spilles fra vår side!