Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Aylar Lie ny oddsfavoritt

Skrevet av: BT Karlsen 17.09.2010 09:50

- Duket for trekandrama om å ryke først! Lørdag skal første deltaker av årets "Skal vi danse" sendes hjem! Spillselskapet NordicBet tilbyr som alltid et stort utvalg odds på TV-favoritten, og vi tror Einar Gelius trenger mer enn hjelp fra over for ikke å bli førstemann ut.

Talsmann Kim Rud Petersen i NordicBet sier at "første show førte med seg endel overraskelser på dansegulvet. Cecilie Skog lanserte vi i NordicBet som vår favoritt til å vinne hele greia, men denne gang må vi vel bare innrømme at vi tok feil. Cecilie Skog var flott å se på, men hun viste seg ikke akkurat som en ny Carsten Skjelbreid.

Hun har ikke nok tempo i beina til å bli så grasiøs som vi forutså at hun kunne være. Det å levere god dans på høyt nivå tror vi krever en del fart som gjør at en enklere kan framstå yndig og flott. Det er vanskelig å gjenomføre bevegelsene om en er tung i beina som en potetsekk. 
Den vi lot oss imponere mest av under første sending var Aylar Lie som kanskje ikke leverte den mest teknisk perfekte oppvistningen. Det vi lot oss imponere av var speeden den dama har i kroppen og med med økt trygghet på trinn vil hun kunne bli så god at få har sjanse til å følge med helt inn. Vi er dog litt mer skeptisk til om hun greier å framstå som en folkets kvinne, men vi velger å tro at hun greier å skikke seg slik at om hun lykkes i dansen vil hun stå fram som en vinner."

"NordicBet tror det blir jevnt i toppen og det skal ikke mange feilskærene til før vi må finne en ny favoritt.. På andreplass på vår rangering har vi Maria Haukaas Storeng som viste at hun kanskje har mest dans i seg fra før. Hun hadde også et noe bedre driv over seg enn vi først anntok slik at ho helt klart seiler opp i toppstriden.  
Vi er dog ikke like overbevist om at hun har samme forbedringspotensiale som nevnte Lie og dermed ender vi kanskje noe oversaksende opp med Aylar Lie som favoritt. På tredjeplass listene finner vi en delt plassering mellom Håvard Lilleheie og Adrine Flemmen som begge presterte såpass bra at de er med å regne i toppstriden." sier Petersen.

Det er svært jevnt bak disse og Nordicbets odds er i skrivende øyeblikk som følgende

Winner
Aylar Lie 4.50
Maria Haukaas Storeng 5.00
Andrine Flemmen 7.00
Håvard Lilleheie 7.00
Stig Henrik Hoff 8.00
Tommy Fredvang 9.00
Stine Buer 11.00
Åsleik Engmark 12.00
Cecilie Skog 15.00
Anne Marie Ottersen 24.00
Cato Zahl Pedersen 25.00
Einar Gelius 30.00


Gelius - Zahl Pedersen og Anne Marie Ottersen i trekandrama.


Når det gjelder den først utstemte kan dette bli litt av en duell.

"Einar Gelius kom svakest ut av samtlige i siste show og fikk helt klart minst poeng. NordicBet synes dog ikke han var så mye verre enn noen av de andre. En tøff utfordring venter han til helga gjennom at han må ut i en kjapp quickstep. En kjapp dans som krever kjappe bein.  
Alderen taler litt i mot han i denne dansen, men han så da sånn rimelig ut til å holde formen i første show. Stor fare for å måtte ut i en second dance for Gelius og vi velger å la han være favoritt til å ryke først.  
Cecilie Skog var den med nest minst poeng sist etter en ikke alt for imponerende framføring. Det blir ikke enkelt for henne å skulle levere i en quickstep for beina hennes var ikke akkurat kjappe i omdreiningene i første show. Selv om hun ikke har kommet i den kritiske alderen hvor en mister så mye speed var det tydelig å se i første show at dama er bygd av seigere materiale enn de med sprinterblod i årene. 
NordicBet tror dog at hun har en såpass høy stjerne hos publikum at hun overlever første show selv om hun skulle prestere svakest av samtlige. Vi har da mindre tro på Cato Zahl Pedersen som ikke akkurat presterte så mye bedre i første show. Paso doble skulle dog sikkert passe fint og dermed går han inn like foran Gelius. 
Den siste vi har stor tro på kan ryke til helga er Anne Marie Ottersen. Hun presterte en brukbar vals, og vi tror dette er en dans hun passer bedre til enn helgens paso doble. Hun sniker seg godt inn foran Cecilie Skog på våre oddslister over hvem som ryker først," sier talsmann i NordicBet Kim Rud Petersen.

NordicBet tror det er duket for et trekantdrama i kampen om å ikke ryke ut.

Next to be voted out
Einar Gelius 2.85
Cato Zahl Pedersen 4.00
Anne Marie Ottersen 4.25
Cecilie Skog 8.00
Åsleik Engmark 9.00
Tommy Fredvang 14.00
Stine Buer 18.00
Andrine Flemmen 21.00
Stig Henrik Hoff 21.00
Håvard Lilleheie 22.00
Aylar Lie 35.00
Maria Haukaas Storeng 55.00


Alle odds på Skal vi danse finner dere hos NordicBet her:
http://www.nordicbet.com/no/sportsbook?cmd=choose&category_id=2460