Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Champions League: Spesialistene gir deg svarene

Skrevet av: BT Karlsen 15.09.2010 16:13

Det er ikke bare Andy Gray som gir deg tips på Betfair. "The Specialists" består at Europas mest kunnskapsrike og erfarne tippere. Betfair har samlet dem her for å gi deg uslåelig innsikt og tippetips.

Her forteller de deg hva de mener om UEFA Champions League 2010/2011 - hvem som vinner, og hvem som ender som toppscorer.

Andy Gray mener:

Mange tror at tiden da engelske klubber dominerte Europa er forbi. Premier League er imidlertid fremdeles regnet som den sterkeste ligaen i verden. Jeg forventer således å se en av Arsenal, Chelsea eller Manchester United i finalen på Wembley kommende mai. Hva angår vinner, har en magefølelse som sier at Real Madrid tar årets turnering. Jose Mourinho-faktoren er påtagelig, og med så mange gode spillere å velge mellom, har han mulighet til å bringe Champions League-trofèet tilbake til Bernabeu. Hvis du lurer på om du skal sette noen kroner på hvem som ender som toppscorer bør du merke deg disse: Didier Drogba er pent plassert bak Lionel Messi og David Villa i markedet. 
Andys tips: Sats på Real Madrid til 6.6 i odds, og Didier Drogba til 9.0 ganger innsatsen. 

Maldini mener: 
Barcelona har mistet Ibrahimovic, men hentet nye spillere som Villa og Mascerano - noe som gjør at de fremstår som et sterkere lag. Manager Guardiola lever fremdeles etter samme rettesnor; behold ballen i laget og ha det moro. De har kanskje ikke en veldig stor spillerstall, men fremdeles stor nok til å kunne hvile spillere ved behov. Selv om Macherano egentlig ikke passer helt inn i Barcelona-folden, gir han laget en ekstra dimensjon. Jeg vil trekke frem Lionel Messi som mulig toppscorer, selv om David Villa er en mer rendyrket spiss. Messi har likevel det sterkeste iboende instinktet for scoringer. Jeg tror Barcelonas tilsynelatende overkommelige gruppespill vil gi Messi mange anledninger til å score. 
Maldinis tips: Sats på Barcelona til 3.9 i odds, og sats på Messi til 4.6 ganger innsatsen. 

Bozydar Iwanow mener: 
De fire klubbene som jeg mener peker seg ut som de sterkeste er Manchester United, Chelsea og AC Milan. Jeg vil anta at ett av disse lagene løfter trofèet - selv om det kan hende at to av nevnte giganter møter hverandre tidlig i utslagsrunden. Chelsea, men Ancelotti ved roret, har den jevneste stallen. Jeg kan se for meg at de vinner turneringen. Forleden dag pekte jeg på David Villa som Barcelonas "Missing Link". Klubben har nemlig manglet en slik spiller i mange år. Han er den beste og mest komplette spissen i verden, og kommer sikkert til å nyte godt av millimeterpasningene fra Iniesta, Xavi og Messi. 
Iwanows tips: Sats på Chelsea til 7.2 i odds, og sats på David Villa til 6.2 ganger innsatsen. 

Marcel Merciak mener: 
Jeg vil tro vi får finalister fra England og Spania. Det er mange muligheter, men dersom jeg måtte velge to, hadde jeg satset på Chelsea - Barcelona. Duoen er en gjenganger blant europeiske rivaler de siste sesongene. Chelsea akter, vil jeg tro, å sette punktum for sin dårlige Champions League-form. Den eneste "Dårlige Dagen" Chelsea hadde på jobben forrige sesong, var da de tapte for Mourinhos Inter. Dersom de kan unngå en slik seanse, mener jeg de minst når finalen. Lionel Messi har vært konge de siste to sesongene, og er sikkert med i toppen i år også. Dersom Real Madrid tar seg lengre enn de siste seks sesongene, kan vi forvente mange mål fra Higuan - og kanskje også fra Cristiano Ronaldo. Det er vanskelig å plukke en toppscorer på dette stadiet, men jeg går for Messi. 
Merciaks tips: Sats på Chelsea til 7.2, og sats på Messi som toppscorer til 4.6 i odds. 

Jonas Dahlquist mener: 
Det er vanskelig ettersom sesongen nettopp har startet. Jeg blir derfor nødt til å følge den berømmelige magefølelsen - og den sier Chelsea. Jeg tror de besitter det laget som har mest lyst tul å vinne Champions League. For enkelte spillere kan det være snakk om siste mulighet, ettersom nøkkelspillere som Drogba og Lampard slett ikke blir yngre. Jeg mener de fremstår som ekstremt solide. Med henblikk på hvem som blir toppscorer, bør vi se til Barcelona. De har havnet i en tilsynelatende lett gruppe, i Champions League-sammenheng, så David Villa vil trolig kapitalisere på det. Hvis han unngår skader, vil han ende opp med åtte-ni mål i løpet av turneringen. 
Jonas' tips: Sats på Chelsea til 7.2, og David Villa som toppscorer til 6.2 

Eamon Dunphy mener: 
Etter unntaket med Inter vs Bayern München i 2010-finalen, tror jeg vi er tilbake til det vante denne sesongen. De mest trolige vinnerne er Barcelona. De var heldige med trekningen i Gruppe D, og skal møte lag som Rubin Kazan, Panathinaikos og FC København. Mest trolig ender Pep Guardiolas mannskap som gruppevinnere. Barcelonas hovedutfordrere; Real Madrid, Chelsea og Manchester United, har alle sine plusser og minuser. Toppscoreren kommer enten fra Barca eller Chelsea. David Villa er en beviselig målscorer av rang, noe vi alle var vitne til i sommerens VM-sluttspill. 
Eamons tips: Sats på Barcelona til 3.9, og David Villa som toppscorer til 6.2 i odds. 

Vasily Utkin mener: 
Ved inngangen til en slik turnering er det vanskelig å plukke en vinner med sikkerhet. Jeg tror imidlertid det blir en engelsk klubb. Finaler finner sjelden sted uten at et engelsk lag er på banen, og i år har de i tillegg fordelen av at finalen finner sted på Wembley. For min del er Chelsea favoritt til å vinne Champions League. Toppscoreren er nødt til å spille for et lag som produserer mange sjanser, og i så henseende er Barcelona et hett spillobjekt. David Villa vil dra fordel av at Barcelona knuser sine motstandere, og således ende opp som toppscorer. 
Vasiliys tips: Sats på Chelsea som vinnere av turneringen til 7.2, og David Villa til 6.2.