Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Andy Gray tipper igjen!

Skrevet av: Moderator 10.09.2010 14:42

Chelsea rykker litt ifra på tabellen og Roma får med seg poeng fra München? Les Andy Gray sine tips for nærtstående kamper!

Betfair sender oss følgende:

L
andskamper tilbyr alltid litt forskjellig for oss fotballfans og det var en spesielt god uke dersom du er en England-fan, men jeg ville ha løyet om jeg sa at jeg ikke var spent på returen av Premier League. De to tittelfavorittene, Chelsea og Manchester United, har tøffe bortekamper denne helgen og jeg vil bli overrasket om begge plukker opp maksimalt med poeng, så vi kan komme til å se noen endringer på tabelltoppen. Her er hva jeg tror om det hele.

Everton vs Manchester United

Du har hatt den verste tenkelige starten på Premier League-sesongen, Fru Hell er ikke på din side og spissene dine kan ikke score, så å leke vertskap for Manchester United er ikke akkurat den type kamp du håpet på for å komme tilbake på riktig spor. Men i denne sporten får du ikke velge hvem og når du skal møte, og dersom du er en Everton-fan kan du i det minste finne litt trøst i det faktum at i fjorårets kamp vant de 3-1, en av Evertons beste ligaresultater de siste sesongene.

Jeg nevnte Fru Hell ovenfor og dersom David Moyes hadde hatt litt mer av det, så ville poengfordelingen deres kunne vært en god del annerledes enn det er, for de har ikke nødvendigvis spilt dårlig; de spilte bra nok på Villa Park for eksempel, men den grelle forskjellen var at hjemmelaget scoret og Everton ikke.

United har selvfølgelig startet sterkt og ville ha hatt full poengpott hadde det ikke vært for et dårlig straffespark og et tap av konsentrasjonen på tampen av kampen borte mot Fulham. Hva enn problemer Wayne Rooney har hatt utenfor banen så har ikke de stoppet ham fra å gå ut og spille god fotball, mens Paul Scholes kommer til å komme inn med friske bein etter å ha hvilt seg under pausen for landslagskamper og kommer til å være ivrig på å starte.

I en ideell verden skulle Moyes ønske å vinne denne kampen mot hans gamle rival og bruke seieren som en katalysator til å forsette med god driv og plassere Everton der de fortjener å være på tabellen. Men seire mot lag som United er sjeldne i hvilken som helst konkurranse på hvilken som helst bane, og dersom du hadde tilbudt Everton-sjefen ett poeng fra denne kampen før avspark mistenker jeg at han ville gladelig ha tatt det. Dersom de spiller slik vi alle vet de kan foran hjemmefansen er det ingen grunn til å tro at de ikke skal klare et uavgjort resultat, hvor Tim Cahill nok en gang kommer til å være Toffeenes redningsmann

Anbefalt spill:

Kjøp uavgjort til 3.65
Kjøp 1-1 til 7.6
Kjøp Tim Cahill til å score til [4.0]

Arsenal vs Bolton
Nok en komfortabel ettermiddag for Gunners-fansen med underholdende fotball og mange mål for show. 3-1 til 12.5

Fulham vs Wolves
Dette er den type kamp som Fulham har gjort det for en vane å vinne i de siste årene, og jeg kan ikke se at de skal endre seg på lørdag. 2-0 til 9.8

Man City vs Blackburn
Dersom City ser på dem selv som ekte utfordrere til tittelen må de vinne kamper som denne, og det er akkurat hva jeg tror de kommer til å gjøre. 2-1 til 9.4

Newcastle vs Blackpool
Relativt komfortabel ettermiddag for the Toon for å fortsette den gode starten på sesongen. 2-0 til 9.6

West Brom vs Tottenham
Spurs kommer til å vende tilbake til deres vinnende måte etter en marerittaktig oppvisning mot Wigan. 1-2 til 10.5

West Ham vs Chelsea
En kort tur gjennom byen for Chelsea bør ende opp med at tittelfavoritten tar alle tre poengene. 0-2 til 7.8

Wigan vs Sunderland
Roberto Martinez sitt lag er høyt oppe, så dette er et tilfelle av å smi mens jernet er varmt. 1-0 til 8.8


Champions League

Det er igjen tid for at Europas elite nok en gang gjennopptar fiendskapen i Champions League og jeg er utrolig spent på årets utgave hvor Tottenham gjør sin debut i konkurransen og Jose Mourinho som har håp om en tredje Champions League-medalje med en tredje klubb; det er typisk ham å gjøre akkurat det! Her er mine valg fra denne ukens åpningskamper..

Manchester United vs Rangers

Som en Rangers-fan så håper jeg i alle hemmelighet på at Manchester United er litt selvtilfredse før denne kampen og tror at de kun trenger å møte opp på dagen for å plukke med seg tre poeng. Når det er sagt, så har jeg vært del av fotballen for lenge til å vite at selvtilfredshet ikke er noe vi ser mye av når Sir Alex Fergunson leder et fotballag, så all logikk tilsier at en komfortabel hjemmeseier er det mest sannynlige resultatet.

Rangers kommer til å gå ut på banen og gjøre livet vanskelig for United og prøve å frustrere dem ved å løpe ned alt og nekte rom til United sine kreative spillere, men sannheten er at det er en stor kløft i klasse mellom disse to lagene og sannsynligvis kommer det til å være et tilfelle av skadebegrensning for Walter Smith. De vet at de har flere kamper som kan vinnes foran dem og kommer til å se frem i mot å få denne unnagjort og konsentrere seg om andre kamper.

Wayne Rooney er kanskje den United-spissen som skaper store overskrifter om dagen, skjønt på feil grunnlag, men det er Dimitar Berbatov som har imponert meg mest blandt mennene fra angrepsrekken så langt. Berbatov, som tidligere spilte på det bulgarske landslaget, ble sterkt kritisert fra enkelte hold for å legge opp fra landslaget ved relativt ung alder som ofte er tilfellet, men både han og United kommer til å gagne godt fra avgjørelsen hans siden han kommer tilbake med friske føtter etter pausen for landslagskamper. Mine penger er på at den talentfulle tidligere Spurs-mannen kommer til å score på tirsdag kveld.

Anbefalt spill:

Kjøp Manchester United til å vinne 3-0 til 7.8
Kjøp Dimitar Berbatov til å score når som helst til [2.5] eller bedre


Bayern München vs Roma

Fjorårests tapende finalister tar avspark for deres Champions League-kampanje mot laget som dyttet Inter Milan hele veien i fjorårets løp for Serie A-tittelen. Etter en katastrofal start på kampanjen gjorde den orginale Tinkermannen Claudio Ranieri et fantastisk løp og på et tidspunkt hadde han plassert laget sitt i pole position for å vinne ligaen, men så gikk luften akkurat ut da det gjaldt som mest. Den fantastiske Francesco Totti er fremdeles på laget, og det er også Daniele De Rossi som visstnok var gjenstand for et høyt bud fra Real Madrid i løpet av sommeren, og han har sannsynligvis mer påvirkningskraft både på og utenfor banen enn Totti i disse dager. Dernest er det Adriano. Det er en stund siden den kraftige brasilianeren scoret mål for moro skyld for Inter Milan, men vi vet alle hva han kan gjøre om han er i form og er motivert, så han er definitivt en vi bør følge med.

Bayern München var litt klønete og litt skjødesløse tidlig på i fjorårets mesterliga og trengte en fremragende seier i Torino mot Juventus på den siste kampdagen av gruppespillet for å komme seg til videre spill, så min følelse er at de kan være litt sårbare tidlig på i år også. Spesielt når du tar med i betraktning at den ene halvdelen av Robbery partnerskapet kommer til å være ute i denne kampen siden Arjen Robben ble skadet nok en gang, hvilket kan hindre ham fra videre spill til slutten av kalenderåret.

Det kan være verdt å ta risikoen på at Roma drar fordel av alt dette og nekter oddsfavoritten Bayern alle tre poengene.

Anbefalt spill:

Selg Bayern Münich til 1.83
Kjøp 1-1 til 7.8