Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Gray med tro på England

Skrevet av: BT Karlsen 03.09.2010 12:00

Betfairs tippeekspert Andy Gray kommer her med sine betraktninger og tips foran kveldens og neste ukes landskamper, og har i tillegg et par langtidsspill i Champions League i tankene.

England v Bulgaria
Markedene på Betfair har rett i å ha England som  sterke favoritter til 1.33. De mangler nøkkelspillere og det er mulig de mangler selvtillitt etter VM, men dette er en ideel kamp å starte kvalifiseringskampene for Euro 2012. Bulgaria har tidligere hatt svært gode spillere, men dette laget mangler kvalitet. Fansen er et tilgivende folk, og dersom England vinner kommer de til å begynne å tro på laget igjen.

Å miste John Terry i tillegg til Rio Ferdinand er et hardt slag, men England klarer seg. Jeg forventer at Matthew Upson sin erfaring kommer til å gi ham et ja til å spille i forsvar og jeg håper å se han sammen med Phil Jagielka. Everton-mannen er rask på bakken og fortjener en ny sjanse på dette nivået. 
Fraværet av Frank Lampard gir en god sjanse for Fabio Capello til å sette Steven Gerrard sammen med Gareth Barry sentralt på midtbanen. Theo Walcott og Adam Johnson har begge stått for en imponerende start på sesongen og, dersom jeg skulle plukke ut laget, ville jeg ha satt de to eller James Milner langt ut på siden i en firemanns midtbanerekke. Det ville se veldig positivt ut. 
Wayne Rooney og Jermain Defoe har det som skal til for å skape et godt partnerskap. De er begge raske, begge ekstremt talentfulle avsluttere og det bekymrer meg ikke at de begge er lave. Rooney er mest effektiv når han spiller høyt opp på banen, men om han må spille side med side med Defoe kan han fremdeles trylle frem magi. 
England er fast bestemt på å gi fansen noe å rope om, så jeg kjøper de til å vinne med to mål. 
Anbefalt Spill: Kjøp England til 1.33 Kjøp 3-1 til 13.5 eller 2-0 til 6.8   

Litauen vs Skottland 
Skottland er så vidt favoritter til 2.74, men oddsen reflekterer deres dårlige form på bortebane i de siste årene. Lituaen kommer til å være en krevende test, men siden Spania er nesten garantert til å vinne gruppen, er dette akkurat den type kamp Skottland må få noe ut av dersom de skal nå play off-kampene. Ville jeg vært fornøyd med uavgjort? Kanskje, men jeg håper Craig Levein kommer til å styre laget sitt til en seier. Flere spillere har betydelig med Premier League-erfaring nå og Skottland er i ferd med å få selvtillit som et lag
Anbefalt Spill: Kjøp Skottland til 2.74   

Armenia vs Irland 
Armenias spillere kommer til å være fulle av lidenskap; de er engasjerte og stolte over å representere landet deres, så dette kommer til å bli vanskelig for Irland. Jeg tror likevel de kommer til å bli for sterke. Giovanni Trappatoni kjenner spillerene sine godt, de er et godt lag og spillere som Robbie Keane og Shay Given kommer til å være svært ivrige i denne kampen. Etter å ha vært så nære til å komme til VM, er Irland klare for å nå sin første turnering siden 2002. 
Anbefalt spill: Kjøp Irland til 1.74 Kjøp Irland til å kvalifisere til 4.5   

Montenegro vs Wales 
Wales har en svært dårlig bortestatistikk i det siste og John Toshack sine menn er for øyeblikket i en overgangsfase. Men Gareth Bale spiller bra og de har et smart talent i Craig Bellamy som alltid er i stand til å få ting til å skje. Likevel er dette en tøff start for waliserne; Montenegro er et godt nok lag og jeg forventer at de kommer til å vinne. 
Anbefalt spill: Kjøp Montenegro til 1.93   

Slovenia vs Nord-Irland 
Av alle hjemmelagene er det Nord-Irland som møter den tøffeste motstanderen fredag kveld. Ved å kvalifisere for VM og under VM, viste Slovenia hvilket tøft lag de er. Det kommer til å være en kjempeoverraskelse om Nigel Worthington sitt lag vinner og jeg kommer til å kjøpe hjemmelaget. 
Anbefalt spill: Kjøp Slovenia til 1.64   

Tirsdagens internasjonale kamper 
Sveitserene kommer til å være en real test for England. De bør satse på tre poeng, men dersom Sveits spiller som de gjorde mot Spania i VM så kommer Fabio Capello sitt lag til å få en tøff kveld. De mangler eleganse og teft, men de jobber hardt og er godt organisert. Det kommer til å gjøre godt for England sin selvtillit om de kunne komme fra åpningskampene i Euro 2012-kvalikken med seks poeng, men jeg har en følelse av at Sveits kommer til å klare et uavgjort resultat. 
Skottlands hjemmekamp mot Liechenstein bør være garanterte tre poeng for Craig Levein sine menn. De pleier ikke å vinne med store marginer, selv mot de dårligste lagene. Jeg forventer en 2-0 seier og jeg kjøper under 2.5 mål. 
Irland har små odds til å slå Andorra og de burde ikke ha noen problemer med å starte livetpå den nye stadioen deres med en seier. 
Anbefalt spill: Kjøp uavgjort i kampen Sveits vs England til 3.4 Kjøp under 2.5 mål i kampen Skottland vs Liechenstein til 1.03   

Overgangsvinduet 
Som i fjor ble overgangsvinduet stengt med et klynk i stedet for et smell. For to år siden signerte Manchester United Dimitar Berbatov på klokkeslaget for midnatt og Robinho sendte sjokkbølger gjennom fotballverden da han seilte inn på Eastlands, men siden den gang har det vært lite dramatikk på den siste dagen av august. 
De store lagene hadde allerede gjort størsteparten av forretningssakene sine og det var mange låneavtaler. Kunngjøringen av lagenes mannskap på 25 - med Jonathan Woodgate utelatt av Tottenham og Own Hargreaves inkludert av United - er kanskje mer interessant. Spillere under 21 år trenger ikke å registreres, så noen klubber kommer ikke til å bruke opp de hele 25. 
Som følge av salgene av de fleste beste spillerene sine, er Championship-klubben Portsmouth nede i 14 førstelagsspillere. Så langt denne sesongen har de ikke en eneste gang nevnt det fullstendige antallet av innbyttere og dette er en advarsel til hver eneste klubb om farene med å bruke mye penger. Eiere må jobbe med det de har, og det er grunnen til at jeg ikke er overrasket over å se at klubber som Arsenal og Aston Villa er forsiktige på markedet. Ingen eier er større enn klubben - de er kun bestyrere for den neste generasjonen. 

Champions League 
Mange tror at de engelske klubbenes dominans i Europa er over, men Premier League forblir den sterkeste ligaen i verden og jeg forventer å se enten Arsenal, Chelsea eller Manchester United i finalen på Wembley neste mai. 
Når det gjelder en vinner har jeg en følelse av at dette kan være Real Madrid sitt år. Jose Mourinho-faktoren er viktig og, med så mange kvalitetsspillere til disposisjon, kan han lykkes hvor så mange andre trenere har mislykkes og dermed bringe Champions-League pokalen tilbake til Bernabeu. 
Dersom du ønsker å spille på toppscoreren, er Didier Drogba i en fin posisjon på markedet bak Lionel Messi og David Villa til 8.2. 
Anbefalt spill: Kjøp Real Madrid til å vinne Champions League til 6.6 Kjøp Didier Drogba til å bli Champions League toppscorer til 8.2