Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Ronny Johnsens landskamptips

Skrevet av: BT Karlsen 03.09.2010 11:06

Den tidligere norske landslagskjempen Ronny Johnsen er Unibets oddsekspert, og han kommer her med sine spillforslag til kveldens EM-kvalifiseringskamper i fotball.

Alle de viktige fotballseriene og turneringene er nå i gang. Dette betyr et stort utvalg av oddsspill å velge i for oss spillere framover. Gevinsten vil variere i forhold størrelsen på innsatsen, oddsen og antall kamper vi kombinerer i hvert spill. Oddsspill kan ses på som en konkurranse mellom Unibet og spillerne. Poenget blir å finne kamper der Unibet har gitt «for høye» odds til gunst for oss spillere.
Jeg vil foreslå noen slike kamper ut fra to ulike tilnærmingsmåter. For det første å se om noen favoritter har gode nok odds til å kunne spilles, og for det andre å finne outsidere med relativt høye odds som forsvarer et mer sjanseartet spill. Det siste vil ofte basere seg på å kunne forutsi en formendring på lagene på et tidlig tidspunkt, kunnskap om spesielle forhold i klubbene og statistikk.
På grunn av landskampene i EM-kvalifiseringen er det ikke seriespill i de øverste divisjonene denne uka. Mine forslag til oddsspill vil derfor bestå av tre landskamper.


Oddsspill

Island - Norge U (odds 3,4)
Island har vist seg som en tøff motstander for Norge, og de fire siste innbyrdes oppgjørende har endt U. Dette er heller ikke et usansynlig resultat i denne kampen der Norge må klare seg uten John Carew.

Sverige - Ungarn H (odds 1,42)
Sverige er solide hjemme, og Ungarn tilsvarende frynsede borte. Dette bør bli en klar hjemmeseier

Slovenia - Nord-Irland H (odds 1,62)
Slovenia gjorde en bra innsats i VM kvalifiseringen der de tok 2. plass etter Slovakia, men foran lag som Tjekkia, Nord-Irland og Polen. De har etablert seg på et bra europeisk nivå.
Nord-Irland har tapt sine 5 siste privatkamper. En sikker H.

Island - Norge er et sjansetips som kun egner seg som singel. De øvrige 2 kampene kan også tippes som dobbel i forhold til ønsket risikonivå.
Lykke til med spillene!

Supertoto

Unibets Supertoto, er en spilleform som kan gi høy premie for relativ lav innsats. Dette vil passe for mange av oss spillere som ønsker å delta i ferdighetsspill på sport/fotball først og fremst ut fra et underholdningsperspektiv, men også med håp om en betydelig gevinst.
For å øke sjansen til å lykkes er det viktig å kunne velge gode ugarderte («sikre») kamper og dessuten å kunne forutsi overraskelser der favoritter kan svikte. Jeg vil derfor gi begrunnede forslag til både sikre kamper og mulige overraskelser til de fleste Supertoto kupongene. Jeg starter med Supertoto 14 (03.09.2010) :

Supertoto 14 XXL (03.09.2010) :
1 Sverige - Ungarn sikker H
2 Romania - Albania sikker H
3 Latvia - Kroatia forslag UB
4 Litauen - Skottland åpent / helgarder
5 Slovakia - Makedonia forslag HU
6 Estland - Italia overraskelse / halvgarder UB
7 Belgia - Tyskland overraskelse/halvgarder UB
8 Slovenia - Nord Irland forslag H
9 San Marino - Nederland sikker B
10 Hellas - Georgia forslag H
11Liechtenstein - Spania sikker B
12 Frankrike - Hviterussland overraskelse/helgarder
13 England - Bulgaria sikker H
14 Island - Norge overraskelse/helgarder

Kupongen inneholder 5 sjeldent store favoritter som anbefales som sikre.

Det kan fort komme en overaskelse (i hvertfall for oss nordmenn) i kampen Island-Norge. De 4 siste innbyrdes kampene har endt U, og for dere som ikke helgarderer eller setter en patreotisk B, kan en dristig U være et alternativ.

Frankrike er stor favoritt mot Hvitrussland. Likevel anbefales en helgardering her fordi jeg ikke er overbevist om at den franske syken fra VM enda er kurert. Dersom Frankrike ikke vinner, vil dette dessuten gi en betydelig økning av premiesummen.

To kamper lukter en mulig overraskende U, Estland - Italia og Belgia - Tyskland. Italia åpner ofte kvalifiseringsspillet forsiktig og Belgia er gjerrige på hjemmebane.