Helgens Tippeligatips!
Denne siden krever javascript
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Helgens Tippeligatips!

Skrevet av: Moderator 19.08.2010 13:24

Betfair går for hjemmeseier i Drammen og hjemmepoeng på Hønefoss, mens de lukter en kamp uten noen trepoenger mellom Tromsø og Odd langt nord i landet.

Hjemmesterke Godset vinner igjen

 

Strømsgodset har takket være en meget god hjemmeform startet å lukte litt på medalje i årets Tippeliga. I øyeblikket er de på femteplass, bare fire poeng bak tredjeplassen. Akkurat dette hadde gitt astronomiske odds før sesongen startet! Formen til Godset må sies å være svært god, for de har vunnet fire av sine fem siste kamper. Vi har allerede nevnt den gode hjemmeformen, og på eget gress står de så langt i år med 8-0-2 på ti kamper.

 

Motstander i helgen er et Brannlag som kom ned på jorden mot Start sist. 1-3-tapet var det første siden sent i mai, og flytsonen etter at Skarsfjord tok over som trener kan fort være over. Brann har slitt borte i år og har tapt seks av de ti kampene de har spilt. To er vunnet, to har endt uavgjort.

 

Strømsgodset er i form og de virker nærmest uslåelig hjemme, og et Brannlag som ikke akkurat spiller festfotball får fort store problemer mot Godsets hær av unggutter. Vi syns en odds på 2.25 på hjemmelaget er godt betalt og anbefaler et spill på det.

 

 

Stabækkrisen fortsetter

 

Hønefoss startet sesongen med å tape seks kamper på rad, og var allerede plassert i Adeccoligaen av alle eksperter. De er i ferd med å gjøre disse tipsene til skamme, for nå har de kjempet seg opp til kvalikkplass med en god buffer ned til nedrykk. Hønefoss har fått med seg poeng i fem av de siste seks kampene de har spilt og hjemme har de ikke tapt siden i april!

 

Krisen i Stabæk virker å være stor om dagen og de har nå tapt fire av de siste fem kampene og står uten seier siden 5. juli. Borte står de med svake 2-4-3, og med Nannskog ute for resten av sesongen så er det ikke godt å si hvor langt ned på tabellen de til slutt ender.

 

Hønefoss har funnet gnisten og hjemme på AKA så har de satt opp et fort ingen motstandere klarer bryte ned. Stabæk er helt ute av det og plages med skader, det gjør at vi tror på poeng til Hønefoss og med asiatisk handicap på +0.5 så får vi betalt med 1.70.

 

 

Uavgjort på Alfheim

 

Tallenes tale er klar, med Rushfeldt på banen så vinner Tromsø (rett over to poeng i snitt pr kamp), uten Rushfeldt på banen så vinner de ikke (rett over et poeng i snitt pr kamp). Laget sliter rett og slett med å score mål uten toppscoreren på banen. Nå blir ikke poengfangsten katastrofal uten den skadeplagede spissen, for bakover er de (som regel) bunnsolide. Hjemme står TIL med pene 7-2-1, men det er stort sett med Rush på banen. Formen til TIL har ikke vært bra etter ferien med 1-3-2.

 

Odd er ikke i noen superform, i alle fall ikke på bortebane, men totalt så har de gjort det temmelig bra borte. De står med 3-4-3 borte og har faktisk fått med seg poeng alle de fire siste gangene de har vært på Alfheim (2-2-0).

 

Vi synes dette lukter poengdeling lang vei, hjemmelaget sliter med å score mens de er gode bakover, og bortelaget har ikke vunnet på fremmed gress siden starten av mai. En odds på 3.50 synes vi er godt betalt, og det blir vår anbefaling.