Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Endelig klart for Premier League!

Skrevet av: BT Karlsen 10.08.2010 11:53

Lørdag er det seriestart i Premier league, og millioner av mennesker verden over venter i spenning for se hvem som er best på Balløya denne sesongen. Her får du et innsyn i forhåndsvurderingene til NordicBets oddssettere.

Spilleselskapet NordicBet har i lang tid forberedt sesongen, og kan nå tilby et fantastisk utvalg spillmuligheter og spesialodds på årets sesong. Bare for å nevne noen odds tilbyr vi bl.a H2H, Topp3, handicapspill, poengspill, hvem rykker ned, samt et enormt utvalg andre spillmuligheter! Og naturligvis kan du hos oss spille LiveBet underveis i kampene, mens du selv følger spenningen på TV2 Sport!

Alle spillene finnes hos NordicBet her:
http://www.nordicbet.com/selection?cmd=choose&category_id=1602#

I tillegg gir NordicBet nå også våre tanker rundt hvordan hvert enkelt lag i Premier League etter vår mening vil fremstå denne sesongen, og hvordan vi tror de vil gjøre det. Kanksje dette hjelepr deg til å vinne på ditt favorittlag?

Her er våre oddsetteres tanker omkring lagene:

Chelsea:
Vår favoritt til å vinne tittelen igjen sjølv om dei tapte mot Manchester United i helga. Dei er solide og Drogba skorer på bestilling. Essien er ein kvalitetsspelar og med han skadefri ser dei sterke ut sjølv om dei ikkje har kjøpt veldig mykje spennande i sommer.

Manchester United:
Som Chelsea ikkje dei heilt store forandringane i stallen, men vil nok kjempe med Chelsea om å ta tittelen. Rooney var veldig dårleg i VM og dei er heilt avhengig av at han finner forma igjen. Kanskje slår Berbatov til?

Arsenal:
Dei har eit høgt høgstenivå, men roter seg oftare vekk mot svakare lag enn Chelsea og Manchester United. Dei kan kjempe med Chelsea og Manchester United viss nøkkelspelarar som Fabgregas og Van Persie holder seg skadefri. Dei tapte mange poeng i fjor på keeperplassen i fjor og vil fortsette å slite der i år.

Manchester City:
Dei har kjøpt veldig mykje og kjøpt dyre og gode spelarar. Utfordringa blir å sette det samme til eit lag. Dei bør klare minst ein Champions League plass, men vi tviler på at der er nok vinnerkultur til at dei vinner Premier League alllerede i år.

Liverpool:
Ny manager, men stort sett samme laget. Sliter fortsatt med økonomien og vil vere avhengig av at Gerrard og Torres forbetrer seg kraftig frå fjoråret for å få ein Champions League plass.

Tottenham:
Dei imponerte i fjor og skal ut i Champions League og kan på ein god dag slå alle, men kan også tape mot alle i Premier League. Dei blir nok ustabile i år, men kan kome til Champions League igjen med ein god sesong. De har mange gode spisser og ein smart manager.

Everton:
I forrige sesong var dei skadeplaga og veldig dårleg før jul, men etter jul eit av dei beste laga i Premier League og slo mange storlag blant anna. Ei par spennande signeringer og vi trur dei kan kjempe om ein Champions League plass med max flyt, men kan også kome på 10 plass viss dei får mykje skader som i fjor. Dei kan slå alle spesielt heime og har ein smart manager.

Aston Villa:
Dei har omtrent same laget som i fjor, men hadde då ein maxsesong meiner og vi trur dei blir mykje dårlegare enn i fjor og spesielt nå når ein av dei beste managerane i Premier League trakk seg. Blir dei årets skuffelse?

Birmingham:
Dei hadde ein bra sesong i fjor med ein 9 plass og var spesielt solide bakover. Vi trur dei ender omtrent som i fjor, men det er veldig jamnt i mellom laga frå 9-17 og her kan i grunnen alt skje. Men dei bør vere for gode til å kjempe om nedrykk. Slår dei nabo Aston Villa på sluttabellen?

Sunderland:
Dei blei nr 13 i fjor og blir omtrent der i år også. Dei var solide heime og er avhengig mange poeng på heimebane og at Bent fortsetter å skore på bestilling,

West Ham United:
Dei sleit i fjor og rykte nesten ned, men vi trur dei blir mykje betre i år. Ein ny smart manager og ei par spennande signeringer som f.eks. Hitzlsperger gjer at vi trur dei kan ende topp 10 i år viss dei får flyten.

Fulham:
Dei imponerte i Europaligaen i fjor, men kun nummer 12 i ligaen. Dei er alltid solide heime og kan slå alle der. Hodgson har forsvunnet, men fått ein god erstatter i Hughes og ender midt på tabellen igjen viss dei beholder nøkkelspelarar som Zamora og Hangeland.

Blackburn:
Nummer 10 i fjor og kan ende alt frå 8-18 i år også. Dei savner ein toppspiss.

Stoke:
Dei er gode heime og veldig gode på dødball. Dei har ein del gode spelarar som f.eks. Etherington og Shawcross, men mangler ein klassespiss. Viss dei får trøbbel frå start av kan dei vere eit av laga som må kjempe om å unngå nedrykk.

Bolton:
Nummer 14 i fjor og ender nok omtrent der i år også. God manager og ei par spennande signeringer som f.eks. Petrov.

Newcastle:
Ein klubb med stolte tradisjoner og rykte enkelt opp i fjor. På heimebane kan dei slå alle, men vi er usikker på kvaliteten i mannskapet og trur dei fort må kjempe i bunnen, men bør vere for gode til å rykke ned.

Wolverhanpton:
Undertegnede sin favorittklubb og leverte ein absolutt godkjent første sesong i fjor etter opprykket. Nå kjem den vanskelege andresesongen, men har eit bra forsvar og ei god signering i Hunt gjer at dei bør ha gode muligheter til å få fornya kontrakt.

West Bromwich:
Nyopprykka og eit lag med tradisjoner. Vi rangerer dei som det tredje dårligste laget og skal få slite for å få fornya kontrakt, men har aboslutt mulighet til det.

Wigan:
Dei var nummer 16 i fjor og vil slite denne sesongen for å få fornya kontrakt. Men viss dei beholder gode spillere som NZogbia og Rodallega har dei absolutt gode muligheter til å stå i divisjonen.

Blackpool:
Dei var rangert som eit av dei dårligste laga i Championship i fjor og det var ein stor overraskelse at dei rykte opp. Dei har ikkje fått inn mange nye kvalitetssplarar og vi er rimeleg sikker på at dei rykker rett ned igjen. Ein god manager i Holloway, men klarer han å få dette laget til å stå i Premier League vil det vere ein kjempeprestasjon og dei må i alle fall vere veldig gode heime skal dei ha ein sjanse.


Alle spill på Premier League hos NordicBet finnes her:
http://www.nordicbet.com/selection?cmd=choose&category_id=1602#