Kan Liverpool vinne for første gang på 19 år?
Denne siden krever javascript
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Kan Liverpool vinne for første gang på 19 år?

Skrevet av: BT Karlsen 27.03.2009 11:06

- Premier League-odds hos PinnacleSports.com
Liverpools formtopp har blåst nytt liv i kampen om Premier League tittelen, som har sett ut til å være trygt i Manchester Uniteds hender.

The Reds seier på Old Trafford har vært utgangspunktet for en rekke ekstraordinære opptredener, mens United fulgte opp det ydmykende 4-1 tapet med deres første tap på Craven Cottage på 45 år. Ledende online bookmaker PinnacleSports.com har fortsatt Manchester United som favoritt til Premier League tittelen til 1,357* mot feltet til 3,440*, i et toveis marked med 97,3% tbp, men tittelkampen er definitivt åpen igjen!

Sist Liverpool vant serien var i 1990 med Kenny Dalglish som manager. Det har vært 19 smertefulle år siden den gang, og 6 forskjellige managere har prøvd og feilet med å bringe tilbake de suksessfulle dagene på Anfield. Rafa Benitez har vunnet 4 store titler, inkludert Champions League, men seriemesterskapet er det de rødes fans vil vinne mest av alt.

Etter å ha toppet ligaen ved nyttår, sank sjansene for seriegull betraktelig etter en rekke skuffende uavgjortresultater mot svake motstandere, samtidig som stjernespissen Fernando Torres var ute med skade.

I kontrast til dette feide Manchester United all motstand av banen, men pendelen svingte tilbake 14.mars når Liverpool på spektakulært vis slo United 4-1 på Old Trafford, og fulgte dette opp med en like imponerende 5-0 seier mot Aston Villa.

Fulham på Craven Cottage er Liverpools neste utfordring, og du kan spille på kampen hos Pinnaclesports.com med en teoretisk tbp% på over 98%. Fulham 2,060 (+0,5 og +1)* Liverpool 1,870 (-0,5 og -1)*
Opprett en konto i dag å få 10% oppstartsbonus.

Alex Fergusons disipler er fortsatt i førersetet i kampen om seriegullet, og er 1 poeng foran Liverpool med en kamp til gode. Likevel må United være rystet av resultatene i det siste, og to nøkkelkamper står foran dem i April Manchesterderbyet og hjemmekampen mot Arsenal Noe som virkelig vil teste egenskapene til United. Spill på disse kampene live hos PinnacleSports.com med teoretisk tbp% på over 97%.

For å ta seriegullet må Liverpool holde momentet oppe ved å vinne resten av sine kamper, og samtidig håpe at United taper flere poeng. Begge klubber har også Champions League å tenke på, mens United i tillegg har FA-cupfinalen 19.april i bakhodet.

Alt ligger til rette for en spennende serieinnspurt, men uansett hvem som tar tittelen, kan du være sikker på å få 60% bedre Premier League odds hos PinnacleSports.com.