Betfair Poker og Ongame Network blir partnere
Denne siden krever javascript
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Betfair Poker og Ongame Network blir partnere

Skrevet av: Moderator 12.07.2010 10:10

Betfair Poker og Ongame nettverket kunngjør sammen at Betfair Poker blir del av Ongame Networks globale online pokernettverk i slutten av juli 2010.

Denne milepælen av en avtale mellom Betfair og Ongame Network kommer til å skape en betydningsfull forflytting av likviditet til Ongame nettverket fra Betfair Pokers uavhengige pokerrom.

Ved å operere på Ongame Network sin P5 Pokermotor, kommer Betfair Poker til å tilby spillerene deres et forbedret spillemiljø som passer hvilken som helst poker-wallet, og med likviditeten til å styrke cash games og turneringer.

"Denne flyttingen er et bevisst tiltak for å plassere våre pokerspillere på frontlinjen av hva vi tilbyr av produkter. Betfair Poker-spillere kommer til å ha adgang til flere spill, til alle døgnets tider. Begge selskapene vier seg til å bedre spilleropplevelsen over lang tid. Vi ser frem i mot et langt og fremgangsrikt partnerskap med Ongame Network," sier Daniel Svard, direktør for Betfair Poker.

"Betfair er den ideelle typen langtidspartner for Ongame Network: et respektert spillemerke og teknisk modne," sier Martin Lerby, direktør for Ongame Network. "I vår konkurransedyktige industri ønsker vi velkommen spillerlikviditeten og pokerkunnskapen Betfair bringer til nettverket vårt."