Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Ferieledelse i nord - mer krise i Sandefjord

Skrevet av: Moderator 03.06.2010 12:16

Betfairs mystiske tippeligatipser har gitt OddsNets lesere mye bra lesestoff, og penger om tipsene er fulgt, under vårsesongen. Inn i sommermånedene går vedkommende for en U i Molde, "Grand Prixvertene" slår Sandefjord, mens Tromsø ikke reiser tomhendte hjem fra Drammen.

Betfair skriver:

Gutan blir årets feriemestere

Laget fra det høye nord har startet sesongen på en mildt sagt bra måte. På de 13 første kampene har det bare blitt et tap, og etter hvert så har ekspert etter ekspert måttet bøye seg i støvet for det de har fått til. Det ene tapet fikk TIL i sin første bortekamp, da de regelrett ble rundspilt av Lillestrøm og tapte med 2-0. Men etter det så har de spilt 5 bortekamper, vunnet 3 og spilt 2 uavgjorte. Dette har de gjort mot såpass sterk motstand som Stabæk, Viking, Molde, Brann og Odd.

 

Strømsgodset jaktet rekorden for antall hjemmeseire på rad i eliteserien før de tapte 4-0 hjemme for Odd. Dette var også starten på en skikkelig nedtur for Drammenslaget, for i de 3 påfølgende kampene så har de tapt alle med sifrene 3-1.

 

Tromsø trenger 1 poeng for å være sikret å tilbringe VM pausen som serieleder og det tror vi de har meget gode sjanser til i denne kampen. Vi velger å spille med et +0.25 asian handicap, noe som i skrivende stund gir betalt med 1.70 i odds.

 


Uavgjort på Aker Stadion

Molde har ikke hatt en god start på sesongen og de er plassert helt nede på 12. plass på tabellen. Men det er i all hovedsak borte de har gjort det fryktelig dårlig, for hjemme står de med 4 seire og 2 tap. Begge tapene har kommet mot de 2 øverste lagene på tabellen (Tromsø og Rosenborg), og når nå et av de andre topplagene kommer på besøk, så tror vi Molde skal slite med å sikre seg 3 poeng.

 

Lillestrøm har bare tapt èn kamp i år og det var i seriepremieren borte mot laget som ligger på 3. plass på tabellen, Aalesund. Da tapte de til gjengjeld så det holdt med sifrene 3-0. Siden det så har Lillestrøm på fremmed gress spilt 5 kamper, der 4 har endt med uavgjort og en har endt med seier.

 

Lillestrøm har slitt med å avgjøre på bortebane, og har totalt i år spilt uavgjort i 7 av 13 kamper. Vi tror det er gode sjanser for at også oppgjøret mot Molde, i Molde, ender med poengdeling og vi spiller det til 3.60 i odds.

 

 
Stabæk sender Sandefjord dypere i gjørma

Sandefjord ligger helt sist på tabellen og har bare 1 seier og 5 poeng på 13 kamper, så det er ingen overdrivelse å si at de mest av alt ser ut som en skadeskutt hval med buken i været. Alle poengene har kommet på eget gress slik at de hjemme står med 1-2-3.

 

Stabæk ligger temmelig langt nede på tabellen, men tidlig i sesongen var de svært plaget med skader på sentrale spillere. Disse spillerne har nå begynt å bli friske, og radarparret Pall Gunnarson og Nannskog har begynt å finne tilbake til gamle takter. Dette har medført at Stabæk nå står med 3 strake seire over Brann, Strømsgodset og Start.

 

Seier til bortelaget blir i skrivende stund betalt med 2.05 i odds, og vi syns det er en grei odds å forsøke. Sandefjord ser ingen lys i tunnelen, mens Stabæk er tilbake på vinnersporet.