Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Klart for VM - på Old Trafford!

Skrevet av: Moderator 26.05.2010 14:09

Allerede i slutten av uka starter årets store happening, Betfair sitt "verdensmesterskap" for five-a-side lag på selveste Old Trafford i Manchester! Fotballfans fra seksten land ønsker pokalen!

Etter måneder med kvalifisering for en av verdens mest påventede turneringer kommer snart seksten internasjonale lag fra verden rundt til å stige ned på Old Trafford for å slå kloa i Betfairs VM-pokal!

Som offisiell bettingpartner av det engelske Premier League-laget Manchester United, har Betfair satt sammen en paneuropeisk konkurranse for at fans kan representere deres land på Drømmenes Teater.

På fredag 29. mai, kun to uker før FIFA VM starter i Sør-Afrika, kommer de rivaliserende five-a-side-lagene til å spille mot hverandre for å kunne krones Betfair VM-mestere. De deltagende lagene har kjempet for en plass i innvielsesturneringen gjennom regionale kvalifiseringsrunder og ved å delta i nasjonale konkurranser. Spillerene kommer til å følge i fotsporene til noen av verdens største fotballstjerner ved å forberede seg til turneringen på Manchester United sin fantastiske treningsarena Carrington før hovedturneringen starter.

Når den 29. mai gryner, kommer hver spiller til å ha på seg sitt lands nasjonale drakt i de hellige garderobene på Old Trafford hvor internasjonale superstjerner som Wayne Rooney, Dimitar Berbatov og Nani går gjennom på ukentlig basis. Five-a-side-turneringen finner sted på Old Trafford-banen som i det siste har blitt gjestet av Bayern Münich, AC Milan og CSKA Moskva. Lagene kommer til å spille om den nylig utarbeidede Betfair VM-pokalen, som kommer til å bli presentert til den vinnende lagkapteinen av Manchester United- og England-legenden Sir Bobby Charlton.

Stephen Mault, Betfairs Internasjonale Fotballmanager sier: "Glem VM i Sør-Afrika, den ekte spenningen finner du på banen til Old Trafford! Betfair-VM er en fantastisk mulighet for oss å gi noe tilbake til våre verdensomspennende kunder og gi de en mulighet som kun kommer en gang i livet med å spille på Drømmenes Teater. Betfair dreier seg alt om fans som spiller mot hverandre, så vi ser frem i mot å se noe av den rivaliseringen brakt til live på banen".

Det norske landslaget består av Kaptein Hein Bondevik, Jan Ove Rullestad, Esben og Emil Nordtveit, Vidar Vestbø og Stig Tveit alle fra Fusa i Hordaland. Denne gjengen som kaller seg Gubba United ble trukket ut som vinnere i Betfair-konkurransen og får sjansen til å måle muskler mot nasjoner som England, Tyskland, Italy og Portugal. I alt deltar 16 nasjoner i turneringen på Old Trafford. De får også muligheten til å hilse på tidligere United-helter som Gary Pallister og Sir Bobby Charlton.

Betfairs markedssjef i Norge, Petter Tofte, sier som offisiell bettingpartner til Manchester United er det med stor glede vi kan oppfylle noen guttedrømmer til norske fans ved å delta på vårt arrangement. Fusa-gjengen har lagt inn et par ekstra treningsøkter den siste uken så målet må være å komme seg opp på medaljeplass og vi ønsker lykke til i turneringen.