Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

VM 2010-spillet: Kunnskap eller griseflaks?

Skrevet av: OddsNet 06.06.2010 19:00

Unibet og OddsNet har gleden av å invitere deg med på VM 2010-spillet! Et tippespill der du skal spå utfallet av kampene under VM i fotball. De som tipper best vinner råflotte premier, og det er gratis å delta!

Alle som registrerer seg deltar i hovedkonkurransen om premiene, men du kan også lage din egen rangeringsserie kun for deg og dine venner. Det er også opprettet en egen liga for OddsNet-brukere med tilleggspremier for de som gjør det best blant disse, les mer om det lengre ned.

VM 2010-spillet håper vi blir spillet som tilfredsstiller alle nordmenns tippelyster denne sommeren! Du skal rett og slett tippe sluttresultatet av kampene i gruppespillet. Baserte på dine tips så setter spillet sammen tabellene for gruppene, og sender de to beste lagene (du tippet) videre til sluttspillet. I sluttspillet skal du plukke vinneren av hver kamp frem til du har fått frem hvem du tror blir verdensmester i VM i fotball i Sør Afrika 2010.

Fristen for å bli med på VM 2010-spillet er fredag 11. juni kl.: 15:00. Du kan allerede i dag sette opp dine tips, og endre de senere men før deadlinen den 11. juni. Vi råder deg dog til å ikke gjøre endringer på dine tips 24 timer innen deadline i tilfelle noe skulle gå feil med databasen. Husk det vil være enorm trafikk for nyregistreringer da. Etter at VM starter opp, så vil det være daglige konkurranser knyttet til VM 2010-spillet med nye spennende premier, så sjekk innom spillet hver dag for å holde deg oppdatert! Som ekstra-feature kan du også tippe antall mål i turneringen, antall gule og røde kort og hvilken spiller som blir turneringen toppscorer!

Du får poeng basert på hva resultatet blir i virkeligheten utfra Unibets egne odds på kampene. Spillet er perfekt å arrangere som tippekonkonkurranse på arbeidsplasser, internt blant venner eller familier, på sosiale nettverk eller på tvers av landegrensene. Så hvem går til topps? Og setter du tipsene dine basert på kunnskap eller griseflaks?

Premiene i hovedkonkurransen (alle som registrerer seg deltar automatisk):
1. premie: Luksustur for to personer etter eget ønske til enten Buenos Aires eller Rio De Janeiro
2. premie: Luksustur for to personer etter eget ønske til enten Milan eller Barcelona
3. premie: Luksustur for to personer etter eget ønske til enten London eller Manchester
4. premie: 40 tommers LCD flatskjerms TV, 1080p HD
5. premie: Macbook Pro
6. premie: 32 tommers LCD flatskjerms TV, 1080p HD
7. premie: Macbook Pro
8. premie: Apple iPad
9. premie: Camcorder
10. premie: HTC Legend
11. 15. premie: Xbox
16. 20. premie: Nintendo Wii
21. 50. premie: Unibet fotball + Unibet pokersett
51. 100. premie: Unibet fotball + Unibet t-skjorte
101. 500. premie: Unibet-bag

Det er gratis å delta, men merk følgende:
Når du registrerer deg på VM 2010-spillet, så må du registrere deg med den samme eposten som du har registrert deg med på Unibet.


Tilleggspremier for OddsNet-brukere:

I tillegg til å spille om de universielle 500 premiene kan man ved å delta i sub-ligaen kalt www.OddsNetcom. Da konkurrerer man i tillegg om disse premiene:
1. premie: En tur for to til EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Portugal i Oslo den 7. september 2010. Det inkluderer reise, opphold fra 6. til 8. september og 2 VIP-billetter til kampen.
2. premie: 2.500 NOK inn på konto hos Unibet.
3. premie: 1.500 NOK inn på konto hos Unibet.
(* Unibets generelle regler og vilkår gjelder for konkurransen. Du må ha norsk bostedsadresse for å kunne vinne premier. 1.premien kan ikke byttes, selges eller på annen måte overtas av en annen person. Dersom du ikke kan reise vil premien tilfalle den som blir nr. 2.)

Dette betyr i praksis at premiene over tilfaller de tre best plasserte nordmenn. Men:
Hvis noen som ikke har norsk bostedadresse kommer blant de tre beste vil OddsNet kompensere den/disse med NOK 5.000 og/eller 2.500 og/eller 1.500 alt etter hvilken plassering det er snakk om :-)

Hvordan melde seg på i sub-ligaen www.OddsNet.com:
Man registrerer seg i VM 2010-spillet som beskrevet lengre opp, deretter kan man under menyvalget "Min oversikt" velge å delta i en subliga. Da skal man skrive inn login og passord og i dette tilfellet er det bare å skrive inn oddsnet (med bare små bokstaver altså) i begge felt.

Lykke til!

mvh
Unibet og OddsNet