Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Konkurranseoppstart: Musikk og tennis

Skrevet av: OddsNet 21.05.2010 11:39

Eurovison Song Contest, som i år arrangeres i Norge, og French Open i tennis er snart i gang for fullt. Vi markerer dette her på OddsNet med å avholde en konkurranse basert på disse to begivenhetene med totalt NOK 15.000 i premiepotten!

Konkurransen vil gå ut på at man ved å poste tips/innspill på hhv. Oddsforumet og Tennisforumet som har med ESC og French Open å gjøre vil få "lodd" som vi legger i en virtuell pott. Konkurransen starter nå, og vi samler loddene frem til trekningen som vil gjennomføres når French Open avsluttes om drøye 2 uker.

Premiene vil være fra NOK 1.000 til 3.000 i form av penger inn på konto hos en eller flere av følgende aktører som sponser denne konkurransen:
* Moneybookers
* PinnacleSports
* Sportingbet

Hvordan melde deg på konkurransen?
Send en e-post til [email protected] hvor du oppgir ditt forumnavn på OddsNet og din kunde-ID (eller kundenummer) hos minst en av de tre sponsorene. Alle brukere på OddsNet kan delta i konkurransen, unntatt offisielle OddsNet-tipsere.
(NB! Kun innlegg som er postet etter at du har meldt deg på som beskrevet over vil telle med i konkurransen)

Hvordan skaffe deg lodd i konkurransen?
Det er veldig enkelt: Post tips eller innspill som har med Eurovision Song Contest å gjøre på Oddsforumet, eller tips/innspill som har å gjøre med French Open på Tennisforumet. Kvalifiseringskamper til French Open teller også med. De vanlige forumsregler gjelder naturligvis, også med tanke på krav til innhold/begrunnelse for innlegg man poster på disse foraene.

Hvor mange lodd får man per innlegg?
Det kommer helt an på kvalitet og kvantitet på innholdet i innlegget, men hvert tips/innspill gir fra 1 til 10 lodd. Det vi kaller normalt gode tips/innspill gir 3 lodd. Korte innspill til andres innlegg vil gi fra 1 lodd og oppover. Merk at innspill som kun har med informasjon om spillefrist eller odds andre steder å gjøre ikke vil gi lodd i konkurransen. Særdeles gode tips/innspill vil altså kunne gi 10 lodd per innlegg.
(NB! "Spamming" av foraene i form av en rekke korte innspill i et forsøk på å skaffe seg lodd vil kunne føre til diskvalifikasjon fra konkurransen. Ethvert innlegg må inneholde informasjon som er av reell verdi for andre brukere)

Hvordan fordeles premiene?
Vi trekker ut 15 premier på 1.000 kroner hver. Hver deltaker kan vinne opptil 3 premier, altså 3.000 kroner. Man har naturligvis større sjanse til å vinne 1 eller flere premier desto flere lodd man har skaffet seg.

Når det gjelder sponsorene er altså ikke Moneybookers en bookmaker, men en e-lommebok ("e-wallet"). Man kan bruke Moneybookers blant annet til å sette inn penger hos bookmakere (og ta ut igjen) og til å handle på nettbutikker. Les mer om Moneybookers her.

Vi ønsker alle som vil være med på denne konkurransen lykke til!