Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Gray om CL og Championship

Skrevet av: Moderator 21.05.2010 10:39

Andy Gray heller mest mot opprykk til Premier League for Cardiff, men vinner Bayern München Champions League selvom Gray tror de scorer først?

Betfair har i morgentimene sendt oss følgende mail:

Cardiff eller Blackpool til Premier League?

Det sies at dette er den største kampen i fotballen, så stor er rikdommen som venter vinneren i det forgjette landet Premier League. Av og til er kun èn sesong i toppfløyen nok til å stabilisere en klubbs økonomi for kommende år, men på den andre siden kan et opphold i Premier League skape mer ugang enn gode ting. Bare spør klubber som Portsmouth eller for å gå et par år tilbake, Leeds. Det er selvfølgelig en lang diskusjon for en annen dag, så la oss fokusere på å bestemme hvilket av de to lagene  som kommer til å få smake på Premier Leaguefotball for første gang i klubbens historie.

Blackpool var overraskelsespakken i kvalifiseringsrundene, for ikke å snakke om finalen, og det kommer til å være mange som håper at de vinner bare for å kunne høre en hel masse fra Ian Holloway i intervjuer etter kampene til neste år. Det er sikkert og visst at Ollie er en artig fyr, men det er mye mer ved han enn bare morsomme kommentarer og han fortjener enorm anerkjennelse for å ta dette laget som ingen trodde på så langt. Ironien av kvalifiseringseventyret deres er selvfølgelig det at det var målene til DJ Campbell, på utlån fra Leicester, som fikk de gjennom semifinalen mens moderklubben ble slått ut på straffer mot Cardiff. Hvor mye hadde ikke Leicester ønsket at han hadde vært på plass for den turen til Wales


Det er lite å velge på mellom disse to og spillelogikken tilsier normalt at i en slik type 50/50-kamp bør du satse på det laget med høyest pris og det vil bety å kjøpe the Tangerines til 2.24 for å rykke opp. Men jeg er ikke så sikker. Jeg har følelsen av at
Cardiff kommer til å ha for mye krutt for Blackpool og erfaringen deres fra tidligere Wembleyopptredener i FA-cupen kommer til å vise seg å være verdifull.

Dernest har vi Peter Whittingham. Den tidligere Villa-mannen scorte 25 mål i alle konkurransene forrige sesong fra flanken og dersom Cardiff faktisk rykker opp så er han en av få spillere i troppen som jeg er sikker på kommer til å gjøre det bra i big time neste sesong. Jeg tror det ville være veldig morsomt å se Holloway og Blackpool i toppfløyen neste sesong, men vi må kanskje vente nok et år før det skjer.


Anbefalte spill:

Kjøp Cardiff til å vinne på 90 minutter til 2.24
Kjøp Cardiff til å vinne 2-1 til 10.5
 

Tar Inter Milan eller Bayern München pokalen med de store ørene?

Du kommer til å høre mange innspill i løpet av de neste par dagene om at du ikke kan finne to lag med større kontraster og stil enn de to som møtes til kamp i Champions League-finalen. Dersom Bayern er skjønnheten er Inter udyret. Dersom italienerene står for motstandsdyktig forsvar er tyskerene synonymt med kraftig angrep. Det er elementer av sannhet i begge disse kontrastene, men ikke tro på absolutt alt du hører og leser. Du scorer ikke tre mål mot Barcelona med mindre du har til hensikt å angripe, for ikke å snakke om spillere til å klare det og det er akkurat hva Inter gjorde på San Siro for et par uker siden. Med mindre Jose Mourinho gir oss en stor overraskelse kommer vi sannsynligvis til å se de starte med Samuel Etoo, Diego Milito, Goran Pandev og Wesley Sneijder og ingen av spillerene i den kvartetten er fremmede foran sekstenmeter-boksen eller målnettet. Bare fordi de alle er hardt arbeidende spillere og løper tilbake i forsvar betyr ikke det at de ikke har angrepsinstinkt. I tillegg er Champions League-finalen en underholdningsfestival både på og utenfor banen og Mourinho er ingenting om ikke en showmann som elsker den store scenen, så for å bruke den store mannens eget uttrykk, det kommer ikke til å bli noe parkering av lagbussen innenfor Inter sin sekstenmeter. Som favoritter før kampen er det sikkert og visst ingen grunn til at de skulle gjøre det.

Hvor disse to lagene er like er når det gjelder trenerene deres. Både Mourinho og Louis Van Gaal har blitt kalt alt fra selvsikre til likefremt arrogante gjennom karrieren deres, men enten du elsker eller hater dem så kan du ikke argumentere mot det faktum at de er rett der oppe med de aller beste i gamet. Det har tatt nederlenderen en stund for å få spillerene til å skjønne akkurat hvordan han vil de skal spille, men det ser ut som om de har klart det til slutt. Til syvende og sist så klarer du ikke å ta den hjemmelige dobbeltseieren og komme til Champions Leaguefinalen med mindre spillerene følger gamlingens instrukser ganske så nøye! De tre absolutt nøkkelspillerene til denne suksessen er Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben og Ivica Olic. Tyskeren har vært fantastisk siden han ble flyttet fra høyreflanken til en posisjon som bred midtbanespiller for å skaffe plass til Robben i laget og er nå hjerteslaget til hele showet. Jeg har snakket om den rappfotede nederlenderen her tidligere og vi vet alle akkurat hvor god han har vært denne sesongen, mens Olic har jobbet skjorten av seg hele året og scorer avgjørende mål når det gjelder som mest.


Fra hva jeg har sett denne sesongen er Inter et mer solid lag og det laget jeg føler kommer til å takle presset av denne kampen littegranne bedre, men de kommer garantert ikke til få det helt som de vil det. Faktisk så tror jeg Bayern kommer til å ta ledelsen før Inter kommer stormende frem etter å ha ligget under akkurat som de gjorde mot Barca i kampen jeg nevnte ovenfor. Fremfor alt håper jeg dette er en kamp som er verdt anledningen, stadioen den blir spilt på og at den blir spilt med den riktige ånden. La oss håpe på noe Spesielt.

Anbefalte spill:
Kjøp Bayern München på det neste mål markedet (første mål) til 2.46
Kjøp Ivica Olic til å bli første målscorer til 9.4
Kjøp Inter Milan til å vinne 2-1 til 11.0
Kjøp Inter Milan til å vinne på 90 minutter til 2.32