Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Ny OddsNet-tipser: "Caesar"

Skrevet av: OddsNet 14.05.2010 17:24

Vi tar i dag inn en ny danske i vår "stall" av OddsNet-tipsere. "Caesar", som nylig ble kåret til Månedens OddsNetter for april, har imponert stort med sine tips fra NBA i hele år.

Under har vår danske venn skrevet en liten presentasjon av seg selv:

"Jeg er en ung fyr på 23 år, som for øjeblikket er bosat i Århus, hvor jeg studerer økonomi nede på ASB (Aarhus School of Business). Jeg spiller volleyball på seriøst plan og har også tidligere spillet rigtig meget badminton. Derudover ser jeg utrolig meget håndbold og basket, mere om det senere.

Spil har altid interesseret mig, og et godt væddemål siger man aldrig nej til. Jeg kan stadig mindes de gode gamle dage, hvor vi som små drenge stod og oddsede nede ved den lokale købmand, dengang primært på fodbold, hvor tipslørdag nok havde gjort sit til, at fodbold var noget man fulgte med i. Elsker kortspil, backgammon, skak, poker og hvad man ellers kan sidde og fordrive tiden med. Da man begyndte at kunne spille på nettet var det selvfølgelig en mulighed jeg greb, selvom det var vanskeligt i starten, da man jo ikke var fyldt 18 :)

Jeg synes efterhånden jeg har oplevet en del indenfor spil, og den erfaring man har opbygget, er i den grad givtig, når gevinsterne skal gøres op på sigt. Det er et absolut must at være fuldt opdateret på de sportsgrene man spiller på, og jeg vil primært komme med spil på NBA og håndbold. Enkelte gange vil der måske komme noget fra de mindre sportsgrene volleyball og badminton, hvis jeg får et godt tip. Mht NBA vil der være en del statistik i analyserne, men også holdform og skader spiller ind. Indenfor håndbold satser jeg også på at være foran bookmakerne via det netværk, jeg efterhånden har opbygget med forbindelser i mange klubber.

Jeg blev introduceret for OddsNet.com for halvandet år siden af en af mine gode venner, Roman Empire, som nogen nok vil kende herfra. Siden har jeg fulgt med på siden, og har så været aktiv bruger de sidste 4 måneder, hvor jeg synes det er sjovt at finde gode spil og lave analyser på dem til forhåbentligt gavn for andre. Det skal siges, at det jeg er studerende betyder meget, da man har tiden til at sætte sig ind i tingene og følge sine sportsgrene tæt, hvilket er nødvendigt hvis man vil tjene penge på spil. Min døgnrytme bliver fuldstændig slået i stykker i øjeblikket med NBA playoff kørende :-)

Jeg glæder mig meget til at blive en del af de officielle OddsNet-tipsere, som jeg har fulgt i et stykke tid efterhånden. Det er jo dejligt man får kollegaer som holgern, der har imponeret mig indenfor en sport jeg selv følger utrolig meget, og Stigis og Frankie P som har givet mig et større kendskab til tennissporten, som har gjort det sjovere at følge en sport, som jeg normalt kun ser til de fire store grand slams. Tak for det."

-Caesar

Vi takker Caesar så mye for presentasjonen, og ser veldig frem å følge han videre på OddsNet i tiden fremover!