Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Fiaskoen fortsetter for Sandefjord

Skrevet av: Moderator 14.05.2010 13:13

Betfair kommer som vanlig med tips fra Tippeligaen, denne gangen fra den store festdagen i norsk fotball der de har tatt for seg 3 av kampene. De tror blant annet på nok en nedtur for Sandefjord, samt mer frustrasjon i Bergen.

16.mai er synonymt med festdag i norsk fotball der de fleste storlagene alltid får hjemmebane. Betfair slår som vanlig på stortromma og deler sine betraktninger med alle fotballinteresserte.

Ingen fest og poengdeling på Røkke-løkka

Molde har ikke fått noen lett start på årets sesong, og når det av de ny-opprykka lagene som ha gjort det best kommer på besøk 16. mai, så tror vi det er gjestene som har mest å feire, og at det ender med poengdeling.

 

Molde har vunnet 3 av sine 5 hjemmekamper, men de har allerede tapt 2. Hjemme er en ting, men borte så har Molde vært helt forferdelige og står enda uten seier. Det hele ble toppet med 1-4 for Molde sist.

 

Haugesund har ikke tapt hjemme, men borte så har de enda ikke brutt barrieren med å ta en seier. Men de står med poeng i 3 av sine 6 bortekamper, og det er sterkt for et ny-opprykka lag. I forrige bortekamp så tapte de 1-0 for Viking, men før det så holdt Haugesund Stabæk til 0-0 og LSK til 1-1, begge deler sterke resultater.

 

Det er ikke mye som minner om fjordåret i Molde, og vi tror på den kjedelig og målfattig kamp som ender med poengdeling. I skrivende stund så får man rett over 4 i odds på uavgjort, og det forsøker vi.

  

Komplett(.no) fiasko for Sandefjord

Siste plass i Tippeligaen, 7 tap på rad og 4 kamper på rad uten å score mål, det er status for Sandefjord før 16. mai kampen mot Viking. Å si at det er krise i Sandefjord bør være å underdrive, for de står med begge beina i sumpa og trenger et lite mirakel for å komme seg ut av dette.

 

Viking har fått fart på sakene i det siste, og i forrige kamp så vant de hele 4-1 hjemme mot Molde. Det var den 2. seieren på rad, men begge har vært på eget gress. Borte har ikke Viking vært spesielt gode så langt, for på 5 kamper så har det bare blitt 1 seier, 1 uavgjort og 3 tap. Men dette kan i det minste til dels forklares med mange skader, for en periode så var det knapt spillere nok tilgjengelig til å stille et fulltallig lag!

 

Vi syns 2.25 er godt betalt på at Viking stikker av med alle poengene her, hjemmelaget sliter noe voldsomt  mens gjestene virker å komme i flytsonen.

  

Formlaget tar poeng i Bergen

At Steinar Nilsen enda ser ut til å ha publikums og klubbens tillitt i Bergen framstår som et lite mysterium. Dette kan ikke vare evig, og om resultatene fortsetter så tenker Nilsen fort at Knutsen og Ludvigsen traff blink med "Eg ve te Bergen" og strofen " Vått og kaldt, og breiflabb overalt". Faktum er i alle fall at etter 4-0 over Godset så har Brann bare tatt 1 poeng. Det var borte mot Odd i 0-0 kampen. Tap har det så blitt for Tromsø og Stabæk, og med det så står de nå med 2-2-2 på hjemmebane i år.

 

Tippeligaens store formlag for tiden er Lillestrøm. Etter at de bare scoret 1 mål på 5 kamper (og hadde uavgjort i alle 5), så har de nå vunnet de siste 3 kampene sine, og de har scoret 10 mål på disse kampene. Sandefjord, Start og Godset har alle blitt for små for LSK, og borte har de til nå bare tapt en eneste kamp (1-3-1).

 

Brann sliter med å score mål og mot et LSK-lag som er meget gode bakover, så skal de få slite tungt med å stikke av med alle poengene. Vi velger å spille Lillestrøm med et +0.25 asian handicap, og i skrivende stund får vi 1.95 på det utfallet.