Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Gray om FA-cup finalen

Skrevet av: Moderator 14.05.2010 12:55

I England er det klart for en av årets største begivenheter - FA-cup finalen. Andy Gray har gjort seg opp noen tanker om hvordan det går mellom David og Goliat i henholdsvis Portsmouth og Chelsea sine skikkelser.

To Premier League-klubber har produsert ekte eventyraktige cupkampanjer denne sesongen. Til syvende og siste endte Fulham sitt eventyr i skuffelse på onsdag kveld, og nå er det opp til Portsmouth å sette tingene på plass å skaffe en enorm seier for det dårligere laget.


Sammenlignes med The Crazy Gang 

Uten et eneste Premier League-poeng frem til oktober, økonomisk kaos det meste av sesongen og fratatt ti ligapoeng på grunn av det, har dette vært en helvetes sesong for Pompey. Bortsett fra en mulig unntagelse av Southampton-fans kan jeg ærlig talt ikke forestille meg at noen ønsket dette mot laget. Alt i alt er det faktum at de er i FA cupfinalen helt fantastisk.  Det er uunngåelig at folk kommer til å sammenligne dette med Wimbledon sitt FA-eventyr for tyve siden, men på mange måter har de måttet overvinne mer motgang enn "the Crazy Gang" måtte da, i hvert fall når det gjelder distraksjoner utenfor banen.

 

Vi vet at Pompey kommer til å være i Championship neste sesong og vi vet at uavhengig av økende fallskjermutbetalinger kommer de praktisk talt til å måtte selge alle spillerene fra førstelaget for å prøve å få balanse i regnskapet. Spillere som Aruna Dindane, Michael Brown, Nadir Belhadj og Kevin Prince Boateng kommer til å ønske å bli værende i Premier League neste sesong og en god kamp på en så stor scene kan forsegle overgangen de ønsker. Det er massevis av insentiver for alle spillerene til å spille skjortene av seg.

 

Ok, Avram Grant sine menn var heldige ved flere enn en anledning for å klare å komme så langt, spesielt da de scoret et utligningsmål på tampen av kampen på hjemmebane mot Coventry i omkampen i tredje runde før de vant i ekstraomgangene. Deretter var det "målet" som passerte målstreken mot Birmingham, men som de ikke fikk og så semifinalen mot Tottenham som var en kamp hvor de ble trengt opp i hjørnet i praktisk talt gjennom hele kampen. Men de overvant de utfordringene og nå har de kun en til å komme seg gjennom for å bli årets FA cupvinnere.


Scoringskåte Chelsea 

Problemet er at det er ikke hvilket som helst lag de møter. Chelsea var uten tvil det mest stabile laget i ligaen denne sesongen og bortsett fra en middelmådig kamp i 8-delsfinalen mot et Inter Milan-lag som hadde mesterhjernen Jose Mourinho i ryggen, kunne de ha vært på vei til den samme "treble" som Man United oppnådde i 1999. Du trenger kun å se på oppvisningen de ga i sesongens to siste kamper for å få en ide av hva slags form de er i for øyeblikket. Ja, Liverpool så slitne og umotiverte ut i 2-0-tapet, men Anfield er aldri en enkel plass å spille på under hvilke som helst omstendigheter og Chelsea fortjente virkelig den seieren. Deretter var det det lille anliggende av en prylende 8-0 seier mot Wigan på sesongens siste kampdag. På en annen dag ville det ikke bare ha vært Didier Drogba som satte hat-trick, et par andre spillere kunne ha fått en også...

 

Jeg skulle ønske jeg kunne sitte her og si at nå som Pompey har kommet så langt er det mer enn rettferdig at de vinner finalen, men fotball funker ikke på den måten. Det kan hende det er en finale av et engangskaliber, men la oss ikke glemme at det faktisk er toppen mot bunnen som spiller, og Chelsea er et mye bedre lag med mye bedre spillere i mye bedre form. Jeg kan ikke forestille meg at Portsmouth kan score, faktisk så jeg kan ikke forestille meg at de kommer overhode til å volde Chelsea noe reelt problem på dagen. Hva jeg kan se for meg er at mannen Frank Lampard scorer mer enn en gang og være sjef i kampen - en kamp som bør være en ganske så enkel seier for de nykronede ligamesterene.

 

Anbefalt Spill fra Betfair:

 

Kjøp Chelsea til å vinne 3-0 til 7.6

Kjøp Frank Lampard til å score til [2.2]