Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Topp tre triumferer

Skrevet av: Moderator 07.05.2010 15:06

Kun en runde igjen av sesongens Premier League og Andy Gray kommer her med sine siste tips for 2010/11.

Betfair ved Andy Gray skriver:

Du vet det har vært en ganske så bra sesong når den siste kampdagen nærmer seg og du lurer på hvor det ble av alle de andre kampene! Dette har vært en bedre og mer spennende sesong enn de siste par sesongene selvom som en nøytral tilskuer ville jeg ha elsket å se kappløpet for tittelen og Champions League vare helt til sluttsekundene, i tillegg til kampen for å holde seg oppe. Istedet er tittelkappløpet ikke noe mer enn en formalitet når den siste kampen starter, vi vet hvem som rykker ned og at Spurs har slått Manchester City for Champions Leaguefotball neste sesong. Likevel, akkurat som hvilket som helst lag som spiller årets siste kamp ønsker vi å avslutte med et pang. Så, for den siste gangen denne sesongen, her er mine valg:

Chelsea vs Wigan

Først og fremst så ga ikke Liverpool tittelen til Chelsea forrige søndag med fullt overlegg. Hva vi var vitne til var et veldig godt Chelsealag som utspilte et lag som er demotiverte, uorganiserte, mentalt trøtte og som ikke kan vente med at denne katastrofale sesongen slutter. Liverpool begynte ikke så ille, men Steven Gerrards dårlig plasserte tilbakespill var et dødsstøt de ikke helt klarte å hente seg inn igjen etter. Og som de vinnerene de er, luktet Chelsea blod og gjorde seg ferdig med byttet. Etter å ha gjort alt det harde arbeidet i løpet av de siste ni månedene kommer.

Chelseaspillerene til å få lyst til å kaste seg utfor en klippe om de ender opp med å tape tittelen fordi de ikke kunne slå Wigan på hjemmebane på den siste kampdagen. La oss være ærlige, noe utenom det vanlige må skje om det skal slå til. Carlo Ancelotti sitt lag har praktisk talt vært urørelige på hjemmebane denne sesongen og Wigan har hatt det brennhett når de har reist til London denne sesongen. I tillegg har de egentlig ingenting å spille for så jeg kan ikke forestille meg at de kommer til å slite seg helt ut dersom de ligger under med et mål etter en lang, gammel sesong.

For Chelseagutta er det selvfølgelig mye å spille for og jeg mener ikke bare tittelen. Spillere som Nicolas Anelka, Michael Ballack og Deco er alle i trettiårene og har hatt et par bob-bob sesonger så de spiller for fremtiden deres i Chelsea i tillegg. På papiret ser en Chelseaseier ut som en formalitet og en storstilt seier er hva jeg tror vi kommer til å få.

Anbefalte spill:
Kjøp Didier Drogba til å score til 1.65
Kjøp Frank Lampard til å score til 2.00
Kjøp Chelsea til å vinne 4-1 til 16


Man Utd vs Stoke

Man Utdspillere og -fans vil helst sikkert argumentere for at de har sett Liverpool spille bedre enn de gjorde på søndag, men innerst inne vet de at dersom de hadde plukket opp noen poeng mer på egenhånd ville de ikke ha trengt å bekymre seg om hva Chelsea gjorde. Det har vært en tøff sesong for Untied, men det var som forventet. Du kan ikke erstatte Cristiano Ronaldo og Carlos Tevez over natten, men de gode nyhetene er at spillere som Antonio Valencia gjorde det veldig bra, mens Wayne Rooney spilte noe av den beste fotballen i karrieren sin.

De regjerende mesterene kommer til å være klar over hva som skjer i sør-vest London, men først av alt har de en egen kamp å vinne. Og vinne den bør de. Stoke er tøffe, motstandsdyktige og fysiske; jeg har sagt det i hele år. Men det er kvaliteter som kun får deg et vist stykke, og på bortebane er de like sårbare mot de beste lagene som hvilke som helst andre lag i samme plass på ligatabellen. Wayne Rooney ligger likt med Didier Drogba til å bli ligaens toppscorer og han kommer til å være desperat etter å score et par til for å sikre seg nok en pris for samlingen hans denne sesongen. Kjøp ham for å åpne scoringsballet.

Anbefalte spill:
Kjøp Man Utd til å vinne 3-0 til 7.6
Kjøp Wayne Rooney til å score først til 4.0 eller bedre


Arsenal vs Fulham

Hvem ville ha trodd at når den siste kampen i sesongen tar avspark så kan Arsenal ende opp som kun nummer fire? Usannsynlige tap mot Wigan og Blackburn kombinert med Spurs sin storform betyr at dersom de taper mot Fulham og Spurs slår Burnley så kommer de til å ende opp bak erkerivalene. Dersom Arsenal ikke spiller bra, Fulham setter innpå et sterkt lag og spiller skjortene av seg så kan det skje, men det er mange hvis og dersom. Til å begynne med kommer ikke Fulham til å bry seg så veldig om hva som skjer i denne kampen og du kan ikke klandre dem for det; de kommer til å spille den største kampen i klubbens historie på onsdag kveld, så de har større fangst i sikte.

Jeg synes Arsenal har hatt en rimelig god sesong og gir de en karakter på 7.5 av 10. De var uheldige med skader på nøkkelspillere til nøkkeltidspunkt. De savnet Robin Van Persie sårt og Gunnersfans kommer til å lure på hva som kunne ha vært om han ikke hadde blitt skadet. Skadene på forskjellige tidspunkt på spillere som Cesc Fabregas og William Gallas hjalp heller ikke og til tross for en scoringsperiode for et par måneder siden kunne ikke Niklas Bendtner simpelthen score så mange mål som Arsene Wenger ønsket at han skulle gjøre etter at han fikk en utvidet sjanse på laget.

Alle disse hendelsene er ting for Wenger å tenke over i løpet av sommeren, men akkurat nå trenger de å vinne denne kampen å sørge for at de i det minste ender som nummer tre på tabellen. Jeg kan ikke forestille meg at dette er et problem for et lag så talentfullt som dette på hjemmebane mot et lag med andre ting i tankene.

Anbefalte spill
Kjøp Arsenal til å lede ved pause og vinne ved fulltid til 1.68
Kjøp Arsenal til å vinne 2-0 til 7.2


Aston Villa vs Blackburn
Det er mulig Villa har mistet dampen i det siste, men en hjemmekamp mot Blackburn bør bety nye tre poeng for Martin ONeill sine menn. 2-1 til 9.0


Bolton vs Birmingham
De besøkende er nok et lag som så vidt står på beina og Boltons ekstra stryke bør se de vinne en tett kamp. 1-0 til 10.


Burnley vs Tottenham
Dette kan være Burnleys siste kamp i Premier League for en god stund så spillere og fans kommer til å være klare for denne, men Spurs er i den syvende himmel akkurat nå og kan sørge for utklassering av vertene deres.
1-2 til 10.5


Everton vs Portsmouth
Akkurat som Fulham så har Portsmouth en cupfinale i tankene og dette bør ende opp som en ganske så komfortabel ettermiddag for Everton alt i alt. 3-0 til 11.


Hull vs Liverpool
Dårlig sesong for begge lag av forskjellige grunner. Det bør derfor være rettferdig at de deler poeng i den siste kampen. 1-1 til 9.2


West Ham vs Man City
Total skuffelse for Man City onsdag kveld og piffen er totalt borte på grunn av det. Godt mulig at vi får se ettervirkningene av den kampen på søndag. 1-2 til 9.6


Wolves vs Sunderland
Ikke mye å spille for her og det kan bety at begge lag er avslappet og klare for litt moro. 2-2 til 17.