Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Grays Premier League-tips

Skrevet av: BT Karlsen 30.04.2010 14:38

Betfairs tippeekspert Andy Gray kommer her med nye betraktninger og tips foran helgas Premier League-runde.

På lørdag dreier alt seg om kappløpet om en plass i Champions League med et gigantisk oppgjør på Eastlands mellom Manchester City og Aston Villa til samme tidspunkt som Spurs har hjemmekamp mot Bolton. Rundt kvart på fem engelsk tid kommer vi til å vite en del mer om hvem som kommer til å slå seg sammen med de store gutta neste sesong. På andre steder i landet vil Everton prøve å sette byrivalene Liverpool under press mens de trofaste Pompey fansen tar et følelsladdet farvel til Premier League fotball på Fratton Park.

Birmingham vs Burnley
Jeg så Birmingham spille mot Aston Villa på Villa Park forrige helg og dersom de kommer til å spille i nærheten av det samme nivået kan jeg ikke se at dette blir noe annet en nok en hjemmeseier. Birmingham var ypperlige den dagen og de burde ha vunnet kampen for å være helt ærlig. De hadde de fleste sjansene, men den tvilsomme straffeavgjørelsen gikk ikke i deres favør. Alex McLeish kommer til å tro at oppvisningen den søndagen var den beste bortekampen de har hatt denne sesongen.
Burnley starter denne kampen etter at de akkurat har rykket ned og de er nok ganske langt nede. På toppen av det, så er borteformen deres sjokkerende. Bortsett fra sjokkseieren mot Hull for tre uker siden har de kun tatt ett poeng på bortebane i år. Helgens første kamp er en komfortabel hjemmeseier for meg.

Anbefalt Spill:
Kjøp James McFadden til å score til [2.8]
Kjøp 3-1 riktig resultat til 14.0

Manchester City vs Aston Villa En vanskelig kamp å gjette på, men jeg tror det kommer til å bli mål og jeg tror begge lag kommer til å score. 3-2 til 30.0

Portsmouth vs Wolves Dette er Portsmouth sin siste hjememkamp for denne sesongen, og muligens den siste i Premier League på lang tid. De kommer til å ønske å gå ut med et pang. 2-0 til 15.0
Stoke vs Everton The Toffees har vært i en veldig god form i to-tredjedeler av sesongen og gad vite hvor de hadde kunnet ende opp om det ikke hadde vært for store skader på nøkkelspillere. Jeg kan ikke forestille meg at de kommer til å ta foten av gasspedalen riktig enda. 0-1 til 8.8.

Tottenham vs Bolton Spurs sin hjemmeform er fortreffelig og etter å ha slått Chelsea og Arsenal vil det være typisk fotballen at Bolton drar til London og vinner kampen. Men form og fornuft får meg til å dro noe annet. Hjemmeseirer, men for å si det på den måten, jeg tror ikke dette kommer til å være uten drama. 2-1 til 10.5

Liverpool vs Chelsea
La oss begynne med det viktigste, jeg tror dette Liverpool-laget som spiller mot Chelsea kommer til å prøve å vinne kampen. Mine bekymringer for Manchester United kommer til å være at det laget Rafa Benitez plukker ut kommer til å være langt fra hans sterkeste. Dersom han viser sin typiske side, kommer han til å hvile noen av spillerene side på søndag og det gjør Chelsea sin oppgave litt lettere.
Chelsea starter kampen i en mye bedre form enn Liverpool. The Blues har selvtillit, scorer mål og er fokuserte på hva de trenger å gjøre og jeg tror at fokusen deres kommer til å være den kvalitetet som ser de gjennom bragdene. Enkelt sagt, jeg kan se for meg at de slår Liverpool på
Anfield.
Faktisk så tror jeg at dette er uken som avgjør ligaen. For meg kommer både Chelsea og Manchester United til å vinne deres siste hjemmekamp og London-laget kommer til å ta tittelen. På mange måter finnes det parareller til 1994-95 sesongen da Liverpool slo Blackburn på den siste dagen av sesongen for å nesten overgi tittelen til Manchester United, mens deres store rivaler klarte kun ett poeng på Upton Park.
På den tiden var United milevis bak Liverpool når det gjelder tittelseirer og Merseysiderene følte ikke at rekorden deres var i fare, men tro meg, de er meget bekymret denne gangen. Så selvom jeg ikke tror at Liverpool-fansen kommer til å like å tape en god del på søndag tror jeg dette er en av få ganger at de trofaste på Anfield kan akseptere at Chelsea slår dem.
Anbefalt Spill:
Pause/fulltid uavgjort/Chelsea til 5.6
Chelsea til å vinne 2-1 til 14.5

Sunderland vs Manchester United
Hvert år får vi klassiske møter som denne i fotballen. Steve Bruce var i forreste linje da United begynte å dominere det engelske spillet og nå, som trener for Sunderland, er han i en posisjon til å sette en allmektig spennfot for hans gamle klubb sitt tittelhåp og hjelpe Chelsea til å vinne ligaen.
Men å være trener for Sunderland tar ikke glansen av hans Old Trafford arv, hva enn som skjer på søndag, og de supporterene som en gang sang navnet hans kommer ikke til å synes noe mindre om ham. Og tingen med å være en trener er at din evne til å påvirke bare går til et visst punkt. Tro meg, spillerene hans kommer virkelig til å ønske å slå Manchester United.
Og det er en gylden sjanse de har siden Sunderland besitter en veldig god hjemmestatistikk. Merk deg mine ord, dette kommer til å bli tøft for United og så mye er avhengig av om Wayne Rooney spiller siden de aldri er det samme uten ham. For øyeblikket ser det ut som om han ikke kommer til å spille.
United produserte en klissete kamp mot Spurs forrige uke og jeg tror det har vært standard for dem i år. United har bare ikke vært på deres beste denne sesongen, men de har klart å grave frem resultatene når de har trengt dem.
Og når det kommer til stykket så er akkurat det som jeg tror kommer til å skje på søndag. Dersom Rooney går glipp av kampen kan jeg forestille meg at Sir Alex Ferguson setter Federico Macheda på banen etter at han scorte et uvurderlig vinnermål på the Stadium of Light i fjor. Sunderland spiller 4-4-2 og det kan hende Sir Alex føler at han ikke trenger fem på midtbanen.
En mann som helt sikkert kommer til å spille er Darren Bent. Han er i storform og det er ganske utrolig at det ser ut som om England ikke kommer til å ta med denne fyren til VM. Han har scoret 24 mål i ligaen og det er utrolig å tenke på at han ikke kommer til å være på et fly til Sør-Afrika denne sommeren.
Jeg kommer ikke til å bli overrasket om Bent kommer på mållisten i denne kampen og gir Fabio Capello en siste liten påminnelse om hva han kan gjøre, men jeg forventer at han kommer uansett til å ende opp på det tapende laget.
Anbefalt Spill:
Pause/Fulltid Sunderland/Manchester United til 27.0
Manchester United til å vinne 1.41

Fulham vs West Ham Et trøtt Fulham-lag kommer kanskje til å bli sjokkert av et forynget West Ham-lag. 0-1 @ 11.0