Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Betfairs Tippeligatips

Skrevet av: BT Karlsen 23.04.2010 20:35

I helgas Tippeligarunde tror Betfair på mer trøbbel for Brann, opptur for Stabæk og på et målfattig oppgjør på Lerkendal.

Tipsene er skrevet av Betfair Norge


Byen er Bergen og laget... 

Det var svært positive takter av Brann i forrige kamp mot Vålerenga, faktisk så positive at det var direkte ufortjent at de bare fikk med seg ett poeng i den kampen. Men nå har de ikke vært så dårlige hjemme som de har vært borte, for hjemme har de faktisk poeng i tre av fire kamper (1-2-1). Brann er likevel langt fra friskmeldt, og tåpelige tilrop fra tribunen om at styret, Nilsen og spillerne må gå, er neppe veldig langt unna. 

Strømsgodset har fått masse skryt denne sesongen for sine unge gutter, og sist mot Start var de meget gode. De vant den kampen 3-1, men kunne fort ha vunnet med flere mål. Nå er det en litt annen historie når Godset ikke spiller hjemme, for på bortebane står de bare med ett poeng på tre kamper denne sesongen.

I skrivende stund får vi rett i overkant av 2 i odds på Godset med +0.5 Asian handicap, og vi klarer ikke holde oss unna den oddsen selv om de ikke er noe stort lag på fremmed gress (eller i Brann sitt tilfelle så snakker vi om mer potetåker enn gress, men det er en annen historie).


Stabæk reiser seg 

Det var forventet at både Viking og Stabæk kunne kjempe helt i toppen før årets sesong, men så langt har ingen av lagene klart det. Hjemmelaget Viking er plaget av ekstremt mange skader, og skylder sin magre poengfangst på det. Noe kan det jo være i det ettersom de henter inn gamle spillere fra treningssentre som har lagt opp for å hjelpe på situasjonen.

Stabæk gikk på et flaut tap i midtuken mot Hønefoss, i en kamp de dominerte fra start til mål. Men når man ikke klarer å score selv, så fortjener man ikke å vinne kamper. Stabæk har tatt poeng i alle sine tre bortekamper denne sesongen, og det har ikke vært helt enkel motstand i de kampene heller (LSK, Aalesund og Odd).

Vikings skadeplager og manglende poengfangst så langt gjør at vi tror Stabæk har meget store sjanser til å ta poeng her. Vi velger å spille de med et +0.25 Asian handicap, noe som gir betalt med ca 1.80 i skrivende stund.


Målfattig på Lerkendal 

Rosenborg kan se ut til å være i rute for et nytt seriegull, men ting står ikke riktig så bra til som det kan se ut. De har scoret bra med mål så langt, men de har ikke skapt så mange sjanser som de burde, og uttellingen har vært mildt sagt eksepsjonell så langt. I tillegg så har de begynt å få en del skader også; Moldskred er allerede ute og Prica hinket av banen i helgen for andre kamp på rad.

LSK slapp inn mål for første gang på fem kamper sist, og scoret selv for første gang på tre kamper. Men kampen endte likevel under 2,5 mål ettersom målprotokollen viste 1-1 etter 90 minutter. Lillestrøm har faktisk enda ikke scoret borte fra Åråsen i år, på tre kamper så har de null mål og har bare sluppet inn tre. Alle disse tre målene kom forøvrig i årets første kamp, der de tapte 3-0 for Aalesund.

Normalt sett så er det en god del mål når Rosenborg og LSK møtes, og de siste fem møtene mellom dem i serien har endt med mer en 2,5 mål, og gjerne langt mer også. Men vi tror det er gode sjanser for at dette skjer til helga. LSK sliter med å score selv, men tetter også helt igjen bakover, og Rosenborg har hatt vel god uttelling, samtidig som de ikke gir motstanderne mange mål. Oddsen for at dette maksimalt ender med 2 mål er i skrivende stund på 2.50.