Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Grays Premier League-tips

Skrevet av: BT Karlsen 23.04.2010 17:21

Betfairs tippeekspert Andy Gray er på plass igjen med betraktninger og tips foran den tredje siste Premier League-runden.

For en helg full av overraskelser vi hadde sist runde. Paul Scholes sitt siste åndedrag av et vinnermål i Manchester derbyet, Chelseas sjokktap på White Hart Lane og Wigans ekstraordinære comeback på DW stadioen som fikk til og med selve DW til å feire som om hans elskede lag hadde akkurat vunnet Champions League. Slike resultater gjør tipping veldig vanskelig til tider, men de gjør at den fotballen vi alle elsker er uforutsigbar og derfor spennende. Det er noen virkelig godbiter denne helgen kommer vi til å få flere sjokkerende overraskelser eller vil det være tilbake til normalen

Manchester United vs Spurs

Rundt kl. 15.30 sist lørdag så det ut som om Manchester United var ferdig i kappløpet om ligatittelen og at Manchester City kom til å plukke et verdifullt poeng som ville flytte de et hakk nærmere den ønskede Champions League plassen. Chelsea hadde oddsene på sin side for å vinne mot Tottenham senere på dagen. Dersom alt gikk etter planen, ville the Blues være unnskyldt for å feire Premier League tittelen den kvelden mens Spurs nok en gang ville gå glipp av fjerde plassen. Men det var før en serie av usannsynlige hendelser tok plass: Paul Scholes slo til med et sent, sent vinnermål på Eastlands og Tottenham sikret seg en sjelden seier over Chelsea i en kamp hvor kaptein John Terry ble sendt av med rødt kort og dermed også utestengt i den neste kampen deres.

Alt i alt betyr dette at denne kampen plutselig er av svært viktig betydning for begge lagene og den bør gi oss en super oppvisning av de sjeldne. Det er ikke ofte at et lag har en kamprekke hvor de møter Arsenal, Chelsea og Manchester United og det er så visst ikke ofte at de vinner alle tre! Det har allerede vært en monumental prestasjon av Harry Redknapp sine gutter som har gjort at de har vunnet de to første, men jeg kan ikke forestille meg at de kan fullføre og vinne den tredje. Spurs sin statistikk på Old Trafford er dårlig og det er typisk Manchester United å finne en slags form når det gjelder som mest.

Jeg tror United kommer til å være for sterke for Spurs og kommer til å takle anledningen bedre på hjemmebane, men jeg mistenker at dette kommer til å være langt fra enkelt. For øyeblikket besitter Tottenham den uvurderlige egenskapen av å ha flere spillere i god målscorende form og jeg er sikker på at de får minst ett mål, selvom det er for en tapt sak.

Anbefalt Spill:

Kjøp begge lag til å score til 2.1
Kjøp Manchester United til å vinne 2-1 til 9.0


Arsenal vs Manchester City

En stor faktor på slutten av sesongen er motivasjon. Til hvilken grad ønsker du å vinne den neste kampen din? Til hvilken grad trenger du å vinne den neste kampen din? I Arsenal sitt tilfelle vil utfallet av denne kampen sannsynligvis ikke ha stort å si på sesongen deres. De er praktisk talt garantert tredje plass, dog kan de ikke vinne ligaen lenger. De siste par ukene har de blitt eliminert fra Champions League og tapt alle de store Premier League kampene de trengte å vinne og til og med på ledelsen 2-0 mot Wigan følte jeg at hjertene deres ikke var på rett plass.

Det er en totalt forskjellig situasjon for City. De var uheldige som tapte sist lørdag og de ser ut som et satt lag nå som Roberto Mancini har hatt tid til å sette ideene sine ut i praksis. Dette er en svært stor kamp for dem siden fjerdeplassen er innenfor rekkevide og Spurs spiller på Old Trafford tidligere samme dag.

Kampen gir en så god mulighet som de noensinne har hatt for Carlos Tevez og hans kamerater til å dra til the Emirates og returnere med poeng og mitt instinkt sier at de kommer til å gjøre det.

Anbefalt Spill:

Selg Arsenal til 2.0
Kjøp 2-2 til 15.0


Hull vs Sunderland Hull ser fortapt ut og selvom Sunderland ikke er så bra på bortebane er jeg ikke sikker på om Tigrene er gode nok til å vinne denne. 1-1 til 7.2
Bolton vs Portsmouth Pompey har andre ting i tankene akkurat nå, men alle Bolton sine tanker kommer til å være kun på denne kampen. Det og hjemmefordelen bør sørge for at de vinner denne kampen ganske så komfortabelt. 2-0 til 8.6
West Ham vs Wigan West Ham trenger raskt å glemme den dårlige oppvisningen mot Liverpool og vinne denne kampen for å være sikre på at de er i denne liagen neste sesong. Jeg tror de kommer til å klare det. 2-1 til 9.0
Wolves vs Blackburn Blackburns siste tre resultater tilsier at de går igjennom en likegyldig perioden akkurat nå, mens Wolves ser ut som om de er klare og har selvtillit. De kan stjele denne kampen. 1-0 til 7.2

Alles øyne vil være rettet mot Chelsea denne søndagen når the Blues jakter på en ettertraktet seier i jakten på den første Premier League tittelen på fire år. I andre steder i landet er det Andrebys derbyet hvor Aston Villa forsøker å holde deres Champions League drøm i live. Martin ONeill sine menn har ikke gitt opp fjerdeplassen, og siden rivalene Manchester City og Spurs har to av de tøffeste kampene på listen med turer til the Emirates og Old Trafford, har de fremdeles en sjanse. Men en ting er helt sikkert: Birmingham kommer til å gjøre sitt beste for å ødelegge Villa sin fest.

Aston Villa vs Birmingham City

Dersom du har spilt i en kamp som denne vet du at for folkene i Birmingham er det denne som virkelig gjelder. De andre kan beholde sine nord-London, Manchester og Merseyside derbyer; dette er kampen som gir deg uvurderlig rettigheter til skryting.

Jeg har fulgt nøye med på Birmingham de siste kampene og mitt inntrykk er at dette er et lag som er i ferd med å miste piffen. De fikk nok poeng tidlig i sesongen for å sikre tilstedeværelsen deres i Premier League til neste år og straks det var oppnådd så var de mye mer avslappet og fikk noen svært gode resultater. Jeg har sett på hjemmeformen deres og det er en ganske fantastisk lesning: kun ett lag av de åtte beste har vunnet på St. Andrews i år, og det laget er Aston Villa. Tydligvis har ikke borteformen vært til den samme standaren, hvilket forklarer hvorfor de er på niende plass på tabbelen i stedet for høyere opp.

Men akkurat nå gir Alex McLeish sitt lag et inntrykk av å være litt slitne og som har kommet så langt de kunne denne sesongen. Villa har hatt mange kamper selv i det siste og kan ikke skryte av et spesielt stort mannskap å rokke rundt på, men de har plutselig på en eller annen måte funnet en ny giv ved å få full pott mot nedrykkslagene Portsmouth og Hull City i de to siste kampene deres. Jeg tror de har nok igjen for en siste giv, og de begynner den med tre poeng mot deres bitre rivaler på søndag ved lunsjtider.

Anbefalt Spill:

Kjøp Aston Villa til å vinne til 1.65
Kjøp 2-1 til Aston Villa til 10.0


Chelsea vs Stoke

Når du desperat trenger å vinne en hjemmekamp er ikke Stoke på noen som helst måte det laget du ønsker å ta i mot. De kommer ikke til å føle seg truet av hjemmefansen eller spillerene med de store navnene på Chelsea sin lagoppstilling. Vi så hvordan Chelsea slet mot Bolton for et par uker siden (en kamp de vant 1-0) og det er uten tvil mer hos Stoke enn Owen Coyle sitt lag.

Didier Drogba har vært ute av form, Paulo Ferreira har sett ukomfortabel ut, Michael Ballack virker sliten og de må greie seg uten den utestengte John Terry. Dette kommer ikke til å bli lett på noen som helst måte, men dette er et enormt erfarent lag vi snakker om som har en formidabel hjemmestatistikk og jeg tror de kommer så vidt men kun akkurat så vidt å gjøre nok til å få de tre poengene de higer etter.

Anbefalt Spill:

Kjøp Stoke +2.0 på Asian Handicap (Stoke med forsprang på to mål) til 2.0
Kjøp 1-0 til Chelsea til 9.2


Burnley vs Liverpool Liverpool har hatt nok tid til å komme seg etter den lange turen til Madrid. De kommer til å ha nok styrke til å slå Burnley og hamre nok en spiker i kisten deres. 1-3 til 16.0
Everton vs Fulham Seiren mot Blackburn var bevis på at Everton er ganske så tøffe akkurat nå og at Tim Cahill er i målscorende form igjen. Det bør gjøre at de slår et slitent Fulham-lag. 2-0 til 7.0