Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Gray tipper Champions League

Skrevet av: Moderator 20.04.2010 15:30

Betfair og Andy Gray kommer som vanlig med både tanker og tips rundt denne ukens kamper i Champions League.

Det kommer ikke til å være noen lag som representerer England i semifinalene av Champions League for første gangen på flere år, men vi har fire spennende lag igjen som skal kjempe om klubbfotballens største premie i Europa. La oss nå prøve å finne ut hvem som vinner kampene denne uken...

 

Inter Milan vs Barcelona

 

Nøytrale fotballfans som ønsker en reprise av de to kampene av Barcelonas kvartfinaler mot Arsenal vil mest sannynligvis bli skuffet når tittelforsvarerene møter Jose Mourinhos Inter Milan.  Å spille en åpen kamp av typen la oss se hvem som kan ta luven av den andre er å gi Barcelona styringen av kampen og det er sannsynligvis den siste tingen Intersjefen ønsker å gjøre.  The Special One har ingen interresse av å sørge for en attraktiv, spennende kamp, og dersom laget hans, det antatt svakere laget, skal kunne avansere på bekostning av Barcelona, må laget hans  ut-tenke i stedet for å utspille Pep Guardiola sine tropper.

 

Barcelona er det beste laget i turneringen, det tviler jeg ikke på. Du trenger kun å se tilbake på de to kampene mot Arsenal for å se hva de er i stand til når de spiller på sitt beste. Ja, Lionel Messi var hovedarkitekten bak Gunners sin undergang, men de er langt i fra et ettmannslag. Xavi er uten tvil verdens beste playmaker, Pedro har bevist at han kan spille bra på de største arenaene og de venter enda på at Andres Iniesta skal komme tilbake etter skade. Så Mourinho vet at å bare nøytralisere Messi ikke er nok.

 

Barca er i stand til å løpe Inter i stykker og mer til på Nou Camp, men å gjøre det på San Siro er en annen sak.Tegnene tilsier at Jose Mourinho kommer til å forlate Milan på slutten av sesongen, og med en retur til Premier League som det mest sannsynlige bestemmelsestedet, er en europeisk ydmykelse foran hjemmefansen det siste han ønsker. Han kommer til å stille opp med et lag klart for en kjedelig stillingskrig og jeg gjetter på at det er akkurat hva han kommer til å ende opp med å få.

 

Anbefalte spill:

Kjøp under 2.5 mål til 1.85

Kjøp 1-1 som riktig resultat til 7.2

 


Bayern München vs Lyon

 

Bayern føler nok at de er i den syvende himmelen for øyeblikket etter å ha slått ut Manchester United på Old Trafford. Og ja, de scoret fire mål på to kamper mot et av Europas sterkeste lag og viste stor vilje og motstandsstyrke når de kom tilbake fra å ligge under både hjemme og borte. United bidro dog stort selv til deres egen undergang ved begge tilfeller, så jeg hyller ikke dette Bayernlaget som mestere riktig enda.

 

Ironien med at Lyon er i semifinalen i Champions League er at de har klart det når de faktisk ikke spiller på sitt beste i den hjemmelige ligaen. De tapte Ligue 1-tittelen til Bordeaux for den første gangen på flere år forrige sesong og i år vil de sannsynligvis se at den går til Marseille, men kanskje fordi de ikke følger helt med i kappløpet hjemme har de har kunnet fokusere bedre på det europeiske eventyret.

 

All ære til Claude Puel sitt lag for å komme så lang, men jeg er ikke overbevist om at de er ekte vare når det gjelder Europa sine beste lag. Jeg er ganske så sikker på at vinneren av den første semifinalen mellom Inter og Barca kommer til å gå hele veien og vinnekonkurransen,men mitt tips er at Bayern kommer til å avansere fra denne semifinalerunden og jeg tror de kommer til å få en god start ved å vinne på hjemmebane på onsdag.

 

 

Anbefalte spill:

Kjøp Bayern München til å vinne til 1.79

Kjøp Bayern til å vinne 3-1 til 18.0