Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Grays Premier League-tips

Skrevet av: BT Karlsen 16.04.2010 12:39

Betfairs tippeekspert Andy Gray er tilbake med tips foran helgens runde i Premier League.

Det var en tøff uke for denne spalten sist uke. Portsmouth sin sjokkseier over Spurs overrasket meg og i etterhånd viste det seg at å avskrive Barcelona sine sjanser mot Real Madrid var et veldig farlig spill å spille. Det virker som om de understreker og beviser for hver uke at de er verdens beste klubblag og den 2-0 seieren har mer eller mindre avgjort La Liga tittelen. Vi fikk et lite pusterom i form av West Ham sin 1-0 seier mot Sunderland som vi hadde kjøpt til 9.0, og vi har noen store kamper i sikte denne helgen som kommer til å gi oss svar på noen viktige spørsmål i Premier League. La oss håpe at vi kan forutse de riktige resultatene og komme oss på riktig kjøl igjen for det som har vært en lønnsom sesong for spalten så langt.

Manchester City vs Manchester United

Dersom Roberto Mancini kunne ha valgt hvilken som helst helg utav sesongen til å ønske byrivalene deres velkommen ville det mest sannynlig ha vært denne. Laget hans flyr for øyeblikket med tre strake Premier League seire hvor de har scoret 14 mål og sluppet inn kun tre. På det tidspunktet de gjorde det ble United slått ut av Champions League, tapte hjemme mot Chelsea i Premier League og klarte kun uavgjort mot Blackburn mens Wayne Rooney igjen ble satt på sidelinjen på grunn av skade.

Spørsmålet om United sin talisman er klar til start til lunsjtid lørdag vil nok en gang virke inn på denne kampen. Jeg har sagt gang på gang at jeg ikke tror United er et ettmannslag, men sannheten er at de har virkelig slitt uten ham i de siste par kampene, hvilket tilsier at det kanskje er mer nøyaktig å si at de ikke er klare for å greie seg uten ham på dette stadiet av sesongen. Å komme opp med en Plan B for de tilfellene hvor Wayne er uaktuell vil være en av Sir Alex Ferguson sine oppgaver denne sommeren.

Min følelse er at han kommer til å spille en delvis rolle i denne kampen og om jeg allerede trodde det vil bli mål i denne kampen uten ham, tror jeg definitivt på det dersom han faktisk stiller til start. Carlos Tevez, Craig Bellamy og til og med den sterkt kritiserte Emmanuel Adebayor er alle i god form og selvom City sitt forsvar ser bedre organisert ut nå enn tidligere i sesongen, tror jeg fremdeles ikke at de klarer å holde buret rent mot denne gjengen.

Jeg kan forestille meg at City nekter United seieren de trenger for å kjempe om Premier League tittelen i en spennende sesongavslutning; i en sesong hvor de kunngjorde at de var klare for å kjempe om tittelen, men aldri egentlig gjorde det kan det være en sømmelig andrepremie.

Anbefalt Spill:
Kjøp over 3.5 mål til 3.1
Kjøp 2-2 til 15.0

Spurs vs Chelsea

Hvis Tottenham spiller like bra som de gjorde mot Arsenal har de all verdens sjanse til å få et uavgjort resultat i denne kampen eller til og med vinne den. Men det er et ganske stort hvis. Heurelho Gomes gjorde to eller tre redninger i verdensklasse, Michael Dawson og Ledley King spilte skjorten av seg og Arsenal savnet minst seks sikre spillere.

Chelsea bør ikke ha noen av de slags problemer på skadefronten og de har hatt en ekstra hviledag før denne kampen etter å ha slått Bolton 1-0 i en nervøs kamp på tirsdag kveld. Avisene skrev denne uken at Didier Drogba og Nicolas Anelka ikke ser ut til å være bestekamerater utenfor banen og jeg vil ikke være for overrasket hvis det viser seg å stemme, men det er irrelevant. De spiller bra sammen som et to-frontsangrep eller som to deler av et tre-frontsangrep, og la oss ikke glemme at Anelkas vinnermål midtukes kom som følge av en super krysspasning fra Drogba. Så lenge de ikke er i tottene på hverandre på banen så kunne ikke Carlo Ancelotti brydd seg mindre om at de ikke er bestiser utenfor banen.

Jeg skulle ønske at kappløpet om Premier League fortsetter helt inn til siste kampdag av sesongen, men jeg kan forestille meg at Chelsea overveldiger et Spurs-lag som brukte mye energi i seieren mot rivalene hvilket mer eller mindre gjør at bestemmelsestedet for Premier League tittelen er klappet og klart.

Anbefalt Spill:
Kjøp Chelsea til å vinne til 1.96
Kjøp Chelsea til å vinne 2-1 til 15.5

Birmingham vs Hull
Gjestenes selvtillitt har fått seg en skikkelig smell etter forrige ukes tap mot Burnley og en tur til St Andrews kan være den siste spikeren i kisten ders. 2-1 til 9.2

Blackburn vs Everton
Et lag som holdt unna Man Utd hjemme forrige uke er verter til et lag som ikke har spilt bedre gjennom hele sesongen enn det de gjør nå. Et uavgjort resultat ligger i kortene. 1-1 til 7.0

Fulham vs Wolves
Det er fare for at Fulham slår av bryteren med Europa League forpliktelser i horisonten, men det er ikke egentlig Roy sin stil og jeg tror fremdeles det blir en hjemmeseier. 2-1 til 10.0

Stoke vs Bolton
Plenty av lange innkast, headinger, tøffe taklinger og begjær står på menyen i kampen om ligaens tøffe gutter. Stoke vinner den. 1-0 til 7.6

Sunderland vs Burnley
Seieren mot Hull var en redningsbøyle for Burnley, men en tur til the Stadium of Light bør ende opp som en mørk dag for gjestene. 3-1 til 15.5

Dersom både Chelsea og Manchester United har vunnet i det Arsenal tar avspark mot Wigan er sjansene deres til å vinne Premier League over, men Arsene Wenger sine gutter trenger å fortsette ut resten av sesongen. Aston Villa fortsetter å kjempe for europeisk fotball neste sesong med en tur til Portsmouth som har rykket ned. Til å runde av helgens action har vi Liverpool som prøver å redde stoltheten foran hjemmefansen når West Ham drar til Anfield mandag kveld.

Wigan vs Arsenal

Det var en utrolig skuffende midtuke for begge disse lagene. Mer eller mindre så ga Arsenal avskjed til håpet om å vinne Premier League med tapet mot Spurs, mens Wigan ikke var i stand til å slå et Portsmouth-lag som allerede har rykket ned og kun stilte med unggutter og reservespillere.

Du kan ikke klamre Arsenal for å streve med å finne motivasjonen for denne kampen. De har mistet spruten etter Spurs-kampen, de vet at de praktisk talt er sikret en plass blandt de topp tre, men kan ikke vinne tittelen, og de kommer ikke til å se frem i mot en tur til DW stadioen, en bane med det laveste tilskuerantallet i ligaen. Likevel finnes det en stor positiv nyhet for the Gunners før denne kampen og det er returen til Robin Van Persie. Han fikk 20 minutter på onsdag kveld og til og med i løpet av den perioden så han farligere ut enn hva hvilken som helst annen Arsenal player gjorde i løpet av hele 90 minutter. Nederlenderen har vært et enormt tap for Arsene Wenger denne sesongen og vi lurer alle på hva som kunne ha skjedd dette året om han hadde holdt seg skadefri.

Vi har sett Wigan slå både Liverpool og Chelsea på hjemmebane denne sesongen så Roberto Martinez sitt lag er i stand til å heve spillet sitt for når de store gutta kommer til byen. De trenger poeng for å være sikre med Burnley sin overraskende seier forrige uke, men returen til RVP og Niclas Bendtner i målscorende form får meg til å tenke at de kanskje må vente enda et par uker før de kan være sikre på å fremdeles være i denne divisjonen neste år.

Anbefalt Spill:
Kjøp Arsenal/Arsenal til 2.5
Kjøp 2-0 til Arsenal til 9.0

Portsmouth vs Aston Villa

Det er helt åpent når det gjelder hva slags lag Avram Grant kommer til å stille med til denne kampen, men det laget som virkelig trenger poengene er det laget som sannsynligvis kommer til å få de. Kjøp Aston Villa til å vinne 0-2 til 9.0

Liverpool vs West Ham

Det ser ut som om Liverpool har gitt opp fjerdeplassen helt siden Rafa Benitez byttet ut Fernando Torres borte mot Birmingham i en kamp de trengte å vinne. Å vinne Europaligaen ser ut til å være prioriteten hans nå, og det er noe jeg virkelig ikke kan forstå. Det ser ut som om han satser alt på ett kort og med en semifinale mot Atletico Madrid etterfulgt av en finale mot Fulham eller Hamburg (dersom de slår spanjolene), er det ikke gitt at de vinner den konkurransen.

Men først, Liverpool trenger å gjøre hva de ikke var i stand til mot Fulham sist helg vinne en hjemmekamp. Det kommer til å være prioritet nummer en, å vise en god opptreden kommer til å være nummer to.

West Ham klarte et uavgjort og en seier i de to siste kampene deres hvilket bør være nok til å unngå nedrykk,men de er ikke så motstandsdyktige som Fulham er, og jeg gjetter at dette vil bli en sjelden gledelseskveld for trofaste Liverpool-fans mandag kveld.

Anbefalt Spill:
Kjøp uavgjort/Liverpool til 4.8
Kjøp 2-0 til Liverpool til 7.4