Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Betfair med tips for helgen

Skrevet av: Moderator 09.04.2010 10:40

Tradisjonen tro kommer Betfair med tips for helgen, denne gangen fra norsk Tippeliga. De tror blant annet på ny seier til Ålesund, samt et målfattig oppgjør i Tromsø.

Vi fortsetter å glede våre brukere med tips og vurderinger fra Betfair og denne gangen er det den norske fotballen som står i høysetet.

Aafk fortsetter oppturen?

Før sesongen var det vel få som trodde at Aalesund skulle være laget man kunne stille klokka etter, men så langt så har laget virkelig imponert. De har slått 2 av de nyopprykka lagene, men har også vunnet over et LSK-lag som har imponert og Stabæk fikk kun med seg poeng etter et overtidsmål. Vi tror derfor Aafk fortsatt er the real deal.

Helgens motstander er Viking, et lag det har blitt forventet veldig mye av før sesongen, men eneste kamp de har innfridd i var når de slo Brann med 4-0. Hvor sterk den seieren faktisk var gjenstår å se, for bergenserne har ikke imponert overhodet så langt. I tillegg så plages Viking med skader, i øyeblikket er midtbanen svært tynt befolket og de har bare 13 utespillere som er friske!

Seier til Aafk gir i skrivende stund ca 2.20 i odds, og det er en odds vi liker veldig godt. Nå får Viking garantert flere spillere klare til helga, men Aafk har fortsatt imponert så mye at de bør kunne ta seg av Viking hjemme på danskeferga.


Første poeng Kongsvinger!

Nå utelukker vi ikke at Hønefoss også får med seg poeng hjemme mot Kongsvinger, men vi er klokkeklar i troen på at hedemarkingene får med seg minst 1 poeng på besøk hos Hønefoss. Hjemmelaget har fått en mildt sagt tung start på sin debut i Tippeligaen. De slipper inn mål på billigsalg og sliter stort med å score. I tillegg så nekter spillerne å snakke med lokalavisen, mens treneren snakket villig vekk om behovet for  å kjøpe enda flere spillere.


Kongsvinger har imponert mer en Hønefoss , for de har i det minste hengt med i de fleste av sine kamper og har tapt sine 3 siste kamper med 1 mål.


Vi velger å spille Kongsvinger med et +0.5 asian handicap her og det får vi betalt med ca 1.85 i odds i skrivende stund.


Lite mål på Alfheim denne gangen også

Vi skjønner fortsatt ikke hvorfor det blir gitt så god odds som det blir på at det blir lite mål på Alfheim. I begge de to første hjemmekampene så har det knapt vært sjanser for noen av målene, og begge har endt under 2.5 mål. Også denne gangen er det et nyopprykket lag som TIL skal spille mot, og etter at Høgmo har klart å erte på seg også Bærums-fansen etter kampen mot Stabæk sist, så tipper vi at både de og hele Bergen håper på at dette skal ende med poengtap.

Haugesund er det av de nyopprykka lagene som har klart seg soleklart best, men nå har de både sluppet inn en god del mål og scoret en del selv. De scoret hele 5 mål på Hønefoss sist, men forsvaret er av en helt annen karakter en det Tromsø stiller med. Kun èn kamp har gått under for Haugesund så langt, og det var første kampen mot Brann i Bergen som endte 0-0.


Vi kommer til å fortsette å spille under når Tromsø er favoritter på hjemmebane, for de har et potte-tett forsvar og sliter med å score mål selv. Vi får i skrivende stund ca 1.95 på at det skjer, og det er vi fornøyd med.