Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Månedens OddsNetter mars: "Rolf S"

Skrevet av: BT Karlsen 08.04.2010 16:22

Veteranen "Rolf S" har i en årrekke gledet OddsNets brukere med sine velkjente dataranker til travløp. Det gjør han fremdeles, men nå har han også opplevd en "ny vår" som suksessfull tipser innen felt få visste han hadde kunnskaper om. Hans mange gode bidrag i mars førte ham til topps i vår kåring, og for tittelen "Månedens OddsNetter" får "Rolf S" 1000 kroner inn på spillekonto hos Betsafe!

"Rolf S" har vist at det er mulig å tipse med suksess på sport en ikke har tipset om tidligere, og har hatt en eventyrlig bra uttelling på sine fotballtips i den siste tiden. 
Datarankene til Rolf har vært en instutisjon på OddsNet nesten så lenge man kan minnes, og han ble da også "Årets OddsNetter" helt tilbake i 2002. Han har også fått utmerkelsen "Månedens OddsNetter" flere ganger tidligere, men har de siste par årene vært stille på tipsefronten og har derfor ikke vært så veldig langt fremme i diskusjonen om tittelen.

Suksess i OddsNet-ligaen har avlet nye innbringende tips fra "Rolf S" på nye områder, og vi håper han fortsetter i samme bane i lang tid fremover!
Etter vår vurdering er "Rolf S" en svært velfortjent vinner av tittelen "Månedens OddsNetter" for mars 2010.


Vi benytter anledningen til å takke våre brukere for alle tips og bidrag i mars, og håper på nye spennende tips og analyser neste måned! Du kan bli "Månedens OddsNetter" for april 2010 ved å poste dine tips på OddsNet og ellers oppfylle de kriterier som er beskrevet under!
Vi minner også om at man ved å bli kåret til "Månedens OddsNetter" stiller sterkt i kampen om å bli Årets OddsNetter, der vinneren får NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!

Til slutt tar vi med litt generell informasjon om våre kåringer/utmerkelser:

OddsNet ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode bidragsytere og derfor har vi en kåring som vi kaller "Månedens OddsNetter". Den som vinner denne utmerkelsen mottar NOK 1.000 (eller tilsvarende i annen valuta) inn på spillekonto hos en av våre annonsører og inntar for evig tid en plass i OddsNets "Hall of fame".

Et kriterie for å bli vurdert som månedens OddsNetter er at man bruker "Mine spill"-funksjonen og poster tips på foraene. Mange benytter allerede denne funksjonen som enkelt kan brukes til å holde regnskap over både spill som postes på foraene og private spill. Vi ser likevel gjerne at enda flere OddsNettere tar i bruk funksjonen. Andre ting som vil bli lagt vekt på er selvsagt kvaliteten på analysene og tilbakebetalingsprosenten (TBP).

Vi understreker likevel at det ikke BARE er tilbakebetalingsprosenten for den enkelte som blir lagt til grunn ved utvelgelsen av månedens OddsNetter, men en helhetlig vurdering. For eksempel vil hjelp med utvikling av spilleguider, posting av resultater og alt annet som er positivt for OddsNets brukere telle med når vi skal plukke ut en vinner.

Hver bruker kan vinne en gang i løpet av året, og vinnerne står selvsagt samtidig sterkt i kåringen av "Årets OddsNetter". Årets OddsNetter 2010 vinner NOK 5.000 i tillegg til en flott pokal!