Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA
Printer versjon

Andy Gray tipper CL

Skrevet av: Moderator 06.04.2010 15:30

Andy Gray tror det scores flere mål i Barcelona enn i Moskva i kveldens returoppgjør i Champions League.

Returkampene i kvartfinalene i Champions League gir oss ofte noen klassikere og Andy Gray har en følelse av at vi ikke kommer til å bli skuffet denne uken heller. Arsenal har en kjempeoppgave foran seg på Nou Camp, men takket være den sene oppvåkningen tirsdag kveld er sjansene deres små i stedet for ingen, mens et Wayne Rooney-løst Man Utd må slå Bayern Münich for å avansere til semifinalen. Inter Milan sin tur til Moskva og en helfransk affære gjør kvartfinalerunden komplett. Her er Gray sine tanker rundt tirsdagens kamper:

 

Barcelona vs Arsenal

 

De dårlige nyhtene for Arsenalfans er at i løpet av den første timen av den første kvartfinalekampen ble de voldsomt rundspilt av Barcelona.  De gode nyhetene er at Pep Guardiola innrømmet at i løpet av de første 60 minuttene spilte laget hans den beste fotballen siden han tok over jobben, hvilket tilsier at de sannsynligvis ikke er i stand til å kopiere den oppvisningen i returkampen. Sannheten er likevel at de ikke trenger å gjøre det. Mange vil hevde at Barca kastet bort en seier fra en ekstremt sterk posisjon, men et 2-2 uavgjortresultat er fremdeles et supert resultat som setter det spanske laget i kjørersetet.

 

Barca har en fot i semifinalen, men det vil likevel ikke si at de har absolutt alt i deres favør. Til å begynne med er de nødt til å spille uten forsvarsduoen Gerard Pique og Carles Puyol som må stå over på grunn av røde og gule kort, selvom Arsenal selvfølgelig også kommer til å mangle viktige spillere selv med Cesc Fabregas ute på grunn av tre gule og William Gallas og Andrey Arshavin nesten helt sikkert utelukket på grunn av skade.

 

Fordi Arsenal trenger å vinne og fordi Barca egentlig kun vet å spille på en måte sier instinktet mitt at dette kommer til å bli en veldig åpen kamp og at det er store sjanser for at vi får mål i kampen. Lionel Messi viste seg fra en litt dempet side i den første kampen og jeg vil bli overrasket dersom han ikke er blant målscorerene i returkampen for å veie opp for det.  Jeg skulle likt å sitte her å si at jeg tror Arsene Wenger kommer til å finne frem magien og trekke en kanin opp fra hatten og på en eller annen måte finne en måte å vinne kampen på, men hjemmefordel og kvaliteten på motstanderen får meg til å tro at det mest sannsynlig ikke kommer til å skje.

 

Anbefalte spill:

 

Kjøp begge lagene til å score til 1.77

Kjøp Barcelona til å vinne 2-1 til 9.6

 

 

CSKA Moskva vs Inter Milan

 

Etter å ha slått ut sin tidligere klubb Chelsea i den forrige runden vil Jose Mourinho ha følt at gudene er på han side akkurat nå og at det er hans skjebne å vinne denne konkurransen før et sannsynlig sommersorti fra Milan. Bortsett fra hjelp fra Mount Olympus har Inter Milan en viktig 1-0 ledelse fra den første kampen, selvom de som så kampen vil hevde at de burde ha vunnet med flere mål.

 

Vi vet alle at Moskva ikke er et hyggelig sted å reise til på denne tiden av året og at CSKA sin kunstgressbane tar litt tid å bli vant til, men jeg ser for meg at Inter får det resultatet de trenger for avansere og ordne et sannsynlig semifinaleoppgjør mot Barcelona.  

 

Anbefalte spill:

 

Kjøp under 2.5 mål til 1.67

Kjøp 1-1 til 7.0